پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
 
۴
۳

استفاده دولتی‌ها از کولر گازی ممنوع شد

دوشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۱:۵۰
کد مطلب: 435263
با فروکش کردن تب مصرف برق صادرات در حالی از واردات برق ایران بار دیگر پیشی گرفته که برقی‌ها به دنبال اجرای مصوبه ممنوعیت استفاده از کولرهای گازی در ادارات دولتی هستند.
به گزارش جهان به نقل از مهر، با کاهش چند درجه‌ای دمای هوا در اکثر استان‌های کشور نسبت به چند هفته نخست تیر ماه سال جاری، پیک مصرف برق در طول چند روز گذشته کاهش یافته است.

براساس آخرین گزارش شرکت مدیریت شبکه برق ایران روز گذشته شنبه سوم مرداد ماه پیک روزانه مصرف برق ایران در ساعت ۱۴:۳۷ بعد از ظهر و به میزان ۴۶ هزار و ۶۰۳ مگاوات به ثبت رسیده است.

علاوه بر این، پیک شبانه کشور هم در ساعت ۲۱:۱۸ و به میزان ۴۵ هزار و ۸۴۲ مگاوات بوده و در مجموع اوج مصرف برق ایران روز گذشته حدود چهار هزار مگاوات کمتر از هفته های نخست تیر ماه سال جاری به ثبت رسیده است.

همچنین در اولین روز کاری هفته جاری به دلیل فروکش کردن تب مصرف برق در کشور حجم واردات برق ایران حدود ۱۹۰ مگاوات بوده و این در حالی است که روز گذشته بیش از یکهزار و ۵۷۹ مگاوات برق از ایران به پاکستان، ترکیه، عراق، اقلیم کردستان عراق و افغانستان صادر شده است.

صنایع کشور روز گذشته سه هزار و ۵۲۱ مگاوات برق مصرف کرده اند و در حالی کل حجم مبادلات برق کشور یکهزار و ۷۶۹ مگاوات بوده که میزان ذخیره برق نیروگاه ها در ساعات اوج مصرف روزانه و شبانه بین ۷۱۵ تا یکهزار و ۷۳۷ مگاوات نوسان داشته است.

از سوی دیگر با توجه به پیش بینی افزایش و جهش دوباره مصرف برق ایران در روزهای باقیمانده تابستان و به ویژه مرداد ماه سال جاری، تدابیری به منظور کاهش اوج مصرف برق در دستور کار مسئولان وزارت نیرو قرار گرفته است.

از این رو برنامه ریزی‌هایی به منظور اجرای مصوبات دولت و خاموش شدن کولرهای گازی در ساختمان‌ها و ادارات دولتی آغاز شده است.

احمدرضا توکلی مجری طرح‌‌های بهینه‌ سازی مصرف انرژی با اشاره به پیشی گرفتن پیک مصرف برق روزانه از پیک برق شبانه کشور در تابستان سال جاری، گفت: بر اساس ترازنامه مصرف انرژی در کشور به طور متوسط بالغ بر ۴۷ درصد از مصرف برق کشور متعلق به ساختمان‌های مسکونی، تجاری و اداری است که این رقم بیشترین سهم در مقایسه با صنعت و کشاورزی است.

این مقام مسئول با یادآوری اینکه در ساختمان‌های اداری تجهیزات سرمایشی و تهویه هوا با رقم ۳۵ درصد، ۲۵ درصد بخش روشنایی، ۱۵ درصد تجهیزات و ماشین آلات، آب گرم در حدود ۲۰ درصد سهم دارد، تصریح کرد: بررسی در میزان مصرف نشان می‌دهد ۱۳ تا ۱۸ هزار مگاوات ازبرق مصرفی کل کشور به سیستم سرمایشی اختصاص دارد و از این میزان ۳ هزار مگاوات فقط سیستم‌های سرمایشی ساختمان‌های اداری است.

به گفته وی با توجه به مصرف بالای برق کولرهای گازی، مصوبه‌ ای به منظور ممنوعیت استفاده از کولرگازی در شهرهایی با آب و هوای خشک همچون تهران صادر شده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


چرا باید ازکشورافغانستان هم فقیر ترباشیم آنها که درمراکزدولتی ازهمه امکانات استفاده کرده ویا مثل ژاپن که کارمندان باید استراحت نیم ساعته داشته باشند و...؟؟؟چرا برق هسته ای وارد شبکه نمی شود تا دست ازاین مشکلات بردارید تاکی ؟؟؟
علي
مگه ميشه . مگه داريم !!!!!!!!!!!!!!
حضرات دولتي اگر واقعا" به دنبال كاهش مصرف برق از طريق خاموش كردن كولرهاي گازي در ادارات دولتي هستند و فقط شعار نمي دهند بايد مديران و رؤساي ادارات دولتي در شهرهايي كه مي توان از كولرهاي آبي استفاده نمود را مجبور سازند تا اصلا" از كولر گازي استفاده ننمايند. چون در نهادها و ادارات دولتي بخصوص دانشگاههاي علوم و علوم پزشكي در حالي كه همه كارمندان از كولر آبي آنهم هرچند اتاق از يك كولر استفاده مي كنند رؤسا و معاونين آنها حتي برخي از مديران رده پايين دانشگاهها در طول تابستان از كولر گازي استفاده مي نمايند!!! تافته جدابافته كه مي گويند همينه ديگه!! حضرات كل وقتشان را در جلساتي مي گذرانند كه جز بخور بخور و تحميل هينه بر بيت المال و وقت گذارنيهاي بيهوده هيچ نتيجه اي براي جامعه و دولت و مردم نداره,حق مديريتهاي ماهانه شان هم كه از حقوق يك ماه ساير كاركنان بيشتره ,اضافه كار هم كه درحد سقف و بالاتر از سقف ( به لطايف الحيل ) مي گيرند! براي خنك شدن هم بايد فقط از كولر گازي استفاده نمايند!! اونوقت توقع داريم جامعه ما روز به روز پيشرفت هم بكنه و وضع اقتصادي و فرهنگي ملت بهتر هم بشه!!!!!!!!!!
زهي خيال باطل و آرزوي عبث!!!!!