شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
 
۰

لزوم همکاری دولت با قوه قضاییه علیه اعتیاد

يکشنبه ۶ دی ۱۳۹۴ ساعت ۲۱:۲۲
کد مطلب: 463969
دادستان عمومی انقلاب تهران گفت: متأسفانه در حوزه تدوین قوانین از ظرفیت قضات کمتر استفاده می‌شود.
به گزارش جهان به نقل از فارس، عباس جعفری دولت‌آبادی در دومین همایش قضات دادسرای عمومی و انقلاب تهران که ظهر امروز با حضور علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، حجت‌الاسلام امینی معاون منابع انسانی قوه قضاییه و جمعی از قضات در مجتمع فرهنگی شهید بهشتی برگزار شد، اظهار داشت: همایش با هدف رویکرد آموزش در قوه قضاییه به ویژه در دادستانی تهران تشکیل شده است.
 
وی با تأکید براینکه آموزش در امر قضا از مهم‌ترین اموری است که مستلزم کار قضات است، گفت: دلیل این امر سروکار داشتن قضات با قوانین مختلف است.
 
دولت‌آبادی تصریح کرد: در دادستانی تهران به لحاظ کثرت کار و کمبود بازی و گستردگی حوزه قضایی طی سال‌های اخیر کارهای خوبی انجام شده است.
 
دادستان عمومی انقلاب تهران افزود: ما در حوزه جرائم دو نوع مهم یعنی مواد مخدر و سرقت داریم که هم امنیت عمومی و اجتماعی مردم را با خطر مواجه می‌‌کند و هم خانواده‌های بسیاری را گرفتار کرده است.
 
وی افزود: از دولت انتظار می‌رود در ساخت اردوگاه‌های ویژه مواد مخدر به قوه قضاییه کمک کند. این مسئله در ماده 42 قانون مبارزه با مواد مخدر مطرح شده اما عملاً اردوگاه‌های کمی ساخته شده است و زندان‌ها به محکومین جرائم مخدر اختصاص یافته است.
 
دادستان عمومی انقلاب تهران با تأکید براینکه از پلیس و دستگاه‌‌های امنیتی انتظار می‌رود به سراغ متهمان حرفه‌ای مواد مخدر و سرقت بروند، گفت: گرفتاری امروز باندهای مافیایی است که در پشت پرده پنهان شده است.
 
دولت‌آبادی گفت: از قضات دادسرا و دادگاه‌ها تقاضا دارم در مورد ضربه زدن به ساختار مالی قاچاقچیان و سارقان حرفه‌ای متمرکز شوند.
 
وی در ادامه به نقش قوانین در حوزه قضایی اشاره کرد و افزود: قانون ابزار کار قضات است و فکر می‌کنم مجلس کنونی و مجلس آتی باید از ظرفیت‌ کارشناسی قضات استفاده کند. قوانین قضایی که تصویب می‌شود اگر با نظارت قضات باشد در عمل سخت‌تر خواهد بود.
 
دادستان عمومی انقلاب تهران در آیین دادرسی کیفری و قانون مجازات اسلامی اکثر قضات نظرات انتقادی زیادی داشتند، در حالی که قانون آیین دادرسی کیفری نکات مثبتی دارد اما مشکلاتی را هم ایجاد کرد که یکی از آنها گرفتن شجاعت از قضات و در چنبره تهدید و تعقیب انتظامی قرار گرفتن آنها بود.
 
وی افزود: قضاتی که بترسند که همیشه تحت تعقیب باشند ممکن است با شجاعت بیشتری کار نکنند. نکته دقیق آن است که از ظرفیت قضات در حوزه تدوین قوانین کمتر استفاده می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *