پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2 May 2024
 
۱
۶

ابوطالبی:ایران نتیجه‌انتخابات سنا را تعیین‌کرد

هر 2 حزب آمریکا نیازمند توافق هسته ای با ایران
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۳:۱۲
کد مطلب: 389753
"حمید ابوطالبی" که با مخالفت دولت آمریکا هنوز نتوانسته است به عنوان سفیر جدید ایران وارد سازمان ملل شود، با اشاره به انتخابات آمریکا و نتایج آن عنوان کرد: ایران، علاوه بر بازیگر اصلی بودن، دست برتر را هم دارد و نظرات دقیق مقام معظم رهبری و سیاست رئیس جمهور، این دیگرگونی در آمریکا را رقم زد.
ابوطالبی:ایران نتیجه‌انتخابات سنا را تعیین‌کرد
به گزارش جهان به نقل از فارس، حمید ابوطالبی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در صفحه توئیتر خود با اشاره به انتخابات آمریکا و نتایج آن نوشت: انتخابات آمریکا در حال پایان یافتن است و جمهوری خواهان، هر دو مجلس نمایندگان و سنا را با اکثریت در کنگره به دست گرفته و در فرمانداری‌ها برنده شده‌اند.

وی با بیان اینکه حساسیت موضوعات سیاست خارجی برای این انتخابات به حدی بود که موفقیت‌های اوباما در حوزه اقتصاد، نتوانست برای او پیروزی سیاسی به ارمغان آورد، اظهار داشت: شکست در تبدیل موفقیت اقتصادی به پیروزی سیاسی، به جهت تحولات اثرگذار از خلیج فارس تا دریای سیاه و ایجاد هراسی ملی از آن در آمریکا با جمهوری خواهان بود.

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور سه بحران آمریکا را شامل انحصار تعاملات با ایران به موضوع هسته‌ای، عدم موفقیت آمریکا در سرکوبی داعش و بی تفاوتی استراتژیک آمریکا در موضوع اوکراین خواند و گفت: این یعنی شکست در تعامل همه جانبه با ایران، عدم توانایی در ایجاد ائتلاف و مماشات با عربستان در تجهیز داعش و موفقیت روسیه در شکست استراتژیک غرب در اوکراین.

وی ادامه داد: در دو موضوع نخست، ایران، علاوه بر بازیگر اصلی بودن، دست برتر را هم دارد و نظرات دقیق مقام معظم رهبری و سیاست رئیس جمهور، این دیگرگونی در آمریکا را رقم زد.

ابوطالبی با بیان اینکه اکنون برای انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶، هر دو حزب آمریکا به ایران احتیاج دارند، خاطرنشان کرد: به خصوص جمهوری خواهان که می‌کوشند در سیاست خارجی تحول ایجاد کنند.

معاون سیاسی دفتر رئیس جمهوری یادآور شد: لذا هر دو حزب آمریکا به دنبال رسیدن به تفاهم هسته‌ای با ایران و تحصیل همکاری استراتژیک ایران در مسائل منطقه به ویژه در مبارزه با داعش و...خواهند بود.

ابوطالبی ضرورت‌های این تعامل را احترام به حقوق ملت ایران، اعتراف آمریکا به قدرت منطقه‌ای ایران و پذیرش آن به عنوان اصلی‌ترین بازیگر در تعاملات منطقه‌ای خواند و افزود: این تحول الزاماتی دارد، اگر چه باز هم، این می‌تواند فرصت خوب تعامل و حل مسئله هسته‌ای و مقابله با افراطی گری و سرکوب تروریسم در عراق و سوریه باشد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


کاملا دور از واقعیت است.
Iran, Islamic Republic of
جمهوری خواهان دنبال تعاملن؟ اینو از رفتار کنگره فهمیدی؟ دیپلمات ما رو ببین
بجای اینکه به فکر ورود به اونجا باشه چی می گه
سعید
این برادر محترم شهید با این نظرات غیر واقعبینانه می خواسته نماینده ما هم در سازمان ملل بشود.
احمدي ن‍ژاد بيچاره اگه ازين حرفها ميزد .....
مصطفی
دقیقا احمدی نژادی حرف زد ، تحلیل وارونه