جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
 
۰

قانوني شدن حجاب در ۱۵۰ دانشگاه جهان

سه شنبه ۲۱ تير ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۲۱
کد مطلب: 175620
مدير موسسه ياوران نماز بابل گفت: بر اساس پژوهش‌هاي به عمل آمده در بيش از ۱۵۰ دانشگاه در كشورهاي مختلف جهان ضوابط ويژه‌اي را براي پوشش دانشجويان قانوني كردند.

محمد اكبرزاده روشن امروز در گفت‌وگو با فارس در بابل اظهار داشت: گوهر عفاف و حجاب امري فطري بوده و اختصاص به زن يا مرد ندارد هر چند خداوند آن را در وجود زن پررنگ‌تر به وديعه نهاده تا زمينه كمال جامعه و خانواده فراهم شود.

وي افزود: در شرايط كنوني جامعه احساس مي‌شود به ‌دليل سهل‌انگاري‌ها، غفلت‌ها و بي‌مسئوليت‌ها، اين فريضه بزرگ كمرنگ شده و در فضاي اخلاقي جامعه زنگ خطر را به صدا در آورده است.

مدير موسسه ياوران نماز بابل با اشاره به نقش عفاف و حجاب در سلامت جامعه بيان كرد: رشد بزهكاري و آسيب‌هاي اخلاقي نشان مي‌دهد كه ما در غفلت به سر برده و يا با آگاهي از آن ديگران را متهم كرده و خواهان پاسخگويي دولتمردان مي‌شويم.

وي تصريح كرد: عدم توجه به اين امر مهم ممكن است سبب شود تا بي‌حجابي و بدپوشي به عنوان يك هنجار و فرهنگ بدون عيب در جامعه تلقي شود كه با محقق شدن اين امر تمام داشته‌هاي فرهنگي و اسلامي ما از بين ميرود.

اكبرزاده با بيان اين مطلب كه لزوم رعايت پوشش در دانشگاه‌هاي جهان نيز مطرح است، افزود: بر اساس پژوهش‌هاي به‌عمل آمده در بيش از ۱۵۰ دانشگاه در كشورهاي مختلف جهان نشان مي‌دهد كه بيشتر آنها ضوابط خاص و ويژه‌اي را براي پوشش دانشجويان خود در محيط تعليم و تربيت پيشنهاد و قانوني كردند و دانشجويان موظف به رعايت آن و اقدام خلاف مقررات سبب برخوردهاي قانوني و تنبيهي مي‌شود.

وي بيان كرد: نگاهي به ضوابط پوشش در دانشگاه‌هاي جهان كه قاطبه آنها جزو دانشگاه‌هاي كشورهاي سكولار هستند نشان مي‌دهد ضوابط اين كشورها گاهي سخت‌گيرانه‌تر از ضوابط در دانشگاه‌هاي اسلامي است.

مدير موسسه ياوران نماز شهرستان بابل اظهار داشت: گرايش زنان يهودي به ويژه در ميان دختران جوان در استفاده از روسري و لباس‌هاي بلند رواج بي‌سابقه‌اي يافته و اين موضوع نگراني خاخام‌هاي يهودي را در پي داشته است.

وي بيان كرد: با توجه به رواج عفاف و حجاب در بين زنان جهان شايسته است زنان پاكدامن كشور اسلامي همچنان نمونه بارز حجاب و عفاف براي زنان جهان بوده و در حفظ اين ارزش بزرگ پيش‌قدم باشند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *