شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
 
۱

پاداش‌ جدید غرب یه روزنامه‌نگار اصلاح طلب

چهارشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۱۵
کد مطلب: 356651
سایت اطلاع رسانی رادیو فرانسه، وابسته به سازمان جاسوسی این کشور، با اعلام خبر اعطای "جایزه جهانی آزادی مطبوعات به ماشاالله شمس‌الواعظین" افزود: «ماشاءالله شمس‌الواعظین- روزنامه نگار، در کنگره‌ی "آی پی آی"، در شهر "کیپ‌تاون" آفریقای جنوبی، جایزه‌جهانی آزادی مطبوعات را دریافت کرد.»
به گزارش جهان به نقل از خیبرآنلاین، در ادامه این مطلب با اشاره به سخنان شمس الواعظین پس از دریافت جایزه آورده شده است: «او به هنگام دریافت جایزه بین‌المللی مطبوعات گفت: "من از کشوری می‌آیم که در آن فصل‌های سال چهار تا است، فصل بهار، فصل تابستان، فصل پاییز و فصل زمستان مانند همه‌ نقاط جهان به استثنای دو قطب منجمد شمال و جنوب، اما فصل‌های رکن چهارم دموکراسی یعنی مطبوعات در ایران فقط سه فصل است. فصل تابستان بسیار داغ، فصل پاییز و خزان و فصل زمستان بسیار سرد و منجمد! یعنی به‌طور متوسط هر ۲۵ سال یک فصل بهار داشتیم که به «بهار تهران» معروف است؛ بقیه‌ فصل‌های مطبوعات ایران یا بسیار گرم بوده یا پاییز یا زمستان سرد و منجمد."»!

اظهارنظر این روزنامه نگار مسأله دار درحالی ابراز می گردد که به لطف بی سابقه دولت کنونی اعتدال – که نامبرده به عنوان یکی از هواخواهان آن در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری به شمار می رفت – چندین سایت و نشریه ارزشی و انقلابی نیز طعم توقیف را چشیده و از عرصه اطلاع رسانی کشور کنار گذاشته شده اند!


سوابق شمس الواعظین نشان می دهد که وی تا سال ۷۶ و روی کار آمدن دولت اصلاحات به عنوان سردبیر در ماهنامه کیان فعال بود؛ مقالات و مطالب چاپ شده موهن در کیان طی دوران فعالیت شمس الواعظین حول محورهای: مقلد پرور بودن اسلام فقاهتی، گذر از تندروی ها و حلالیت طلبی از مهندس بازرگان، حکومت دموکراتیک دینی، طرح"ابطال گرایی" و نظریه "جامعه باز" کارل پوپر، نقد روحانیت، پلورالیسم دینی و جداکردن معرفت دینی از خود دین و تقدس زدایی از آن، انتشار می یافت.

اعطای این جایزه به شمس الواعظین درحالی است که پیشتر نیز به افرادی معلوم الحال نظیر "اکبر گنجی" و "فرج سرکوهی" نیز اعطا شده بود.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *