سه شنبه ۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 23 Apr 2024
 
۰
صفار هرندي اعلام كرد

پیش‌بینی موسوی‌خوئنی‌ها از تسخیر لانه جاسوسی

چهارشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۹ ساعت ۱۱:۰۷
کد مطلب: 142461
پیش‌بینی موسوی‌خوئنی‌ها از تسخیر لانه جاسوسی
صفار هرندی محمدحسین صفارهرندی با حضور در برنامه «بلای بزرگ امروز بشریت، دیکتاتوری بین المللی است» که توسط بسیج دانشجویی امیرکبیر برگزار گردید، با اشاره به دلایل تصمیم دانشجویان خط امام برای تسخیر لانه جاسوسی آمریکا اظهار داشت: دلایل این دانشجویان برای تسخیر لانه جاسوسی باعث شد که این عده اطلاعیه ای را با نام دانشجویان مسلمان پیرو خط امام به امضا برسانند.
وی افزود: البته قبل از اینکه دانشجویان پیرو خط امام سفارت آمریکا را اشغال کنند چریک‌های فدائی خلق سفارت را برای مدت کوتاهی به تسخیر درآورده بودند ولی نیروهای کمیته آنها را از سفارت خارج کردند.
صفار هرندی ادامه داد: در ماجرای حضور دانشجویان پیرو خط امام در لانه جاسوسی اتفاقی متفاوت با اتفاقات قبلی افتاد و به همین دلیل امام (ره) و همچنین شخصیت های مختلف در آن زمان از این حرکت استقبال کردند.
این کارشناس مسائل فرهنگی گفت: به یاد دارم یکی از احزابی که در حمایت از تصرف لانه جاسوسی بیانیه داد نهضت آزادی بود و حتی این گروهک از نظام خواسته بود که پاسخ دندان شکنی را به آمریکا بدهد و بعد از آن نیز پیشنهاد قطع رابطه با آمریکا را مطرح کرده بود.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: دانشجویانی که اقدام به تسخیر لانه جاسوسی آمریکا کرده بودند به تدریج تبدیل به قهرمانان ملی شدند به طوری که هر کس می‌خواست برای خود وجهه‌ای بتراشد در کنار آنها قرار می‌گرفت و با آنها اعلام همکاری می‌کرد. البته بعضی نیز در این میان برای سر در آوردن از قضایای واقعی سفارت خود را در این خانه رازآلود وارد می‌کردند که از جمله این عده گروهک منافقین بود و با پاسخ منفی دانشجویان برای ورود به سفارت مواجه شدند.
صفار هرندی بیان داشت:‌ وقتی همه دیدند که قرار نیست دیگر گروه‌ها در این واقعه دخیل باشند و سهمی از تسخیر لانه جاسوسی داشته باشند اوضاع طور دیگری شد. تسخیرکنندگان لانه می‌خواستند جلوی حرکات آمریکا بر ضد نظام نوپای ما را بگیرند و این مسئله آرمان اصلی دانشجویان پیرو خط امام بود.
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: ماجرای تسخیر لانه جاسوسی که به تعبیر امام (ره)، انقلاب دوم نام گرفت جان دوباره ای به انقلاب اسلامی داد.
وی در ادامه اظهار داشت: لانه جاسوسی شب ها به پاتوقی تبدیل شده بود و دانشجویان اسنادی را که آمریکایی‌ها در کاغذ خرد کن از بین برده بودند بازسازی می‌کردند و آن را برای مردم بازگو می‌کردند.
صفارهرندی در این رابطه ادامه داد: اسنادی که از سفارت بیرون می آمد پیچیدگی های دخالت سفارت آمریکا در کشور ما را نشان می‌داد.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین اظهار داشت: گروهک هایی که تا آن زمان مبارزه با آمریکا را تنها در حیطه خود می‌دانستند بعد از آن ماجرا اقدام دانشجویان خط امام را تخطئه کردند و گفتند که اقدام دانشجویان احساسی بود و این افراد از پیچیدگی های این مسئله اطلاع ندارند.
وی همچنین به استعفای دولت بعد از تسخیر لانه جاسوسی اشاره کرد و بیان داشت: این طیف هم برای تخریب اقدام دانشجویان خط امام مسائلی را در سطح جامعه مطرح می‌کرد.
این کارشناس مسائل فرهنگی گفت: افرادی مانند موسوی‌خوئینی‌ها در آن زمان هشدار می داد و می‌گفت من می بینیم روزی را که عناصری که امروز در مقابل ملت رسوا شده‌اند به تدریج به عنوان مدعی وارد میدان خواهند شد و دانشجویان پیرو خط امام را به عنوان عناصر خائن به مملکت، مورد محاکمه قرار خواهند داد و این پیش‌بینی آقای موسوی‌خوئینی‌ها مربوط به سه چهار ماه بعد از اشغال لانه جاسوسی بود.
وی افزود: البته نمی دانم که موضع گیری‌های کنونی این فرد چگونه است و به نظر من مواضع امروز وی نیز شنیدنی است چراکه می‌بینیم امروز برخی افراد آن دانشجویان را به دلیل تسخیر لانه جاسوسی محکوم می‌کنند.
صفارهرندی در ادامه به بیان تفاوت‌های تاریخ در زمان حال و گذشته پرداخت و گفت: در عصر ما تاریخ و رسانه‌های عمومی ماندگار وقایع را منعکس می‌کند و این طور نیست که مسائل سینه به سینه نقل شود.
وی اظهار داشت: اگر واقعا امروز مواضع نهضت آزادی این طور است که تسخیر لانه جاسوسی را خائنانه می‌داند خودش از همه خائن‌تر است چرا که این گروهک زودتر از همه و در حمایت از اقدام دانشجویان خط امام بیانیه صادر کرد.
صفارهرندی تأکید کرد: اگر کسی این نکته را قبول نکند که آمریکایی‌ها در حق ما جفا کردند خود آن فرد از آمریکایی‌ها هم آمریکایی‌تر است.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: اگر روزی وابستگی به آمریکا ضامن توفیقاتی برای بعضی کشورها بود این مسئله در کشور ما نتیجه مثبتی دربر نداشت چنانکه شاهد بودیم با وجود حمایت آمریکا از شاه خائن در نهایت انقلاب ما به پیروزی رسید.
وی همچنین گفت: متأسفانه برخی افراد که پیش از این سرمقاله‌های ضد آمریکایی‌هایشان زینت‌بخش روزنامه های کشور بود امروز به پادوی آمریکا در منطقه تبدیل شده‌اند؛ بر این اساس باید گفت که این افراد اشخاص غیرقابل اعتمادی هستند که نمی‌توان به آنها تکیه کرد.
صفار هرندی اظهار داشت: آمریکا در حال حاضر توان قبلی خود را ندارد و به هر کجا هم که می‌رود به این دلیل است که از منافع آنجا استفاده کند.
وی در ادامه به مطلبی از روزنامه اشپیگل اشاره کرد و افزود: بر اساس این مقاله تعداد صدقه‌خورها هر روز در آمریکا افزایش می یابد و اوضاع معیشتی آمریکایی‌ها نیز تغییر کرده و پول این کشور نیز به عنوان یکی از پول‌های ناامن در دنیا مطرح است. بر این اساس سزاوار نیست که در حال حاضر کشوری آینده خود را به چنین کشوری گره بزند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین بیان داشت: انقلاب ما این هنر را داشت که برای دنیا دست غول دنیا یعنی آمریکا را رو کند.
وی ادامه داد: آمریکایی‌ها امروز از تحریم و حمله نظامی به ایران قطع امید کردند و تنها به برخی عوامل داخلی که ممکن است به منافع کشور خودشان خیانت کنند دل خوش کردند.
محمدحسین صفار‌هرندی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه ‌سخنان خود در جمع دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در پاسخ به سؤالی در خصوص ‌تسخیر لانه جاسوسی آمریکا گفت: بار اولی که سفارت آمریکا توسط چریک‌های فدایی اشغال شد، امام ‌(ره) دستور دادند که این افراد را از سفارت خارج کنند ولی دفعه دوم امام‌(ره) از اقدام دانشجویان حمایت کرد.

وی ‌ادامه داد: ‌ما در مورد اشخاص بر حسب عملکردشان قضاوت می‌کنیم و بر همین اساس اگر روزی عده‌ای در کشور اقدام مثبتی انجام دادند، مردم از آنها حمایت می‌کنند و در غیر این صورت اوضاع طور دیگری خواهد شد.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه “دم‌دمی مزاج ” بودن برخی افراد همواره مورد سؤال است، گفت: افرادی که هر روز موضع خود را تغییر می‌دهند، باید در خصوص این موضوع به افکار عمومی پاسخگو باشند.

صفارهرندی در این رابطه اظهار داشت: کسانی که در گذشته لانه جاسوسی را تسخیر کردند، زمانی که از آنها قدردانی شد، احساس کردند که قدردانی از آنها به دلیل شخصیت خودشان است، در حالی که مردم از آرمان‌های این عده قدردانی کرده بود.

وی در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان در مورد سفرهای استانی‌ وی و سخنرانی در جمع‌های مختلف تصریح کرد: بعد از اینکه من از دولت اخراج شدم، می‌توانستم سفرهای استانی داشته باشم و انتقام جفایی که در حقم صورت گرفت را بگیرم، ولی ترجیح دادم که طور دیگری رفتار کنم، البته من نقدهایی را هم به دولت دارم که همواره آن را بیان می‌کنم.

این کارشناس مسائل سیاسی افزود: روزی که من وارد سفرهای شبه استانی شدم، تنها چیزی که برایم مهم بود، اثبات حق بود نه چیز دیگری‌، چرا‌که حقیقت ارزش آن را دارد که حتی انسان جان خود را به خاطر آن فدا کند.

صفارهرندی از اینکه “بعد از مدتی برخی حقایق برای عده‌ای روشن شده است ” ابراز خشنودی کرد.

وی در پاسخ به سؤال دیگری درباره مواضع موسوی خوئینی‌ها در سال‌های گذشته اظهار داشت: من رگه‌هایی از تفکر نادرست را در اندیشه موسوی‌خوئینی‌ها سراغ دارم؛ بر این اساس به تعارض دیدگاه وی با دیدگاه‌های انقلاب واقفم، ولی با این نظریه که این شخص نشان شده سرویس‌های بیگانه است، موافق نیستم.

این کارشناس مسائل سیاسی اظهار داشت: هر مجرمی بار جرم خود را به دوش می‌کشد، بر این اساس باید گفت که موسوی و کروبی باعث شدند که آبروی کشور در جهان خدشه‌دار شود و حماقت این دو فرد باعث تضعیف نظام شد.

صفار‌هرندی در بخش دیگری از سخنان خود اسناد لانه جاسوسی را گنجینه‌ای از اطلاعات دانست و گفت: می‌توان از این اسناد به عنوان چند واحد درسی در دانشگاه‌ها استفاده کرد، لذا تقاضا می‌کنم که فعالان جنبش دانشجویی مطالعه اسناد جاسوسی آمریکا را در دستور کار خود داشته باشند.

وی در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان که ارزیابی وی از دوران تصدی‌اش در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را جویا شد، ‌اظهار داشت: هیچکس نمی‌تواند ارزیابی دقیقی از عملکرد خود داشته باشد، من نیز نمی‌توانم از عملکرد‌م در وزارت ارشاد ارزیابی داشته باشم، اما ‌زمانی که من وزارتخانه را تحویل گرفتم، یک سری اعداد و ارقام وجود داشت که در پایان دوره این ارقام و اعداد افزایش قابل توجهی پیدا کرد، لذا ‌در قیاس با آنچه که در گذشته بوده، من عملکرد دوران وزارت خودم را افتخارآمیز می‌دانم و در مقایسه با دوران کنونی باید بگویم که آقای حسینی نیز زحمات زیای را در وزارتخانه کشیده است.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در تشریح دلیل عزل شدن خود از دولت یادآور شد: قبل از شروع یکی از جلسات دولت به من گفتند که جایگزین شما انتخاب شده و شما نباید وارد جلسه دولت شوید، ولی به دلیل اینکه دولت از نصاب می‌افتاد از من خواسته شد وارد جلسه دولت شوم و به همین دلیل ‌گفتم ‌به عنوان یک عدد مورد استفاده دولت قرار خواهم گرفت.

صفارهرندی در بخش دیگری از سخنان خود و در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان در خصوص دلیل مخالفت روزنامه کیهان با افرادی از دولت خاطرنشان کرد: در دوره‌ای که من وزیر بودم، روزنامه کیهان “زیرآب ” برخی از قسمت‌های وزارتخانه‌های ما را زد و من هم اعتراضی نکردم، چرا‌که می‌دانستم روش کیهان چگونه است؛ روزنامه کیهان همواره مسائل مثبت را ذکر می‌کند و در کنار آن نیز به بیان انتقادات و اشکالات می‌پردازد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *