جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
 
۱۰
۵۰
یک توجیه نخ‌نما شده در بین اهالی «تدبیر و امید»

«سیل ایلام» و «باران اسیدی» هم تقصیر دولت قبل است!/ دولت جدید کی قرار است پاسخگو باشد؟!

وعده ۱۰۰ روزه به سال سوم رسید!
دوشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۰۲
کد مطلب: 453296
نوبخت نماینده دولت، خرابی‌های سیل ایلام را بر سر دولت قبل آوار کرد و به تهران بازگشت و چند صد کیلومتر آن طرف‌تر، ابتکار رئیس سازمان محیط زیست نیز، وقتی با انتقاد از «باران اسیدی» در خوزستان مواجه شد، توجیه دست به نقدتری از ناکارآمدی دولت قبل نداشت.
«سیل ایلام» و «باران اسیدی» هم تقصیر دولت قبل است!/ دولت جدید کی قرار است پاسخگو باشد؟!
گروه سیاست جهان نيوز: گل و لای تمام زندگی شان را برداشته؛ سیل آنقدر شدید بوده که تقریبا تمام وسایل خانه را از بین برده است؛ ایلامی ها که چند روز است با خانه های پر شده از آب و پل های شکسته شهر و روستایشان سر می کنند.

چشم های آنها منتظر حضور یک مسئول دولتی یا چیزی شبیه به آن است تا آنها را به بهتر شدن اوضاع شهرشان امیدوار کند؛ اولین مقام دولتی که پایش به شهر باز شد اما تاکید کرد که فقط برای برآورد خسارات به منطقه سیل زده آمده.

نوبخت سخنگوی دولت که برادر رئیس جمهور نیز وی را همراهی می کرد در انتهای سفرش تقصیر جاری شدن سیل در ایلام را نیز به گردن دولت قبل انداخت و به تهران بازگشت تا همانطور که وعده داده بوده گزارش بازدید خود از مناطق سیل زده را به هیات دولت بدهد.

چند صد کیلومتر آنطرف تر در خوزستان نیز وضعیت بهتر از ایلام نیست؛ آنجا نیز باران اسیدی نفس های مردم را به شماره انداخته است و حدود هزاران خوزستانی را راهی بیمارستان کرد.

در بحران آلودگی و بارش باران های اسیدی در خوزستان، معصومه ابتکار مسئولی بود در معرض پرسش قرار داشت؛ سوال مشخص از وی این بود که سازمان محیط زیست چه برنامه ای برای بهبود شرایط دارد.

پاسخ ابتکار اما چیزی شبیه همان حرف های نوبخت در ایلام بود؛ همه چیز دوباره به اقدامات «دولت قبل» باز می گشت.

دلیل دولتی ها برای پیرمردی که خانه اش را سیل برده و دختر بچه ای که نفس هایش در خوزستان به شماره افتاد شاید کمی سوال برانگیز باشد؛ آنها می پرسند، «تا کی قرار است همه مشکلات کشور به دولت قبل حواله شود؟»

سیل ایلام؛ بنای سیاسی بر روی خانه های خراب!

سیل شدیدا استان ایلام را تحت تاثیر قرار داده و خانه های مسکونی بسیاری از مردم و راه های ارتباطی از بین رفته است.

دولت محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت و حسین فریدون دستیار ارشد و برادر رئیس جمهور را راهی ایلام می کند؛ نوبخت همان ابتدای سفر اعلام می کند که برای برآورد خسارات و ارائه آن به هیات دولت وارد ایلام شده است.

سخنگوی دولت پس از بازدید از برخی مناطق سیل زده در استان در جلسه ستاد مدیریت بحران و برنامه ریزی ایلام شرکت کرد.

خبرهای رسمی منتشر شده از این جلسه نشان می داد که نوبخت مانند برخی اظهارنظرهای پیشین خود پای دولت قبل را نیز به سیل ایلام باز کرده و گفته است: «همان‌طور که امروز دولت تدبیر و امید میراث‌دار مشکلاتی است که موجب شده یک حادثه‌ی طبیعی مانند سیل خسارات این‌چنینی به بار بیاورد، باید با تدبیر و دقت گام برداشت و نقص‌ها را جبران کرد تا این مشکلات برای همیشه حل شوند.»

این اظهارات نوبخت برای برخی افکار عمومی تا حدودی قابل تامل بود؛ آنها معتقد بودند که بعد از گذشته حدود ۲ سال و نیم از دولت یازدهم، انداختن تخریب های صورت گرفته ناشی از یک حادثه طبیعی به گردن دولت قبل تا حد زیادی قابل قبول نیست.

اما حاشیه های جلسه ستاد بحران و برنامه ریزی استان ایلام به همین جا ختم نشد، ظاهرا در آن جلسه حرف های دیگری از سوی نوبخت در انتقاد از عملکرد دولت قبل بیان شده بود.

نوبخت ظاهرا در آن جلسه انتقادات تند دیگری نیز از دولت های نهم و دهم بیان کرده و گفته است: «زیرساخت های استان ایلام متعلق به دولت قبل است و متاسفانه در دولت که رفتارهای عوامفریبانه ای داشت عملا هیچ تلاشی برای بهبود وضعیت زیرساختی استان ایلام صورت نگرفت.»

اظهارات نوبخت در این جلسه در ادامه با واکنش فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) مواجه می شود.

سردار سید صادق حسینی با انتقاد از این اظهارات سخنگوی دولت و انداختن همه مشکلات گردن دولت قبل گفت: کمبود زیرساخت ها و امکانات معطوف به دولت قبل نیست، بلکه دو دولت اصلاحات و سازندگی نیز در این امر دخیلند.»

وی ادامه داد: «همه دولت ها در وضعیت خراب استان ایلام شریک هستند و بهتر است به جای اینکه این موضوع را سیاسی کنید،به مشکلات مردم رسیدگی نمایید.»

مردم ایلام نیز تا حد زیادی با فرمانده سپاه این استان هم نظر بودند؛ آنها نیز معتقدند که مشکلات زیرساختی استان ایلام تنها مربوط به دولت قبل نیست و دولت های سازندگی و اصلاحات نیز سهم بزرگی در مشکلات منجر به بالا رفتن خسارات بلایای طبیعی در استان دارند.

دولت یازدهم و به ویژه سخنگوی فعلی دولت اما از همان روزهای ابتدایی انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور و پیش از تشکیل کابینه یازدهم نیز تاکید داشتند که «میراث دار مشکلات دولت های نهم و دهم خواهند بود.

وی تیرماه سال ۹۲ (پیش از تشکیل کابینه یازدهم) در مقام مشاور حسن روحانی از یک «میراث شوم» برای دولت یازدهم سخن گفت و تصریح کرد: میراث به جا مانده از آقای احمدی‌نژاد، سیاهه‌ای از انواع و اقسام نیازهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است و اولویت دادن به هرکدام از این نیازها اگرچه خرسندی بخشی از جامعه را به دنبال دارد اما منجر به بی‌توجهی به نیازهای دیگر اقشار می‌شود.»

نوبخت وعده های دولت قبل را یکی از میراث های مشکل آفرین برای دولت یازدهم می دانست؛ برخی از همان روزهای احساس می کردند که شاید تا چند سال بعد از آغاز به کار دولت جدید حتی مشکلات و خسارات ناشی از حوادث طبیعی نیز به دولت قبل ارجاع شود.

دولتی ها اما در بحران های دیگر رخ داده نیز تقصیر را به گردن دولت قبل انداخته اند؛ بحرانی که این روزها نفس اهالی خوزستان را بریده است.

آلودگی هوا در خوزستان و یک «ابتکار» سیاسی

تابلوی های نشان دهنده آلودگی هوا در خوزستان از چند متر آنطرف تر هم قابل دیدن نیست؛ هوا آنقدر آلوده است که باید نزدیک تر بروی تا مشخص شود بالاترین رده آلودگی هوا بر روی تابلو نقش بسته، البته تشخیص آلودگی هوا در خوزستان نیازی به این تابلوها ندارد.

آلودگی هوای ادامه دار در خوزستان که از اواخر سال گذشته شدت گرفته بود، با آغاز بارش باران شکل و نوع جدید تری به خود گرفت.

تنها طی چند از شروع بارش ها سیل بیماران تنفسی به سوی بیمارستان های خوزستان به راه افتاد؛ آمار اولیه نشان می داد حدود ۷ هزار نفر از مردم استان به دلیل آنچه «بارش باران اسیدی» خوانده شد راهی مراکز درمانی شده اند.

معصومه ابتکار به عنوان مسئول اصلی مسائل و مشکلات مربوط به مسائل زیست محیطی اما همزمان با بحران خوزستان، درگیر بحران دیگری از داخل سازمانش بود.

اعتراض جمعی از کارکنان این سازمان و انتقاد از آنچه «نگاه سیاسی ابتکار» عنوان می کردند و همچنین حاشیه های انتصاب یک فرد دیپلمه به یک جایگاه مدیریتی مهم در سازمان تنها بخشی از مشکلات ابتکار بود.

در حالیکه مقامات محلی تاکید داشتند بارش باران اسیدی موجب مسمومیت و تنگی نفس خوزستانی ها شده رئیس سازمان محیط زیست در واکنش به این بحران، ترجیح داد تنها بارش باران اسیدی در این استان را تکذیب کند: «نتایج حاصل از دستگاه‌های پایش آلودگی هوا نشان می‌دهد میزان اسید موجود در باران اخیر خوزستان عادی بوده و باران اسیدی در این استان نباریده است.»

وی تاکید داشت که اکثر کسانی که به بیمارستان مراجعه کرده اند قبلا دچار بیماری های آلرژیک بوده اند و علت به وجود آمدن این حادثه را اینگونه تشریح کرد: «دودکش‌های نفتی، سوزاندن مزارع نیشکر، سوزاندن لاستیک و زباله و گرده‌افشانی گیاهان برخی آلاینده های هوای خوزستان هستند»

این دلایل ابتکار برای برخی کارشناسان قابل قبول نبود؛ آنها می گفتند سال های گذشته نیز چنین آلاینده هایی در هوای خوزستان وجود داشت ولی هیچگاه بحرانی با این وسعت روی نمی داد.

ابتکار اما در ابتدای اوج گیری بحران هجوم ریزگردها به استان خوزستان نیز در کانون توجه و انتقادات قرار داشت.

بهمن ماه سال گذشته نیز خوزستانی ها درگیر ریزگردهایی بودند که از سمت همسایه غربی وارد ایران شده و خوزستان نیز بیشترین سهم را از آن داشت؛ همه منتظر بودند که معصومه ابتکار سریعا خود را برای مدیریت بحران به خوزستان برساند اما نه تنها خبری از این حضور نشد بلکه یکی از مشاوران رئیس سازمان محیط زیست وزیر بهداشت را که بعد از تاکید رهبر انقلاب و دستور رئیس جمهور برای پیگیری بحران به خوزستان رفته بود را «نخود هر آش» خواند.

معصومه ابتکار در میان انتقادات مطرح شده نسبت به عملکردش، به دنبال یک مقصر می گشت؛ او معتقد بود که اقدامات دولت قبل منجر به بروز این بحران شده است: «امروز محصول بی برنامگی و بی تجربگی دولت قبل را تجربه می‌کنیم، مردم دارند پیامدهای آنرا تحمل می‌کنند، ولی از ما انتقاد می‌کنند چون ما را می‌بینند»

ابتکار اما در ادامه نیز تلاش می کرد همه مشکلات موجود در سازمان محیط زیست را به دولت قبل ربط دهد؛ وی معتقد بود «دولت یازدهم میراث دار مشکلات دولت قبل است»

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست در دیدار با جمعی از احزاب سیاسی حامی دولت تدبیر و امید در مهرماه سال جاری گفت: «در هشت سال گذشته بسیاری از ساختارها فروپاشید و به شکل تحقیرگرایی ها بروز پیدا کرد و بخشی از مسائل و مشکلاتی که امروز با آن مواجه هستیم ناشی از تصمیمات نادرستی است که در دوره های قبل گرفته شده است.»

ابتکار با وجود انتقادهای فراوان نسبت به مدیریت اش و آنچه از سوی منتقدان مدیریت سیاسی وی بر سازمان محیط زیست خوانده می شد؛ تاکید داشت که «مسائل سیاسی را در کار خود دخالت نمی دهد»؛ قرار دادن این اظهارنظر ابتکار در کنار برخی اقدامات وی در انداختن همه مشکلات زیست محیطی به گردن دولت گذشته افکار عمومی را با تردید مواجه می کرد.

منتقدان می پرسیدند آیا بحران آلودگی هوا در خوزستان مانند ضعف در زیر ساخت های ایلام در برابر سیل تنها محدود به دولت های نهم و دهم است و آیا معنای رفتار ابتکار در انداختن همه مشکلات مربوط به سازمان متبوعش به گردن دولت قبل، سیاسی کاری نیست؟

دولت جدید کی قرار است «کار» خود را شروع کند؟

حسن روحانی با وعده داشتن برنامه ای ۱۰۰ روزه برای حل مشکلات کشور وارد عرصه مدیریت کشور شد؛ وعده ای که به مرور مردان اقتصادی دولت، تحقق آن را به بعد از توافق هسته ای با کشورهای ۵+۱ و اخیراً به دو سال بعد از توافق حواله داده اند.

این روزها اما دولتمردان یازدهم به عقیده بسیاری از کارشناسان و حتی خود مسئولان اقتصادی نه تنها در تحقق وعده های اقتصادی خود نظیر خروج از رکود توفیق چندانی بدست نیاورده بلکه در مقابل برخی ایرادات مدیریتی که منجر به خسارت برای مردم می شود، همه چیز اشکالات را به دولت قبل ارجاع می دهد.

میزان و حجم شعارهای دولت یازدهم و انتقاد آنها از دولت قبل شاید در آغاز راه می توانست جامعه و حتی منتقدان را تا حدودی قانع کند، اما بعد از حدود دو سال نیم از آغاز به کار دولت یازدهم شاید این ادعا که «همه مشکلات مربوط به دولت گذشته است» برای افکار عمومی راضی کننده نباشد.

حال جامعه منتظر است تا ببیند دولت یازدهم تا چه زمانی می خواهد مشکلاتی که با برنامه ریزی کوتاه مدت قابل حل است را به کم کاری دولت گذشته _ که قطعا مانند دیگر دولت های قبلی کم کاری ها و نقص های فراوانی در مدیریت کشور داشته _ بیندازد؟
منبع: فارس
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
سيل زلزله طوفان همه تقصير ها اصلا متوجه اقاي هاشمي است.
سرور
برخی از گناهان مانند فتن باعث نزول بلایا می شود.
Iran, Islamic Republic of
تقصیردولته که باتوافق باعث آزادشدن بارانهای بلوکه شده سالهای گذشته شده.
س
تقصیر آقای روحانی است که با برداشتن تحریم آب ، یک دفعه آب وارد زندگی مردم شده است
باید توافق شود تا مشکل آب خوردن مردم حل شود !?
مجید
متاسفانه منتقدین دولت یازدهم در بیشت موارد انتقادات بیجا میکنند.
مثل همین مقاله.
خوب کسی که کاری نکرده هم انتقادی بهش نیست. و انتقاد مال کسی است که کار انجام داده و چه کسی بهتر از دولت قبل!!!
که هم برملاکننده فساد در دولت های قبل و افراد ذی نفووذ بود که با گذشت زمان اثبات شد و هم کار بسیاری در خارج از تهان انجام داد.
پس الکی انتقاد نکنید
یعنی قدرت دادن به افراد نشان دار فتنه آمریکایی۸۸
و مقصرین اصلی قرداد های ننگین و پر زیان کرسنت و استات اویل هم غیر قابل دیدن شده
انصاف چیز خوبیه
همین دولت به اعتراف خودش بالای ۸۰ درصد پروژه هایی که افتتاح میکنه در دولت قبل تا این مرحله پیش رفته
..
الان باید اینا "کارت منزلت" داشته باشن که مثل همسن و سالاشون از برخی امکانات شهری، رایگان استفاده کنن، نه اینکه شب و روز بار مملکت که یه طرف؛ بار دولت قبل را هم به دوش بکشن!!
رحم و انصاف داشته باشید دیگه!!!
برای همینه پس دولت جدید هیچ کاری نمی کنه !که انتقادی بهش نشه
یعنی 2 و خرده ای سال، زمان کافی برای آماده سازی یک استان برای مواجهه با سیل نیست؟! در این زمان میتوانستید پوشش گیاعی را ترمیم کنید، از توسعه بی رویه کشاورزی و مسطح کردن زمین ها خودداری کنید، حوضچه های مصنوعی برای سرریز بسازید و کلی کار که متخصصان دانند. در واقع صد در صد دولت ..خودتان مقصر است.
تقصیر دولت قبل است که نامزد انتخابات شده تقصیر دولت قبل است که نگذاشته در فتنه 88 کشور را دو دستی به دشمنان ایران هدیه دهیم تقصیر دولت قبل است که کارشکنی کرد این دولت (یازدهم) هنوز هیچ تقصیری ندارد فقط نمی دانیم گرانی چرا بیداد می کند حتما تقصیر دولت قبل است که اصل گرانی را بنا نهاد اصلا دولت قبل تقصیر را دارد چون روزی که نامزد شد همه تقصیر به دولت قبل بر می گردد. چون عطسه کرد تقصیر دولت قبل است
واقعا"شرم آور است که اینها همه انفعال و ناکار آمدی خود رو گردن دولت قبل میندازند !
حسین
Netherlands
شرم برای آنهائی است که این بهانه هارا می پذیرند ، برای آنهائی است که به اینها رای دادند. بکسانی که به وعدهای خود عمل نکردند و شاید حتی معتقد به ان نبودند و نیت اعمال وعدها را هم نداشتند.
دل قوی دار سحر نزدیک است
یا حق
سيد
Iran, Islamic Republic of
به گفته نوبخت در برنام شناسنامه, از اول دلش با احمدي نژاد صاف نشده بود چه برسد به الان كه تريبون دستشه
باران
والله خجالت داره
حال مردم بهم خورد از بی برنامگی و بی عملی و بهانه گیری ها!
96 فرصت جبران و پاسخ مردم به دولت روحانی...
Netherlands
حال مردم بهم خورد یعنی چی؟
تا چشم اونهائی که به ""این"" ها رای دادند چهارتا بشه
یا حسین
مشکلات دولت قبل واقعا خیلی زیاد بوده و تاثیر آن سالها در کشور خواهد بود.
دیگه دارن به شعور مردم توهین میکنن!
فکر کردن همه مردم جیره خورهای احزابشون و سیاست زدگان عقده ای هستند که با متهم کردن دولت قبل عقده هاشون ارضا بشه و دست و جیغ و هورا بکشن و اینا هم از پاسخگویی فرار کنن...
یدالله
روحانی که قول داد مشکلات مملکت را 100 روزه تمام کنه نشان داد شعارهایش همه بخاطر جمع آوری رأی بوده و اگر به فرض محال فرض کنیم چنین نبوده و از مشکلات جامعه خبر نداشته نتیجه می گیریم این چه کاندیدای رییس جمهوری بوده که مشکلات کشور را نشناخته به عرصه انتخابات آمده. در هر دو صورت خودوتان قضاوت کنید؟
روحانی باید هر روز صدها هزار مرتبه شکرگزاری کند .
چرا؟
چون خداوند احمدی نژادی آفریده که آقای روحانی همه مشکلات کشور رابه احمدی نژاد ربط دهد .
این یعنی نوعی خروج از تله کم کاری.
Iran, Islamic Republic of
پیرمردها و پیرزنهای امروز که کرسی ریاست دارند یک موقعی که خودشون خام و بی تجربه بودند هم، کرسی ریاست را در اختیار داشته اند.
Netherlands
...قَبْلِ أَن يَأْتِيَ يَوْمٌ لَّا بَيْعٌ فِيهِ وَلَا خِلَالٌ
روزی خواهد بود که داد و ستد و دوستی ها در جریان نحواهد بود. این چیزی که من از قرآن می فهمم. در آن روز نمی توان بده و بستون کرد و باند بازی
یا حسین
محمد
این توجیهات خیلی وقت پیش نخ نما شده کی باور می کنه قضاوت راجع به این ها هم دو سال دیگر
رامـــــــــــــــــــــــــــــــــــــین
Iran, Islamic Republic of
عمده ترین انتقادی که به دولت آقای روحانی وارد هست این است که توجیهات غیرمعقول از عدم حل مشکلات مردم نموده و فرافکنی میکنند و در حال حاضر که سکاندار قوه مجریه هستند ناتوانی های خود را پوشش داده و دولت قبلی را مقصر اعلام میکنند.
Iran, Islamic Republic of
تا4 سال تقصیر بر گردن دولت قبله به خاطر همین همه جاوهمه کس خوابه
Romania
این دولت باید منحل شود تا شرش بخوابد
رضا حسینی
United States
سلام
برای من توضیح بدهید در زمانی که دولت دکتر محمود احمدی نژاد سال 84 برروی کار آمد زمین 120 متری در مرکز شهر ما 3 میلیون تومان بود
در سال 92 وقتی که دولت آقای احمدی نژاد تمام شد همان زمین شد 40 میلیون تومان.
این تورم چطوری به وجود آمد؟
آقای احمدی نژاد فرزندان هاشمی را متهم به فساد اقتصادی کردن و قرار شد لیست افراد مفسد اقتصادی را ارائه بدهند ندادن.
و معاون اول خودشان به جرم مفاسد اقتصادی محاکمه شد.
در زمان آقای احمدی نژاد فروش نفت بشکه 120 دلار رسید چرا تورم کاهش نیافتد بلکه بالاتر رفت.
ایمان
همان زمین 40 میلیونی میدونی الان چنده؟ خوب این به دولت قبل که ربط داره؟ 10 سال قبل از 84 چند بوده که سال 84 شده 3 میلیون تومان اطلاع دارید و داشتید؟
یکی از فرزندان هاشمی که در زندان (بخونید هتل) هستند پس بیراه نبوده و حرفش حق بوده که الان ثابت شده و زندانی است.
نرخ تورم هم طبق اعلام بانک مرکزی در دو سال آخر احمدی نژاد بالای 20 بوده (لینک عکس زیر) که دلیلش معلومه کارهای بزرگی مانند یارانه و مسکن مهر تورم زاست و اجتناب ناپذیر بود (اثرات کارها هاست خواسته یا ناخواسته) همچین تحریم های خارجی هم بود و اشتباه افزایش نرخ دلار

حالا چند سوال که مربوط به این دولت:
نفت الان قیمتش چنده و چکاری برای افزایش قیمتش انجام شده؟
تورم کاهش داشته قدرت خرید مردم افزایش پیدا کرده؟ تورم کاهش پیدا کرده رکود کاهش پیدا کرده؟
این دولت حجم نقدینگی دولت قبل رو بهانه میکرد الان با حجم نقدینگی فضائی کشور چکار کرده و اگر بد بود چرا چند برابر قبل شده؟
اگر نرخ بالای دلار بد بود چرا مدام فقط افزایش قیمت دلار و طلا رو میشنوید؟


جواب این چرا ها رو بخودتون بدید متوجه چراهاتون میشید...
Netherlands
داستان خاندان هاسمی که چه عرض کنم، هر کسی که خواسته ، فهمیده.
محمود شاید در یکی از آخرین حضورش در مجلس گفت :: بگم ؟، گفت :: بگو . گفت و فیلم نشان داد . به او فی امان الله گفتند و او رفت و خودشان ماندند و فرجام برجام را آنگونه در چند دقیقه رقم زدند. لذا حداقل قسمتی از فرمایشات شما صحیح نیست.
یا حق
شما از یه جای دیگه دنیا از مملکت چه خبر داری میدونی این دولت چطور تورم رو کم کرده ؟به چه قیمتی؟
United States
علت گران شدن زمین در شهر شما این بوده که تا قبل از 84 اونجا روستا بود و طبیعتا زمینش ارزونتر. حالا که شهر شدین باید انتظار گران شدن زمین رو هم داشته باشین
حمید
فعلا فضاحتش به دولت قبل نرسیده
سرور
شما برای فضاحت بهش رای دادید؟
به قول دایی جان ناپلئون کار کار انگلیسی هاست
محسن
United Kingdom
آقای روحانی یادتان هست 2 سال پیش قول دادین عرض 1 هفته آب آشامیدنی اهواز شیرین بشود !!!!!!
الان 2 سال از یک هفته شما گذشته
دولت راستگویان !!!!!!!!!!!!!!!!!
Iran, Islamic Republic of
شیرین شد! البته نه آب! عقل بعضیا!!
ایرونی
قابل توجه مردم شریف ایران جهت انتخاباتهای پیش رو
فقط کلید-فقط کلید-فقط کلید-حالمان به هم خورد!!
بله
در دولت قبل تمامي مسيل ها و مسيرهاي عبور سيل را خيابان وجاده كرده و آنها را با آسفالت پوشانده بودند.
محمد
خسته شدیم از این حرفای هپروتیه طرفدارای متعصب روحانی...
سخنگوى حسينقلى خانى : 😚
بابا ! چرا گير ميدين ؟! وقتى از عرضه خبرى نيست ، خر مش شيرعلى هم اگرجفتك انداخت مقصر احمدى نژاده !!!!!!!
خدارو شكر كنند دولتشون بعداز احمدى نژاده ، اگر اون دولت
نبود ، نا كارآمديرو چطور توجيه ميشدكرد ؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran, Islamic Republic of
خطا کرد در بلخ اهنگری به شوشتر زدند گردن مسکری
آورده اند كه لوله كش مشغول باز كردن مهره بسيار بزرگ و زنگ زده بود كه بر اثر فشار زياد حدثي صغيره !!!!از او سر زد رو به صاحب خانه كرد واز خجالت خرابكاري گفت :ببين چه به سر ما آورده اند كه نمي توانيم جلوي ...........را بگيريم.صاحب خانه گفت يعني چكار كنند دريچه نصب كنند!!!!!!!!
ناشناس
هیچ وقت
زرديني
آقاي نوبخت زلزله افغانستان و پاکستان چي؟اونا ارتباط به دولت قبل نداره تعارف نکنيد بفرماييد
عطسه در هیات دولت جدید هم حتما تقضیر دولت قبلی است! حقوق نجومی بعضی از افراد دولت جدید هم تقصیر دولت قبلی است؟!
دولت جدیدی ها بغضی هایتات واقغا باید خجالت بکشید
حسین
میگن .عروس بلد نیست برقصه میگه زمین کجه!
دولت احمدی نژاد کاراترین دولت بعد از انقلاب بود و اینها یک فرار به جلوست.
میخوان از حالا از حادثه مهم سال 96 جلوگیری کنن ولی مردم هوشیارن و این جو سازی ها جواب نمیده
Romania
تازه فهمیدم دار و دسته احمدی نزادی هستید
وقت گل نی