يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 28 Apr 2024
 
۰
۱

برترین مؤذن کشور +عکس

يکشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۱۹
کد مطلب: 282662
رقابت‌های رشته اذان هفدهمین دوره مسابقات سراسری اذان، ابتهال، مدیحه‌سرایی و هم‌خوانی قرآن کریم با برتری «حمید جلیلی» از تهران به پایان رسید.
برترین مؤذن کشور +عکس
به گزارش جهان به نقل از فارس، هفدهمین دوره مسابقات اذان، ابتهال، مدیحه‌سرایی و هم‌خوانی قرآن کریم با معرفی نفرات برتر رشته اذان در حال پیگیری است.
 
بنا بر این گزارش «حمید جلیلی» از استان تهران موفق به کسب رتبه اول در رشته اذان این دوره از رقابت‌ها شد و «علی اژدری» از خراسان رضوی، «محمدرضا محمدی» از خراسان شمالی، «محمد ساکت» از یزد به ترتیب دوم تا چهارم شدند، همچنین «محسن زهدی علیپور» از قم و «مجید جدیدی» از استان مرکزی به صورت مشترک به عنوان پنجم این دوره از رقابت‌ها دست یافتند.
 
در رشته اذان شرکت‌کندگان شامل؛ «ایوب عبادیان» از آذربایجان شرقی، «مصطفی صولتی» از آذربایجان غربی، «اکبر داوری» از اردبیل، «سید‌رضا حسینی» از اصفهان، «حسن جان نوری» از البرز، «محمد جماله» از بوشهر، «رجب‌علی عنابستانی» از تهران، «حمید جلیلی» از تهران، «رسول شاهسون» از چهار‌محال و بختیاری، «حسن یعقوب‌پور» از خراسان جنوبی، «علی اژدری» از خراسان رضوی، «محمد‌رضا محمدی» از خراسان شمالی، «جواد مرشدی» از زنجان و «هوشنگ سلیمی» از سمنان است.
 
همچنین «مرتضی خسروی» از سیستان و بلوچستان، «حسام قانعی» از فارس، «علی منصوری» از قزوین، «محسن زهد‌علیپور» از قم، «حسین عبد‌الملکی» از کردستان، «مجتبی ید‌اللهی» از کرمان، «سعید دانی‌چین» کرمانشاه، «علیرضا مسیح‌پور» از کهگیلویه و بویر‌احمد»، «احمد متوسلیان» از گلستان، «سید‌محمد مدنی» از گیلان، «عباس بیرانوند» از لرستان، «مصطفی حیرتی» از مازندران، «مجید جدیدی» از مرکزی، «مجتبی رحیمی» از هرمزگان، «حمید‌رضا شکری» از همدان و «محمد ساکت» از یزد دیگر شرکت‌کنندگان در رشته اذان هستند.
 
هفدهمین دوره مسابقات سراسری اذان، ابتهال، مدیحه‌سرایی و هم‌خوانی قرآن کریم از 29 فروردین‌ماه 1392 در تالار اندیشه حوزه هنری آغاز و تا 3 اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


خداوکیلی مسابقات رشته های مختلف هنری، ادبی و حتی ورزشی بومی خودمون غریبانه برگزار می شوند در حالیکه در اینها هم هیجان، لذت معنوی و ... برای مخاطب وجود داره و شرکت کنندگان تلاش زیادی برای رسیدن به این مراتب داشته اند. اما ما سرمایه های مادی و انسانی و معنوی خودمان را وقف ورزشهایی خاص که تقریبا همه غربی هستند یا چون مورد پسند غربی ها بوده اند، کرده ایم