جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
 
۰

جزئیات پلکان افزایش صادرات تا ۱۴۰۴

شنبه ۷ شهريور ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۳۰
کد مطلب: 441263
معاون وزیر صنعت با اشاره به جزئیات پلکان افزایش صادرات غیرنفتی کشور تا سال ۱۴۰۴، گفت: صادرات غیرنفتی کشور به ۱۴۵ میلیارد دلار می‌رسد.
به گزارش جهان، ولی‌اله افخمی راد در گفتگو با خبرنگار مهر با تشریح جزئیات اهداف صادراتی در نظر گرفته شده برای سال‌های باقیمانده تا پایان چشم‌انداز گفت: براساس سند راهبردی وزارت صنعت، معدن و تجارت، صادرات کشور در سال ۹۶ باید به ۵۸ میلیارد دلار برسد، ضمن اینکه براساس هدفگذاری انجام شده در سال ۱۴۰۴ که افق چشم‌انداز ۲۰ ساله کشور است، صادرات غیرنفتی در بخش کالایی باید به ۱۱۵ میلیارد دلار برسد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: صادرات کشور در سال گذشته به ۴۹.۷ میلیارد دلار رسیده است در حالی که مطابق با این سند راهبردی پیش‌بینی شده است که صادرات غیرنفتی با کشور در سال ۹۹ به ۱۰۷ میلیارد دلار و در سال ۱۴۰۴ به ۱۴۵ میلیارد دلار برسد.

وی تصریح کرد: آنچه که در سند راهبردی وزارت صنعت، معدن و تجارت در بخش صادرات پیش بینی شده، قرار است که صادرات در سال ۹۶ به ۵۸ میلیارد دلار، در سال ۹۹ به ۸۱ میلیارد دلار و در سال ۱۴۰۴ به ۱۱۵ میلیارد دلار برسد، همچنین صادرات کشور در حوزه معدن در سال ۹۳ حدود ۱.۵ میلیارد دلار بوده است که پیش‌بینی می‌شود این رقم در سال ۹۶ معادل ۲.۵ میلیارد دلار، در سال ۹۹ حدود ۳.۵ میلیارد دلار و در افق ۱۴۰۴ به ۶ میلیارد دلار برسد.

به گفته افخمی راد، در بخش کشاورزی آنچه که در سال گذشته رقم خورده، ۴.۶ میلیارد دلار بوده است که بنا داریم آن را در سال ۹۶ به ۶ میلیارد دلار، در سال ۹۹ به ۸ میلیارد دلار و در سال ۱۴۰۴ به ۱۲ میلیارد دلار برسانیم.

وی اظهار داشت: در حوزه صادرات خدمات فنی و مهندسی بنا داریم که در سال ۹۶ صادرات به ۱۷ میلیارد دلار، در سال ۹۹ به ۲۳ میلیارد دلار و در سال ۱۴۰۴ به ۳۵ میلیارد دلار دست یابیم که البته این تلاش مضاعف صادرکنندگان و سیاستگذاری‌های مناسب دولت را می‌طلبد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: تلاش دولت این است که قوانین زائد و دست و پاگیر پیش پای صادرکنندگان را از میان بردارد و مشوقهای لازم را برای جهش صادراتی فراهم کند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *