پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
 
۱۱
۲۷
دانشگاه آزاد در آستانه یک امتحان سیاسی مهم

احتمال استعفاهای بی سر و صدای انتخاباتی با حفظ سمت!

آیا شهریه دانشجویان صرف هزینه‌های انتخاباتی می‌شود؟!
دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۶:۳۵
کد مطلب: 433037
کارنامه سیاسی ضعیف و سؤال برانگیز دانشگاه آزاد اسلامی طی سالیان گذشته و حضور پررنگ جهت‌دار در انتخابات و حمایت از برخی جناح ها و چهره های خاص و حمایت مالی از ستادهای انتخاباتی جریان فتنه گر در سال ۸۸ این سؤال را به وجود می آورد که هزینه تبلیغات استعفادهندگان از کرسی های ریاست دانشگاه آزاد چگونه و از چه راهی تامین می گردد؟!
احتمال استعفاهای بی سر و صدای انتخاباتی با حفظ سمت!
گروه سیاست جهان نيوز ـ مدتی پیش بود که حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی بخشنامه ای و با اشاره به ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، اعلام کرد: تمامی رؤسای واحدها، مراکز آموزشی و آموزشکده های سما که قصد اعلام داوطلبی در انتخابات مجلس شورای اسلامی را دارند، باید تا تاریخ مقرر از سوی قانونگذار، از سمت خود استعفا داده و به هیچ عنوان در پست های مذکور شاغل نباشند.

همین اولتیماتوم از سوی میرزاده کافی بود تا موج استعفا در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی به راه بیفتد و برخی رؤسای واحدهای گوناگون به دلیل حضور در انتخابات مجلس، از سمت خود استعفا دهند.

حسن دیباچی رییس واحد کمیجان، محمودی رئیس واحد ورزقان، فردین بوستانی رئیس واحد یاسوج، مجید رحیمی رئیس واحد صفاشهر، علی وفائی رئیس واحد زرندیه، علیرضا اقبالی رئیس واحد بین المللی خلیج فارس، محمد فیضی زنگیر سرپرست واحد گرمی، عثمان باقدم رئیس واحد مریوان، اسعد زاهدی رئیس واحد زاهدان و ... تنها بخشی از چهره هایی هستند که از واحدهای دانشگاه آزاد برای راهیابی به بهارستان برنامه ریزی کرده اند.

از سویی برخی شنیده ها حکایت از آن دارد که قرار است افرادی چون محسن هاشمی، علی عباس‌پور و سید طه هاشمی که تا کنون خبری از استعفای آنان منتشر نشده است، به عنوان نامزد نمایندگی مجلس شورای اسلامی ثبت نام کنند. در صورت فرا رسیدن موعد نام نویسی این افراد به عنوان کاندیدای نمایندگی مجلس، تخلف آنان از قانون انتخابات و بخشنامه رئیس دانشگاه آزاد محرز خواهد بود. از سویی اگر گفته شود که این افراد در موعد مقرر استعفا داده اما خبر کناره گیری آنان رسانه ای نشده بود آن زمان باید پرسید که چرا پس از پایان موعد مقرر، در مثل چنین روزهایی خبرهایی از این اشخاص با عناوین حقوقی نظیر معاونت عمرانی دانشگاه آزاد و رئیس واحد علوم و تحقیقات منتشر می شود؟!

البته طه هاشمی تنها فردی بوده که موضوع استعفایش به منظور حضور در انتخابات مجلس دهم را تکذیب کرده که در این صورت باید او را لیدر و حامی مستعفیان دانشگاه آزادی‌ها برای حضور پر قدرت در انتخابات مجلس دهم معرفی نمود.

اطلاعات خبرنگار جهان نيوز حاکی از آن است، این سه چهره شاخص از مدت ها قبل فعالیت های انتخاباتی خود را آغاز کرده و حتی یکی از آنان بر سر دوراهی انتخاب شهری است که از آنجا بتواند برای حضور در مجلس نامزد شود؛ برخی نزدیکان این فرد به او پیشنهاد کرده‌اند که نامزدی در شهر محل تولد می تواند زمینه پیروزی او را فراهم‌تر نماید.

یک منبع آگاه نیز خبر داد که روزهای جمعه اتاق فکر انتخاباتی با حضور چهره های شاخص اصلاح طلبان نظیر «ه.ر»، «ح.خ» و «ع.ا.ن» در دانشگاه آزاد برگزار می گردد.


البته این موضوع که هر ایرانی و چهره سیاسی حق دارد برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی از سمت های مصرح در قانون استعفا داده و خود را در معرض انتخاب مردم قرار دهد شکی نیست، اما کارنامه سیاسی ضعیف و سؤال برانگیز دانشگاه آزاد اسلامی طی سالیان گذشته و حضور پررنگ جهت‌دار در انتخابات و حمایت از برخی جناح ها و چهره های خاص و حمایت مالی از ستادهای انتخاباتی جریان فتنه گر در سال ۸۸ این سؤال را به وجود می آورد که هزینه تبلیغات استعفادهندگان از کرسی های ریاست دانشگاه آزاد چگونه و از چه راهی تامین می گردد؟!

زمانی که عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور سخن از «نفوذ پول‌های کثیف در انتخابات» بر زبان آورد، رسانه های اصلاح طلب، شمشیر تیز انتقادات خود را به سوی نمایندگان مجلس نهم نشانه رفتند و با اتهام پراکنی مدعی شدند پول کثیف پشت پرده مجلس نهم است اما این رسانه ها و مدیران سابق دانشگاه آزاد و چهره های سرشناس جبهه اصلاحات هیچ گاه به این سؤال پاسخ ندادند که نام «تزریق پول شهریه دانشجویان دانشگاه آزاد به نامزدهای خاص در جریان انتخابات های گذشته» از سوی دانشگاه آزاد را چه می گذارند؟!

امکانات دانشگاه آزاد در اختیار احزاب سیاسی

دانشگاه آزاد به طور کلی جزو اموال عمومی کشور است که مدیریت آن تابع قوانین خاصی است، اما پیش از این اسنادی منتشر شده است که نشان می دهد امکانات این دانشگاه به نفع کاندیداها و اشخاص خاصی استفاده شده است.

به عنوان مثال در گزارش تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی از اغتشاشات سال ۸۸ به موارد فراوانی از استفاده از امکانات دانشگاه آزاد برای مقاصد انتخاباتی اشاره شده است که مربوط به انتخابات ریاست جمهوری در سال های ۸۴ و ۸۸ بوده است.

در این گزارش آمده است: اسناد و مدارک نشان می‌دهند که دانشگاه در نهمین دوره ریاست جمهوری، فعالیت‌های انتخاباتی گسترده ای له یکی از کاندیداها داشته که هزینه‌های این اقدامات از طریق منابع مالی عمومی و شهریه دانشجویان که نزد مدیران به امانت است؛ تأمین شده است. دانشگاه آزاد اسلامی، بصورت سازماندهی شده و با استفاده از امکانات عمومی اقدام به تشکیل ستادهای انتخاباتی به نفع آقای «هاشمی رفسنجانی» نموده و مسئولین (برخی) واحدها با بکارگیری کارکنان، اساتید و تشویق دانشجویان، عملا در انتخابات دخالت داشته‌اند.

این موارد با استفاده از عناوین زیر صورت گرفته است:

* استفاده از امکانات دانشگاه (بعنوان اموال عمومی) در جهت نیل به اهداف جناحی و در فعالیت‌های انتخاباتی

*سوء استفاده از هیأت‌های مذهبی ــ دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی برای مقاصد سیاسی

* جعل اسناد مالی مربوط به انتخابات برای گمراه‌سازی بازرسان احتمالی( با شروع کار تحقیق و تفحص در مجلس هفتم)

* دخالت نماینده رئیس دانشگاه در استان مازندران، رئیس واحد قائم‌شهر، واحد سوادکوه، واحد بابل، واحد ایلام و... هدایت مرکزی این اقدامات در سازمان مرکزی محرز می‌باشد. اسناد مربوط به هر یک از موارد فوق در گزارش خاص آمده است.

همچنین درباره دخالت دانشگاه آزاد در انتخابات سال ۸۸ نیز امده است:

استفاده از امکانات دانشگاه در انتخابات ریاست جمهوری ۸۸، دخالت‌های جانبدارانه مسئولین دانشگاه، ایجاد جبهه رسانه‌ای و «جنگ روانی» پس از اعلام نتایج انتخابات و دامن زدن به اغتشاشات، از عناوین دخالت‌های دانشگاه آزاد در انتخابات سال ۸۸ می‌باشد.

همچنی در اعترافات مسعود باستانی درباه فعالیت هایش در فتنه سال ۸۸ درخصوص سایت جمهوریت آمده است: دفتر این سایت در یکی از دفاتر دانشگاه آزاد مستقر بود و مبالغی که به ما ارائه می‌شد از طریق چکی از سوی دانشگاه آزاد بود.




گوشه چشم دانشگاه آزاد به انتخابات مجلس دهم؟!

هرچند رئیس دانشگاه آزاد صراحتا تاکید کرده که «دانشگاه به هیچ عنوان نباید وارد حاشیه‌سازی و بازی‌های سیاسی شود. دانشگاه آزاد، باشگاه سیاسی نیست و این دانشگاه در انتخابات مجلس، در حمایت یا علیه جناح یا شخصی خاصی وارد عمل نخواهد شد» اما کنار هم قرار گرفتن قطعات یک پازل، مخاطب را به یک پیش زمینه ذهنی و قدیمی درباره دانشگاه آزاد می رساند و آن چیزی نیست جز «دخالت در انتخابات»

البته امید آن است تمامی این شائبه ها در حد گمانه زنی باقی بماند و رنگ بطلان به خود بگیرد و دانشگاه آزاد اسلامی از مسیر رشد علمی کشور خارج نشود و به گفته میرزاده این دانشگاه هیچ گاه وارد حاشیه سازی و بازی های سیاسی نشود اما عملکرد گذشته و برخی از تحرکات رسانه های خاص متعلق به این دانشگاه در حال حاضر، تصویری غیر از ادعای رئیس فعلی دانشگاه آزاد را به ذهن مترتب می نماید.

باید منتظر ماند و دید آیا در سالیان آتی «دخالت در انتخابات مجلس دهم» هم به سیاهه نتایج تحقیق و بررسی از دانشگاه آزاد افزوده خواهد شد یا خیر؟!
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Romania
فکر کردید برای چه شهریه ها را زیاد کردند در صورتیکه تازه شهریه ها را زیاد کرده بودند؟!!!
فکر کردید این آقایان از جیب مبارک برای انتخابات خرج میکنند؟!!!
...خدایا تو جای حق هستی...
هو الوکیل
احسنت
حالا که ... اصولگراها از کجا بیارن خرج انتخابات کنند؟
بعید میدونم شبیه دوره ریاست دکتر ...عمل بشه و هزینه های انتخاباتی از جیب دانشجوهای بدبخت صرف بشه
Iran, Islamic Republic of
حيف پولي كه به دانشگاه آزاد پرداخته شود
حرامشان باشد
شما نرو دانشگاه ازا ما میریم و حلال میکنیم
ج س
Iran, Islamic Republic of
من دانشگاه آزادی دارم و شهریه کمر شکن آنرا می پردازم راضی نیستم از من بگیرند برای بدست آوردن قدرت خودشان خرج کنند
کشاورزی می شناسم به نان شبش محتاج است ولی شهریه هنگفت دختر را می پردازد
ابراهیم
Iran, Islamic Republic of
با سلام
خیلی زیبا است که هر کار پسندیده ای را از هر فرد حقیقی یا حقوقی باید ستود و باید ریس فعلی دانشگاه آزاد را به سبب شجاعت و اقدام در این کار که در دانشگاه آزاد سابقه نداشت را ستایش کرد . الحمدلله در مدتی که آقای دکتر میرزاده منصوب شده اند این دانشگاه هیچگونه چالشی برای نظام نداشته و حتی در اجرای منویات مقام معظم رهبری نظیر اعطای وام ده میلیون تومانی ازدواج به دانشجویان و راه اندازی شرکت های بر پایه اقتصاد دانش بنیان و.....از دانشگاههای دولتی نیز جلوتر و بهتر حرکت کرده
چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نکنه رییس دفتری ....رییس روابط عمومی ...وابسته ای ....فامیل دوری هستی ....به نظرتون این همه تعریف تعجب آور نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟و سوال برانگیز؟؟؟؟؟؟؟؟
امید
فکر کنم شما از بستگان آقای میرزاده ای، این تملقات را در نشریه دانشگاه آزاد بنویس، تا به کارت آید و تقدیر شوی
استعفا برای کانندیداتوری در انتخابات فی نفسه اشکال نداره...
ولی صوری بوودن استعفا و یا خرج کردن از جیب ملت، چیزیه که اگه به درستی به گوش مردم برسه، در همون انتخابات نتیجه ش دیده میشه!!!
متاسفانه سابقه دانشگاه آزاد...
خدایی اگه پوا شهریه ارشدم رو که ریختم تو جیب این دانشگاه کذایی می دادم ماشین دست دوم باهاش کار میکردم تا الان کلی پول در اورده بودم وتازه یک زندگی جمع وجور هم تشکیل داده بودم
Iran, Islamic Republic of
لطفا گزارشي از دانشگاه آزاد در مورد روند چگونگي خارج شدن كاركنان اين مجموعه از نظارت وزارت كار تهيه فرماييد. يعني الان دانشگاه آزاد زير نظر وزارت كار نيست. بيمه بيكاري ندارد و هر جور دلش خواست با كاركنانش برخورد مي كند!!!!
با تشكر
Iran, Islamic Republic of
بنويس آيا همچنان اصولگرايان از بيت المال براي انتخابات هزينه مي كنند؟
اسدی
من به یک نکته مهم اشاره می کنم خواهش می کنم رسانه ها ،افکار عمومی را آگاه نمایند.
دانشگاه آزاد طی 32 سال گذشته تا قبل از آمدن حمید میرزاده هیچوقت شهریه های ثابت دانشجویان را افزایش نمی داد ولی این رییس سیرجانی با تحریف افکار عمومی مصاحبه می کند و می گوید تا مهر سال آینده شهریه ثابت دانشگاه آزاد اضافه نمی شود این در حالیست که با توجه به اینکه شهریه متغیر دانشجویان را هر سال حدود 25 درصد افزایش می دهد و شهریه ثتبت را نیز برای دانشجوی لیسانسی که حدود 9 ترم در دانشگاه آزاد درس می خواند را هم غیر قانونی 3 بار افزایش می دهد.
این تخلفات به اضافه افزایش 30 برابری پذیرش دانشجویان ارشد و دکترا که به صورت فله ای و بی حساب و کتاب صورت می گیرد و وزارت علوم هم بدون اقدام عملی تنها به یک تذکر اکتفا می کند موجب نزول علمی کشور شده و بنیانهای علمی -آموزشی کشور را فرو می ریزد.
به خاطر اینکه مملکت مان آسیب نبیند، مسوولان باید با این اقدامات غیر قانونی دانشگاه آزاد برخورد قاطع نمایند.
دانشگاه آزاد ترمی برای لیسانس ،ارشد و دکتری با میانگین شریه ترمی دو میلیون تومان برای دانشجویان صدهزار نفری چقدر می شود !!!؟
با پول شهریه ها می شود نظام را عوض کرد !!!
مجید
عزیزم اگر نظام با پول عوض شدنی بود تا حالا آمریکا و اسرائیل صد بار عوض می کردند . البته در اگر منظورتون مبالغه برای بیان شدت مسئله هست ، بحثی نیست اما مبالغه خوبی نیست .
United States
مقاطع تحصيلات تكميلي كه شده شرايط خاص و افراد معمولي بندرت ورود پيدا مي كنند راهي هم به غير دانشگاه ازاد براي تحصيل نمانده پس حق دارند گران كنند چيزي كه انحصاري است به هر قيمت مي توان فروخت به كسي هم ربطي ندارد.موفق باشند انشاا...
آره دیگه به شما هم ربط نداشته که اومدید حرف زدید
Iran, Islamic Republic of
شماچقدربی وجدان و بی انصاف هستید که نمی دانید که شهریه دریافتی ازدانشجویان صرف هزینه های کلان آموزشی و حقوق پرسنل دانشگاه میشود . بازیهای کثیف سیاسی نباید ادمی راازراه حق و انصاف خارج بکند .
Iran, Islamic Republic of
تنهامنبع درآمد دانشگاه آزاد شهریه است و این دانشگاه هرساله برای استادان و کارمندانش افزایش حقوق میدهد و برای آزمایشگاه و استاد و کارگاه و ... هزینه های کلان میپردازد و اینهمه هجمه به این دانشگاه ظلم و حق الناس است .
Iran, Islamic Republic of
شهریه دانشجویان دردانشگاه آزاد فقط و فقط صرف حقوق هیئت علمی و کارمندان و هزینه های سنگین آموزشی و پژوهشی و فرهنگی میشود و این حرفهاتوهین و تهمت است .
آقای رییس دانشگاه آزاد نظر ...نده
کامرا
با سلام آقای اسعد زاهدی ریس دانشگاه آزاد لارستان هستند نه زاهدان
دانشگاه آزاد سازمان مرکزی چقدر نیروی خدماتی بدون بیمه کار می کنند .لطفا پی گیری فرمایید اگر انصاف دارید!
ارشک
لطفاًآقای دکترمیرزاده شعار ندهید گوش ما ازحرفهای شما پراست ما از شماعمل می خواهیم