جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
 
۲
۱۸
روحانی در دومین کنگره بین‌المللی ۱۷هزار شهید ترور:

تروریست از صلح و مذاکره گریزان است/ رژیم صهیونیستی از آرای مردم و صندوق رأی می‌ترسد

دوشنبه ۹ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۲۲
کد مطلب: 441732
رئیس جمهور با بیان اینکه رژیم و سازمان‌های تروریستی هیچگاه در مسیر انتخاب نیستند، گفت: رژیم‌های تروریستی به جای اینکه به سمت صندوق آراء و انتخاب حرکت کنند به دنبال ارعاب هستند.
تروریست از صلح و مذاکره گریزان است/ رژیم صهیونیستی از آرای مردم و صندوق رأی می‌ترسد
به گزارش جهان به نقل از ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی در دومین کنگره بین‌المللی ۱۷ هزار شهید ترور با بیان اینکه همه تروریست‌ها از استقبال و یا خواست مردم محروم هستند، اظهار کرد: در میان ملت‌ها، جوامع و آرای عمومی مردم با تروریست‌ها نیست و حتی شاهدیم که رژیم صهیونیستی از آرای مردم و صندوق رأی می‌ترسد. یعنی مرگ خود را در کنار صندوق رأی می‌بیند.

رئیس دولت تدبیر و امید با بیان اینکه همه کسانی که مسیر ترور را انتخاب کردند،‌ صلح و مفاهمه و مذاکره را خیانت می‌دانند، خاطرنشان کرد: مسیر تروریست‌ها مسیر خشونت و افراط است ، در حالی که در مذاکره دوطرف باید به حد میانه برسند اما رژیم‌های تروریستی راه میانه را قبول ندارند و رنگی جز سیاه و سفید را نمی‌شناسند.

روحانی با تأکید بر اینکه تروریسم از صلح و تفاهم و مذاکره گریزان است، افزود: تروریست‌ها خود را میزان و مرکز عالم می‌دانند و معمولاً حالت پیشوا پرستی دارند و فردی که رئیس سازمان تروریستی‌شان است را حتی گاهی برترین مقام روی زمین می‌بینند.

روحانی تأکید کرد: برای فاصله گرفتن از تروریست در دنیا باید در منطقه و جهان اقدامات متحد با برنامه ریزی جدی شکل گیرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از گذشته و در رژیم سابق قربانی مداخلات نابجای قدرت‌های بزرگ به ویژه غرب و آمریکا بوده است، گفت: ایران پس از انقلاب نیز قربانی تروریسم در جنگ تحمیلی و قربانی سلاح‌های کشتار جمعی بود. در حالی که ایران بعد از انقلاب بلافاصله مردم را به پای صندوق رأی هدایت کرد و با رأی مردم نوع نظام انتخاب شد و در شرایطی که نظام حاکم به دنبال خواست مردم بود گروهک‌هایی در ایران که مورد حمایت قدرت‌های خارجی بودند اقدام به خشونت کرده و به هیچ کس رحم نکردند.

روحانی در ادامه به بیان خاطراتی از اقدامات خشونت‌آمیز گروهک منافقین در اوایل انقلاب ایران اشاره کرد و گفت: امروز خشونت‌هایی که توسط داعش در منطقه مشاهده می‌کنیم در گذشته توسط منافقین اتفاق افتاده بود. یعنی کارهایی که امروز داعش می‌کند قبلاً در ایران انجام شده است.

رئیس جمهور تصریح کرد: کجای دنیا سابقه دارد که رئیس قوه قضائیه یک کشور، وزرا و نمایندگان مجلس در تروری وحشیانه شهید شوند و بعد از مدت کوتاهی نخست وزیر و رئیس جمهور آن کشور به شهادت برسند. و جزء اولین ترورها در ایران ترور عالم، اندیشمند و محقق علامه شهید مطهری به جرم علم و تحقیق و گفتن سخن حق بوده است.

روحانی با بیان اینکه تا زمانی که ترور ابزاری برای قدرت‌ها باشد از بین نخواهد رفت، اظهار کرد: تا زمانی که اراده قوی و دسته جمعی برای از بین بردن تروریسم در جهان ایجاد نشود و تروریست خوب و بد را قبول داشته باشیم، به نتیجه نخواهیم رسید.

رئیس دولت تدبیر و امید با بیان اینکه امروز قدرت‌هایی در اروپا و آمریکا در برابر یک گروه تروریستی سکوت می‌کنند و از یک رژیم تروریستی حمایت می‌کنند، اما با گروه تروریستی دیگری بد هستند، گفت: باید با استاندارد واحد در برابر همه گروه‌های تروریستی بایستیم.

روحانی تصریح کرد: برخی کشورها در ظاهر ائتلاف ضدتروریست تشکیل می‌دهند در حالی که شاهدیم از سال ۲۰۰۳ تعداد کشته‌های تروریست چند برابر شده‌اند و بعد از اشغال عراق تروریسم در منطقه پیشرفت یافته است و امروز بیشترین کشته‌ها از اقدامات خشونت‌آمیز گروهک‌های تروریستی در عراق، سوریه، افغانستان، پاکستان و نیجریه اتفاق می‌افتد که عمده این کشتارها توسط گروهک‌های ترویستی چون القاعده، طالبان، داعش و... اتفاق می‌افتد.

رئیس دولت یازدهم گفت: امروز در غرب و شرق کشورمان گروه‌هایی به ظاهر با تعصبات قومی و نژادی با مردم و نیروهای نظامی حافظ مرزها می‌جنگند و کشتار به راه می‌اندازند و چطور می‌توانیم قبول کنیم کشورهایی مثل آمریکا مدعی مبارزه با تروریسم باشند اما تروریست‌های معروفی که هزاران بیگناه را در ایران به شهادت رسانده‌اند امروز آزادانه در کشورهای آنها فعالیت‌های سیاسی و حتی تروریستی انجام دهند ، این کشورها حتی نسبت به مطالبات حقوقی جمهوری اسلامی ایران نسبت به آنها بی‌اعتنا هستند.

روحانی با تأکید بر اینکه تروریست زمانی از بین می‌رود که همه در صف مقابل آن قرار بگیرند، گفت: باید اراده قاطع برای نابودی تروریسم شکل بگیرد و اگر کشور یک گروه تروریستی را در مقطعی ابزار کار خود بداند باید متوجه باشد که آتش افروزان به این آتش، دیر یا زود خودشان گرفتار آن خواهند شد و اینطور نیست که کشوری در دوره‌ای از یک گروه تروریستی دفاع کند و تا پایان از آن گروه منتفع باشد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز در برابر رژیم تروریستی صهیونیستی هیچ اقدام قاطع و جدی از سوی سازمان ملل و نهادهای بین‌المللی انجام نمی‌شود، افزود: این سوال مطرح می‌شود که گروهک‌های تروریستی در منطقه چطور تأمین می‌شوند و نفت می‌فروشند در حالی که کشورهای قدرتمند جهان مدعی هستند تا ماهواره‌هایشان پلاک ماشین‌ها را هم شناسایی می‌کند؟

وی افزود: چطور گروه‌های تروریستی در منطقه نفت می‌فروشند و پولشان تأمین می‌شود و آثار باستانی موزه‌ها را در بازارهای جهانی می‌فروشند و آیا این اقدامات برای دنیا و کشورهای مدعی قابل شناسایی نیست؟

رئیس جمهور اظهار کرد: شاید کشورهایی که در برابر گروه‌های تروریستی متحد نمی‌شوند و اقدام جدی نمی‌کنند تصورشان این باشد که اختلاف و فشار درمنطقه به نفع آنهاست اما آنها که از کشته شدن بیگناهان به فکر منافع منطقه‌ای و بین‌المللی خود هستند چطور می‌توانند مدعی حقوق بشر باشند.

روحانی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از آغاز قربانی ترور بوده و در مبارزه با تروریسم مصمم بوده است، خاطرنشان کرد: در داخل کشور و مرزهای شرقی و غربی و کشورهای منطقه و همسایه هر جا ببینید بیگناهی مورد جنایت قرار می‌گیرد با همه توان به کمک مظلومان و علیه تروریسم اقدام خواهیم کرد و جای تأسف است که امروز برخی کشورهای مسلمان منطقه به دام کمک و حمایت از تروریست ها افتاده‌اند و خود را در این جنایت شریک کرده‌اند در حالی که باید بدانند نوبت آنها هم فرا می‌رسد و هر کشوری امروز در منطقه به تروریسم کمک کند و از آنها در جهت کشتار بیگناهان حمایت کند بی‌تردید ترور دامن‌گیر خودشان نیز خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه تروریسم به نفع کسی نیست گفت،: باید ریشه‌های تروریسم را شناسایی کنیم که ریشه‌های تروریسم جهل، تعصب خشک، ‌افراطی‌گری، فقر،‌عدم توسعه یافتگی، استبداد و استعمار است که باید با آنها مبارزه شود و تا وقتی در دنیا گروه‌های تروریستی برای جوانان ناآگاه جامعه جاذبه دارد یعنی به ریشه‌ها نپرداخته‌ایم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه ترور چهره زشتی است که از دیرباز شاهد آن در زندگی انسان‌ها هستیم، گفت: در تاریخ کهن ترور مبنای انتقام شخصی و قبیله‌ای داشت، اما در دنیای امروز ابزار جدیدی برای اهداف مختلف است که گاهی از سوی سازمان‌ها و تشکیلات تروریستی و گاهی توسط برخی حکومت‌ها بر مبنای تروریست شکل می‌گیرد و نوع دیگری از تروریسم بر مبنای اعتقادی یعنی گروهی متعصب و جاهل تحت پوشش دین به خشونت می‌پردازند و هرکس در مسیر آنها نباشد را کافر می‌دانند که نمونه‌های داعش، القاعده، طالبان و.. است.

روحانی خاطرنشان کرد: امیدواریم کشورهای منطقه و جمهوری اسلامی ایران و همه مردم منطقه و سازمان‌های مردم نهاد حقوقی، سیاسی و اجتماعی دست به دست هم دهند تا جامعه انسانی و منطقه را از خطر تروریسم نجات دهیم.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


جماعت دلواپس هم از مذاکره فراری
Iran, Islamic Republic of
مرگ بر فتنه گر و فتنه گر دوست.
Iran, Islamic Republic of
رهبر معظم انقلاب:
هرجا که مردمان عافیت طلب و راحت طلب در وسط میدان مبارزه، جایی برا یخود باز نمی کنند،انسان های مومن و مبارز را به تندی و افراطی گری متهم می کنند.
Iran, Islamic Republic of
چرا روشنفکران ما از قشر وطن فروشان اصلاح طلبان هستند.
ای خدا شکرت روحانی هم بالاخره گفت که اسراییل رژیم تجعل است و با ترور به وجود آمده ....
ای مردم جمله ی مهمی گفته بسیار بسیار مهم ... اسراییل = داعش
س
Iran, Islamic Republic of
رییس‌جمهور می گوید : رژیمهای تروریستی به جای اینکه به سمت صندوق آرای و انتخاب حرکت کنند به سمت ارعاب در حرکت هستند
من می گویم :درست مثل فتنه گران ۸۸ به جای اینکه به سمت آرای بروند به سمت ارعاب رفتند
پس نتانیاهو درست میگفت که اصلاح طلبان بزرگترین سرمایه ما در ایران هستند .
احمدی نژاد زیر و روی زندگش شفاف بود و گنج قارون و فلان و فلان برای خودش جمع نکرد درآمد و زندگی احمدی نژاد مثل زندگی من است یک خانه ساده و دو تا بچه که در اتریش و وین زندگی نمی کنند و از مردم ارث پدرشان را طلب کار نیستند این همه هم که از اختلاس وی بگویید مردم بدتر آنرا ضد تبلیغ خواهند دانست احمدی نژاد با مردم صادق بود برای هدفمندی ده ساعت نشست روبروی مردم

و دلیل آورد و خواهش کرد و مردم هم پذیرفتند
مثل این دولت نبود که انگار خجالت می کشند با مردم حرف بزنند و فقط با کری و کدخدا طرف حرف زدن هستند
United States
به در می گوید که دیوار بشنود .احسنت بر تو ای منتخب ملت .
Iran, Islamic Republic of
ما که نفهمیدیم
چی میگه به کجا داره می زنه کی به کیه!
صندوق آرا - رژیم صهیونیستی
تروریست ها - پیشوا پرستی

ما سربازان امام خامنه ای، آماده جان دادن در راه ایشان هستیم، تا پای جان با تروریست میجنگیم و رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی شناسیم.
Iran, Islamic Republic of
احسنت. البته وطن فروش خائن هم هيچوقت دنبال جهاد نيست و ترجيح مي دهد بخندد و مثلا صلح كند
علی .خ
آقای روحانی ! حتما آمریکا ،رژیم حامی تروریست نیست که اگر بود همه چیز را سیاه و سفید میدید و مذاکره نمیکرد !
چرا اصرار دارید که همه چیز را از باب مذاکره معنی کنید؟
بنام خدا
برای اهل فتنه چون کور دل هستند نمی فهمند فتنه تعریف شده است.
منظور از فتنه در آیات قرآن
پرسش : منظور از فتنه در آیات قرآن چیست؟
پاسخ : در آیه 191 سوره «بقره» مى خوانیم: (فتنه از کشتار هم بدتر است ) ؛«وَ الْفِتْنَةُ أَشَدُّ مِنَ الْقَتْلِ».در این که «فِتْنَه» چیست؟ مفسران و ارباب لغت، درباره آن بحث هایى دارند، این واژه در اصل از «فَتْن» (بر وزن متن) گرفته شده که به گفته «راغب» در «مفردات» به معنى قرار دادن طلا در آتش، براى ظاهر شدن میزانِ خلوصِ آن از ناخالصى است و به گفته بعضى، گذاشتن طلا در آتش براى خالص شدن از ناخالصى هاست.(1)
واژه «فتنه» و مشتقات آن در قرآن مجید، ده ها بار ذکر شده و در معانى مختلفى به کار رفته است:
گاه به معنى آزمایش و امتحان است، مانند: «أَ حَسِبَ النّاسُ أَنْ یُتْرَکُوا أَنْ یَقُولُوا آمَنّا وَ هُمْ لا یُفْتَنُونَ»؛ (مردم گمان مى کنند، همین که گفتند: ایمان آوردیم، رها مى شوند و آزمایش نخواهند شد).(2)
گاه، به معنى فریب دادن، چنان که مى فرماید: «یا بَنِى آدَمَ لا یَفْتِنَنَّکُمُ الشَّیْطانُ»؛ (اى فرزندان آدم، شیطان شما را نفریبد). (3)
گاه، به معنى بلا و عذاب آمده مانند:«یَوْمَ هُمْ عَلَى النّارِ یُفْتَنُونَ ذُوقُوا فِتْنَتَکُمْ»؛ (آن روز که آنها بر آتش، عذاب مى شوند و به آنها گفته مى شود: بچشید عذاب خود را).(4)
گاه، به معنى گمراهى آمده، مانند: «وَ مَنْ یُرِدِ اللّهُ فِتْنَتَهُ فَلَنْ تَمْلِکَ لَهُ مِنَ اللّهِ شَیْئاً»؛ (کسى که خدا گمراهى او را بخواهد (و از او سلب توفیق کند) هیچ قدرتى براى نجات او، در برابر خداوند نخواهى داشت). (5)
و گاه به معنى شرک و بت پرستى یا سدّ راه ایمان آورندگان، آمده مانند آیه مورد بحث، و بعضى آیات بعد از آن که مى فرماید:«وَ قاتِلُوهُمْ حَتّى لا تَکُونَ فِتْنَةٌ وَ یَکُونَ الدِّینُ لِلّهِ»؛ (با آنها پیکار کنید تا شرک از میان برود، و دین مخصوص خداى یگانه باشد).(6) ولى ظاهر این است: تمام این معانى به همان ریشه اصلى که در معنى فتنه گفته شد باز مى گردد (همان گونه که غالب الفاظ مشترک چنین حالى را دارند)؛ زیرا با توجه به این که معنى اصلى، قرار دادن طلا در زیر فشار آتش براى خالص سازى، یا جدا کردن سره از ناسره است، در هر مورد که نوعى فشار و شدت وجود داشته باشد این واژه به کار مى رود، مانند امتحان که معمولاً با فشار و مشکلات همراه است، و عذاب که نوع دیگرى از شدت و فشار است، و فریب و نیرنگ که تحت فشارها انجام مى گیرد و همچنین شرک یا ایجاد مانع در راه هدایت خلق که هر کدام متضمن نوعى فشار و شدت است.(7)
اقای رئیس جمهور به فراخور ذهن محدود خود تروریست را وصف کرده اند. باید ایشان را آگاه کرد
Romania
در این سخنان روحانی که در کنگره شهدای ترور زده توجه کنید نه اسمی از آمریکا اورده نه از اسرائیل !!!! یکی نیست به ایت حضرات برگزار کننده بگه کسی که جلوی بزرگترین حامی تروریستها در کشور فرش قرمز پهن میکنه چه حرفی برای زدن در مورد تروریسم داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حمید
Romania
آقای روحانی بیا با هم علیه آمریکا و اسرائیل و انگلیس که در حقیقت حامیان ترور و کشتار در جهان هستند شعار بدیم ...
مرگ برآمریکا
مرگ بر اسرائیل
مرگ بر انگلیس
Romania
منظورت از آرای رای مردم یعنی خودته ؟ مطمئن باش تا وقتی اینقدر با احتیاط و خوشگل حرف میزنی نه تنها نمیترسند بلکه حاضرند تو را 6 سال دیگه هم نگهدارند
رییس جمهور: در حالی که در مذاکره دوطرف باید به حد میانه برسند اما رژیم‌های تروریستی راه میانه را قبول ندارند
یعنی الان باید با رژیم های تروریستی به حد میانه رسید؟چه طوری اونوقت؟مثلا شیعه با داعش چه طور به حد میانه و توافق برد برد میرسه؟!!