پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
 
۰
۲

حداقل سن ازدواج در کشورهای مختلف

جمعه ۹ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۳۰
کد مطلب: 436148
دولت اسپانیا به تازگی برای رسیدن به استاندارد اروپا، حداقل سن ازدواج را از ۱۴ سال به ۱۶ سال افزایش داد.
به گزارش جهان به نقل از ایسنا ، این تصمیم اسپانیا باعث شد موضوع مهمی چون حداقل و حداکثر سن ازدواج در دنیا که معمولا کمتر به بحث گذاشته می‌شود، بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

با توجه به اطلاعات موجود در فهرست تهیه شده از منابع سازمان ملل در اروپا پایین‌ترین سن ازدواج در کشور استونی و سن ۱۵ سالگی است.

از سوی دیگر هند نیز مدعی برخورداری از قوانین افراطی برای جلوگیری از ازدواج زودهنگام است. سن ازدواج در این کشور برای دختران ۱۸ سال و برای پسران ۲۱ سال است اما واقعیت چیز دیگریست و مقامات این کشور اغلب چشم خود را به روی موارد متعدد ازدواج کودکان که آمار قابل توجهی در هند دارد، می‌بندند. هند در واقع بالاترین تعداد دخترانی را دارد که زیر ۱۸ سال عروس می‌شوند.

بنا به گزارش شورای روابط خارجی آمریکا در سال ۲۰۱۳ میلادی حدود ۱۰ میلیون زن ۲۴-۲۰ ساله هندی قبل از ۱۸ سالگی ازدواج کرده‌اند.

آمارهای سازمان مردم‌نهاد «دختران، نه عروس‌ها» هم نشان می‌دهد هم‌اکنون بیش از ۷۰۰ میلیون زن در جهان وجود دارند که در کودکی شوهر داده شده‌اند و در حال حاضر بالاترینِ درصد ازدواج کودکان در جهان مربوط به کشور نیجر است. این آمار همچنین نشان می‌دهد یک سوم دختران در کشورهای در حال توسعه قبل از ۱۸ سالگی ازدواج می‌کنند.

براساس میانگین جهانی، سن قانونی ازدواج برای پسران ۱۷ سال و برای دختران ۱۶ سال است. در چین با توجه به سیاست کنترل جمعیت سن قانونی به ۲۲ سال و ۲۰ سال به ترتیب برای پسران و دختران افزایش یافته است.

«لاکشمی ساندارام»، مدیر اجرایی سازمان «دختران، نه عروس‌ها» گفته است: معاهدات و مجامع بین‌المللی بر لزوم تعیین سن ۱۸ سالگی به عنوان حداقل سن ازدواج تاکید دارند.

وی افزوده است: با اینکه بسیاری کشورها در این خصوص قانون دارند اما به دلایل مختلف از جمله ارجحیت دادن رسوم و عرف منطقه، اجازه والدین یا دادگاه و عدم آگاهی مسوولان، این قوانین نادیده گرفته می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه در برخی کشورها آمار تولد و ازدواج ثبت نمی‌شود تاکید کرد که به همین دلیل در این کشورها تدابیر کافی برای جلوگیری از ازدواج زودهنگام دختران وجود ندارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
سلام
سن ۱۵ سالگی کودکی نیست. در ضمن خانم ها مگر نگفتن شاید عموما ۵ سال زودتر به بلوغ اجتماعی میرسن؟
۱۵ سالگی برای دختر و ۲۰ سالگی برای پسر اتفاقا سن بسیار خوبی هست.
مشکل اینه که خانواده ها تربیت برای زندگی نمی کنن.
موفق باشید.
گناهان کبیره ای که نمی شه حتی اسمشون رو گفت نتیجه ازدواج نکردنه ، آیا سربازی اجباری مانع ازدواج و تکامل دین نیست ؟ ، برشدارید حداقل تو هر اداره و سازمانی چه نظامیش و چه غیر نظامیش شغل ایجاد شه سن ازدواج هم پایین بیاد ، الانم که تحریمها رو برداشتن نیازی به سربازی اجباری نداریم