شنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 18 May 2024
 
۰

توصیه نادران به کاندیداهای ریاست مجلس

جمعه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۴:۳۳
کد مطلب: 222339
کاندیداهای ریاست مجلس نهم باید راه منطقی تأسیس فراکسیون اصولگرایان را طی کنند منتخب مردم تهران در توصیه به کاندیداهای ریاست مجلس گفت: آقای لاریجانی یا هر فرد دیگری که به فکر کسب جایگاه حساس ریاست مجلس نهم هستند باید این مسیر را از راه منطقی و مرسوم تأسیس فراکسیون فراگیر اصولگرایان طی کنند و از تجزیه کردن اصولگرایان و اقدامات وحدت شکنانه بپرهیزد.
به گزارش جهان، الیاس نادران در گفتگو با مهر با انتقاد از فعالیت زود هنگام و رایزنی برخی نزدیکان لاریجانی برای ریاست مجدد وی بر مجلس نهم اظهار داشت: شاید یکی از دلایل این فعالیت زودهنگام و رایزنی ها در مجلس برای ریاست آقای لاریجانی، شکستی بود که در اثر اقدام زود هنگام دوستان وی در شکل گیری فراکسیونی متفاوت از فراکسیون اصولگرایان پیش آمد.

وی در ادامه افزود: بدیهی است که هر کسی که به نیت خیر و صلاح قصد ریاست بر مجموعه ای از فرهیختگان ملت را دارد باید تلاش هایی را برای اثبات کارآمدی و لیاقت خود صورت دهد. اما مسأله در این است که در این راه نباید درخت آسیب دیده وحدت اصولگرایان که به اندازه کافی در این ماه های اخیر از دوست و دشمن لطمه دیده زخمی دیگر را به هر بهانه ای بر تن خود احساس کند.

منتخب مردم تهران خاطرنشان کرد: بی شک هر اقدامی در جهت تشتت و تفرقه بین اصولگریان، به خصوص اگر از سوی مدافعان سینه چاک دیروز نظریه وحدت اصولگریان زیر چتر روحانیت باشد، از سوی سایر جریان های اصولگرا و آرمان خواه مردود و محکوم است و بدنامی این چند شقه کردن این جریان در ابتدای مجلسی که با تلاش همه دلسوزان کشور از اکثریتی ارزشی و اصولگرا تشکیل شده در تاریخ سیاسی انقلاب ثبت خواهد شد.

نادران با انتقاد از اینگونه رفتارها در مجلس آن هم تنها برای کسب کرسی ریاست گفت: نمایندگان اصولگرای راه یافته به مجلس نهم و همه هواداران مرام و منش اصولگرایی حق دارند از بزرگان اصولگرای مجلس بپرسند که اگر هجمه نظام سلطه، حساسیت شرایط کشور و خطر فتنه و انحراف وحدت را راهبرد اصلی این جریان تا روز انتخابات قرار داده بود، چه هدف بالا و والاتری این راهبرد را به کناری نهاده و به اصولگرایان توصیه می کند تا چند فراکسیون و دسته و گروه شوند.

وی در ادامه تصریح کرد: از دیگر سو نباید اصولگریان به ویژه آنان که داعیه ریاست این جریان انقلابی و ولایی را بر عهده دارند بر ظرفیت های غیر اصولگرایان خصوصا برادران اصلاح طلب مجلس نهم امید ببندند.

نادران این گونه رفتارها در آستانه مجلس نهم را یادآور ماجرای تشکیل دولت وحدت ملی و جلسه مشهور "همایش صد سال قانون گذاری در مجلس" در ابتدای مجلس هشتم خواند و اظهار داشت: در آن زمان همه مرزهای سیاسی بین گرایشهای مختلف شکسته شد و از ملی مذهبی ها و جبهه ملی ها تا حزب اللهی های دو آتشه در خانه ملتی که رای قاطعانه ای به راه و روش اصولگرایان داده بودند، در کنار هم نشانده شده و عکس یادگاری گرفتند.

منتخب مردم تهران در ادامه افزود: نتیجه آن اقدام که مورد شماتت دلسوزان نظام نیز قرار گرفت، چیزی جز تطهیر و احیای برخی از جریانات سیاسی که در سابقه خود ده ها سال تعارض مبنایی با اصول انقلاب، نظام و راهبردهای اساسی آن را به نمایش گذاشته بودند، نبود.

نادران همچنین در توصیه به کاندیداهای ریاست مجلس گفت: بر این مبنا به نظر می رسد که اگر آقای لاریجانی یا هر فرد دیگری قصد دارد در مجلس تحرکی برای کسب جایگاه حساس ریاست آن داشته باشد باید این مسیر را از راه منطقی و مرسوم تأسیس فراکسیون فراگیر اصولگرایان طی کند و از مخدوش شدن مرزبندی های سیاسی و تجزیه کردن اصولگرایان و اقدامات وحدت شکنانه توسط افراد نزدیک به خود جلوگیری به عمل آورد.

وی در پایاین تصریح کرد: تاریخ انقلاب برای همه ما کتابی پندآموز است و سرنوشت همه افراد و گروه هایی که در مسیر آرمان ها و ارزش های انقلاب خللی ایجاد کرده و یا به هر بهانه ای شق عصای مسلمین نموده اند، در برابر ماست.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *