دوشنبه ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 May 2024
 
۰

'وزارت‌علوم سهمیه افراطی‌هاست / مگر قحط الرجال است'

سه شنبه ۶ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۰۴
کد مطلب: 388404
در معرفی وزیر علوم از ابتدا که می نگریم بنظر می رسد وزارت علوم از ابتدا سهمیه اصلاح طلبان افراطی است و این روند در حال ادامه است وامروز مردم مشکلات اساسی بسیاری دارند .چنین گزینه هایی در راستای ایجاد تعامل بیشتر با مجلس نیست.
به گزارش جهان، امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس گفت: بنظر می رسد معرفی چنین گزینه هایی در راستای ایجاد تعامل بیشتر با مجلس نیست زیرا دولت می داند اکثریت قریب به اتفاق نمایندگان مجلس اصولگرا هستند و با موضوع فتنه و فتنه گران زاویه دارند و به آنها رای نمی دهند و وزارت علوم باید بدست فردی عادل و معتدل که بیشتر دنبال رشد علمی کشور باشد، داده شود.

احمد امیر آبادی فراهانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با نماینده درباره گزینه جدید پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت علوم بیان داشت: بنظر می رسد آقای روحانی به این زودی ها نمی خواهد گزینه اصلی وزارت علوم را معرفی کنند. در مجموعه وزارت علوم ودر سطح دانشگاه های کشور افراد قوی، فرهییخته و توانمندی داریم که ایشان می توانستند معرفی کنند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: با صحبت هاو واکنش های هفته قبل رئیس جمهور و برخی اعضای مجموعه اصلاح طلبان در ارتباط با طرح آمران به معروف و ناهیان منکر که مراحل قانونی خود را طی می کند، آنها بنوعی می خواهند بین مجلس و دولت تقابل ایجاد کنند.

امیرآبادی تصریح کرد: در معرفی وزیر علوم از ابتدا که می نگریم بنظر می رسد وزارت علوم از ابتدا سهمیه اصلاح طلبان افراطی است و این روند در حال ادامه است وامروز مردم مشکلات اساسی بسیاری دارند و لذا دولت و مجلس بایستی با تعامل، همدلی و وحدت بیشتری براساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب برای حل این مشکلات گام بردارند.

وی خاطرنشان کرد: بنظر می رسد معرفی چنین گزینه هایی در راستای ایجاد تعامل بیشتر با مجلس نیست زیرا دولت می داند اکثریت قریب به اتفاق نمایندگان مجلس اصولگرا هستند و با موضوع فتنه و فتنه گران زاویه دارند و به آنها رای نمی دهند و وزارت علوم باید بدست فردی عادل و معتدل که بیشتر دنبال رشد علمی کشور باشد، داده شود.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی عنوان داشت: پرداختن به حاشیه ها و انتصابات آنچنانی و دانشگاه ها را به باشگاه های سیاسی تبدیل کردن نباید در وزارت علوم انجام شود، این مدتی هم که آقای نیلی رئیس دانشگاه تهران بود، نشان داد که متاسفانه با دعوت هایی که در افطارهای ماه رمضان از برخی افراد داشته، نمی تواند دانشگاه ها را از افراطی گری دور کند.

نماینده مردم قم در مجلس اظهار داشت: در دوران سرپرستی ایشان در دانشگاه تهران برخی بحث هایی هم که در دانشکده فنی وجود داشته اند را رصد کرده ایم کما اینکه در قصه دانشگاه تهران هم به این صورت بوده است.

وی در پایان گفت:دکتر روحانی باید کسی را برای تصدی وزارت علوم معرفی کنند که به دنبال رشد علمی کشور باشد و این مساله ای است که دغدغه رهبری و مردم و مجلس است.

فولادگر:
مگر در دانشگاه ها قحط الرجال است که نیلی معرفی شد؟


همچنین فولادگرحمیدرضا فولادگر ضمن اشاره به گزینه های بیشمار مناسب تر برای وزارت علوم تصریح کرد: چرا دولت برای تصدی وزارت علوم اصرار دارد از یک طیف فکری خاص استفاده کند!؟ این مسئله با شعار اعتدال دولت مغایر است. یکی از جاهایی که می­تواند اعتدال مورد نظر آقای روحانی خود را نشان دهد در عرصه آموزش عالی است.

حمیدرضا فولادگر در گفتگو با نماینده در خصوص وزیر پیشنهادی دولت برای پست وزارت علوم، ضمن یادآوری روند استیضاح فرجی دانا اشاره داشت: آقای فرجی دانا با اینکه یک شخصیت علمی داشت در مباحث سیاسی مستقل عمل نکردند و درنتیجه استیضاح پیش آمد. همان زمان هم تأکید داشتیم که دولت با اجرای خواسته­های نمایندگان مردم در مجلس می­تواند جلوی استیضاح را بگیرد ولی علی رغم تلاش ها عملا اتفاقی نیفتاد و منجر به استیضاح شد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس نهم در ادامه با اشاره به سوابق اجرایی اندک آقای نیلی احمدآبادی تأکید کرد: اگر بنا باشد که وزیر بعدی نیز در مسائل سیاسی مستقل عمل نکند مزیتی نسبت به آقای فرجی دانا نخواهد داشت حتی می توان گفت که به لحاظ سوابق و رزومه آقای فرجی دانا بهتر از وزیر پیشنهادی بودند.

وی در خصوص احتمال رأی آوری وزیر پیشنهادی تصریح کرد: برآورد اولیه ما نشان می­دهد که مزیت­هایی که باید لحاظ می­شد در نظر گرفته نشده است. مگر اینکه به مجلس اثبات شود که وزیر پیشنهادی ویژگی­های بالاتری دارند و در مسائل سیاسی مستقل عمل خواهند کرد که این مستلزم نتایج تحقیقات نمایندگان ظرف یکی دو روز آینده است. ایشان به لحاظ رزومه و سوابق قوی تر از وزیر سابق نیستند اگر بنا باشد که در حواشی و آسیب­ها هم مشترک باشند در صورت رأی آوری با مشکلات قبل مواجه خواهیم بود. انتظار ما از دولت این بود که با در نظر گرفتن نکات مدنظر مجلس وزیر معرفی می­شد.

رئیس کمیسیون ویژه اصل ۴۴ قانون اساسی در ادامه تصریح کرد: سوالی که مطرح است اینست که چرا ریاست ایشان برای دانشگاه تهران در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح نشده بود و چند ماهی ایشان سرپرست بودند. یکی از جاهایی که به هیچ وجه در آن قحط الرجال نداریم دانشگاه است و اعضای بسیار قوی در هیأت علمی دانشگاه­ها داریم که می­توانستند معرفی شوند.

فولادگر در نهایت تأکید کرد: یک نکته قابل تأمل در خصوص وزارت علوم اینست که چرا دولت برای تصدی این وزارتخانه اصرار دارد که از یک طیف فکری خاص استفاده کند!؟ این مسئله با شعار اعتدال دولت مغایر است. یکی از جاهایی که می­تواند اعتدال مورد نظر آقای روحانی خود را نشان دهد در عرصه آموزش عالی است. در محیط آموزش عالی صدها گزینه مناسب تر برای تصدی این وزارتخانه وجود دارند حتی از میان اسامی مطرح در این چند ماه نیز گزینه ­های دیگری بودند که به اعتدال مورد نظر آقای روحانی هم نزدیکتر بودند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *