پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
 
۱۲
۱۴۲
مشروح/ پافشاری خانه ملت بر 'خط قرمز نظام'؛

آشتیانی با 171 رای مخالف بدرقه شد؛ 11 رای‌مخالف بیشتر از نیلی/ اظهارات موافقان و مخالفان

سه شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۱۱
کد مطلب: 391839
نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از آنکه برنامه‌های "فخرالدین احمدی دانشآشتیانی" را مورد بررسی قرار دادند، در نهایت به این وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رأی اعتماد ندادند.
آشتیانی با 171 رای مخالف بدرقه شد؛ 11 رای‌مخالف بیشتر از نیلی/ اظهارات موافقان و مخالفان
به گزارش جهان، جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه)‌ نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس و با دستور کار رای اعتماد به فخرالدین احمدی‌دانش‌آشتیان وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری از آغاز شد.

حسن روحانی رئیس‌جمهور چهارشنبه هفته گذشته ۲۰ آبان‌ماه طی نامه‌ای به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی «دانش‌آشتیانی» را به عنوان چهارمین وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی سکّان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برای کسب رأی اعتماد به خانه ملت معرفی کرد.

روحانی در صحن علنی مجلس:
برای انتخاب وزیر تحت فشار هیچ جناحی نیستم/لجبازی برای دولت مناسب نیست/فضای دانشگاه‌ نباید فضای سیاسی‌کاری باشد


حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان در جلسه رأی اعتماد به گزینه پیشنهادی وزارت علوم اظهارداشت: امروز به عنوان چهارمین نوبت است که برای درخواست رأی اعتماد وزیر علوم پیشنهادی خدمت نمایندگان مجلس می‌رسم، البته تماس و نزدیکی مجلس و دولت همواره مطلوب است و فرصتی که بنده هم در خدمت نمایندگان باشم، مغتنم است ولی امیدوارم فرصت‌های آینده برای همفکری و تعاون در راستای رفع مشکلات اساسی مردم به ویژه در زمینه اقتصادی، اشتغال، رشد و توسعه کشور و تعالی اخلاق و فرهنگ باشد.

وی وزارت علوم را وزارتی حائز اهمیت بسیار برشمرد و گفت: وزارت علوم از این دیدگاه که میلیون‌ها دانشجو و ده‌ها هزار عضو هیأت علمی، اساتید، محققان و پژوهشگران در چارچوب و قوانین آن سرنوشت فعالیت علمی کشور را مشخص می‌کنند، بسیار اهمیت دارد.

روحانی ادامه داد: آنچه برای ما مهم است پیشرفت علم،‌ دانش و پژوهش کشور است، ما در پی آن هستیم که ایران عزیز اسلامی به عنوان مرجع علمی بزرگ در منطقه و حتی در آینده در سطح جهان باشد، همانطور که امروز در برخی موارد علمی جدید و هایتک ما در رده‌های بالا هستیم که می‌‌توانیم با کشورهای پیشرفته در صحنه رقابت قرار گیریم.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه دغدغه دولت و مجلس بی‌تردید یک دغدغه است، اظهارداشت: هدف ما یکی است و آن هم این است که علم و دانش ما در خدمت مردم و فرهنگ ایرانی اسلامی باشد، هدف این است که دانشگاه‌های ما مراکز فعالیت‌ علمی باشد.

وی اضافه کرد: فضای دانشگاه عمدتاً باید فضای علم و فرهنگ باشد نه فضای سیاسی و سیاسی‌کاری.

رئیس‌جمهور در ادامه گفت: برخلاف آنچه که برخی از رسانه‌ها شایع می‌کنند، من در انتخاب وزیر تحت فشار هیچ گروه سیاسی و یا هیچ شخصی نبوده و نه هستم و نه من کسی هستم که فشارپذیر باشم و بخواهم به خاطر نظر گروهی انتخابی را انجام دهم.

روحانی تصریح کرد: همه ما در پیشگاه خدا مسئولیم همچنان که در پیشگاه ملت ایران و در پیشگاه وجدانمان، این سه دادگاه هیچ گاه ما را رها نخواهند کرد.

وی با بیان اینکه بدون مشورت با صاحب‌نظران قدمی برنداشته‌ام گفت: رئیس‌جمهور براساس وظایفی که قانون اساسی بردوش او گذاشته و براساس وعده‌های انتخاباتی که به مردم داده است در اداره کشور بدون مشورت با صاحب‌نظران قدمی برنداشته و در تمام مسائل کشور تا به امروز بدون مشورت با صاحب‌نظران و متخصصان بنام آن رشته تصمیمی اتخاذ نکرده است.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: در زمینه انتخاب وزیر نیز همانطور که قانون اساسی می‌گوید رئیس‌جمهور فردی را به عنوان وزیر تعیین و برای اخذ رای اعتماد به مجلس معرفی می‌کند، آنچه که حق من است تعیین یک نفر برای پذیرش مسئولیت وزارت است.

روحانی با اشاره به وجود شرایط سخت در اداره کشور گفت: ما در شرایطی هستیم که اداره کشور سخت است آنچنان نیست که داوطلبان برای به دوش گرفتن بار مسئولیت زیاد باشند. ما گاهی برای برخی مسئولیت‌ها در رده‌های پایین‌تر از وزارت نیز با افراد زیادی برای پذیرش مسئولیت صحبت می‌کنیم البته آن کسی که توانمند است به عنوان وظیفه است که مسئولیت را بپذیرد و ما افتخار می‌کنیم که در این کشور خادم نظام و مردم باشیم.

رئیس‌جمهور نسبت به ویژگی‌های وزیر علوم گفت: نسبت به وزارت علوم اعتقاد بر این است که باید فردی مسئولیت این وزارتخانه را بپذیرد که از لحاظ علمی و دانشگاهی در سطح قابل قبولی باشد و در رشته خود نیز صاحب‌نظر و مجتهد باشد، گریدهای علمی لازم را طی کرده باشد و مقالات علمی لازم را نوشته باشد و به عنوان یک چهره علمی باشد.

روحانی ادامه داد: برای وزارتخانه مهم علوم شخصی می‌تواند مسئولیت آن را بپذیرد که از دید دانشگاهیان و جامعه صاحب‌نظر و عالم باشد.

رئیس‌جمهور معیار دولت برای معرفی وزیر علوم را این چنین عنوان کرد: معیار ما برای معرفی وزیر علوم آن است که فردی باشد که در دانشگاه دارای مقبولیت باشد هم در میان اساتید و هم در میان دانشجویان چهره قابل قبولی داشته باشد چراکه در این صورت راحت‌‌تر می‌تواند مدیریت کند، حرف حق خود به کرسی بنشاند و مسیر درست دانشگاه را معین کند.

روحانی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: قولی که در انتخابات ۲۴ خرداد به مردم داده شد این بود که ما به دنبال قانون‌گرایی و نشاط علمی در دانشگاه‌ها هستیم به همراه تعالی بیشتر فرهنگ اسلامی. البته ما باید همه به وعده‌های خود عمل کنیم و نسبت به آن وعده‌هایی که به مردم دادیم آماده انجام آن باشیم.

وی خاطرنشان کرد: برخی رسانه‌ها لجبازی را برای رئیس‌جمهور و مجلس به کار می‌برند. این واژه نه مناسب برای مجلس و نه برای دولت است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه اینجا جای دعوا به مفهوم معروف آن نیست،‌گفت: ما دو قوه‌ای نیستیم که بخواهیم روبروی هم باشیم و هر دوی ما اهل تعامل بوده و می‌خواهیم مسائل را حل کنیم.

روحانی ادامه داد: فکر نمی‌کنم پاسخ مردم برای دولت و مجلس دو نوع باشد؛ ملت پیام واحدی را برای منتخبین خود در مجلس و دولت ارسال کرده است و این پیام این است که مردم از ما خدمت و تعالی کشور را می‌خواهند.

وی افزود: مردم می‌خواهند دانشگاه‌های ما دانشگاهی باشد که از لحاظ فرهنگی و اخلاقی امن بوده و دختران و پسران آنها در آن علم بیاموزند و با اخلاق، سیاست و مسائل بین‌المللی آشنا شوند.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه مدرک‌گرایی مورد هدف نظام و خانواده دانشجویان نیست، گفت: باید دانشگاه‌ها را از مسئله مدرک‌گرایی و اینکه هر کس دنبال برگه کاغذ باشد، جدا کرده و به دنبال عالم و محقق باشیم.

رئیس‌جمهور با اشاره به پیوند اقتصاد و دانشگاه گفت: ما البته منتظر لایحه‌ای هستیم که برای خروج از رکود به مجلس تقدیم کردیم و امیدواریم این لایحه هر چه زودتر به دست ما برسد.

وی افزود: رسیدن به رونق و خروج از رکود نیازمند کار همه مسئولان کشور است و اگر این مسئله محقق شود ما به نقطه‌ای می‌رسیم که مردم زندگی تؤام با عزت داشته باشد.

روحانی اضافه کرد:‌اگر می‌خواهیم به رونق برسیم باید دانشگاه‌های ما پایه اقتصادی داشته باشیم؛ در دنیای امروز اقتصاد سنتی قابلیت رقابت با جهان را ندارد و ما در صورتی می‌توانیم با اقتصاد جهانی رقابت کنیم که اقتصاد ما دانش‌بنیان باشد. دانش‌بنیان شدن اقتصاد زمانی رخ می‌دهد که ما مدرک‌گرا نباشیم.

وی ادامه داد: من مفتخرم که اعلام کنم در طی یکسال و چند ماه اخیر علیرغم آنکه جلسات، کنفرانس‌ها و نشست‌های بیشتری نسبت به سال‌های گذشته در محیط دانشگاه انجام شده اما آرامش نیز حکمفرما بوده است؛ برای ما افتخار است که نشستی برگزار شود ولی همه به یکدیگر احترام بگذارند.

روحانی با بیان اینکه آنچه برای ما به عنوان مهمترین خط قرمز مطرح است اخلاق است، اظهار داشت: همه خط قرمزها در مسائل مختلف و از جمله سیاست خارجی که مطرح می‌شود بعد از اخلاق قرار دارد و اخلاق مهمترین خط قرمز ماست.

وی ادامه داد: برای ما مهمتر اینکه وزیر چقدر رای بیاورد این است که مردم شاهد باشند دولت و مجلس و همه مسئولان در سراسر کشور معیارهای دینی را مدنظر دارند.

روحانی افزود: آنچه اسلام به ما گفته این است که ما نسبت به افراد احترام آنها، شخصیت آنها و کرامت آنها توجه کنیم و این مسائل مدنظر ما باشد.

وی گفت: تجسس‌ یا اینکه در گوشه زندگی فردی بگردیم که حتما نقطه ضعفی پیدا کنیم و بعد با ذره‌بین آن نقطه ضعف را بزرگ کنیم چه نتیجه‌ای خواهد داشت؟

رئیس‌‌جمهور تصریح کرد: باید کاری کنیم از تریبون‌های مجلس،‌ دولت و همه تریبون‌های کشور که مدارس، دانشگاه‌‌ها و مکان‌‌های اینچنینی ببینند کشور اسلامی است.

وی ادامه داد: کشور اسلامی اساسش بر اخلاق، قانون و اصول است و باید وفادار به این اصول باشیم و ان‌شاءالله خداوند توفیق دهد در این مسیر حرکت کنیم.

رئیس‌‌جمهور یادآور شد: اولین کسانی که دانش آشتیانی را برای وزارت علوم به من معرفی کردند دوستان قدیمی ایشان بودند که اتفاقا دوستان پروپاقرص اصولگرای ما هستند.

وی افزود: گرچه اصولگرایان و اصلح‌طلبان هر دو فرزندان انقلاب و خادمان آن هستند ولی هیچ فرقی بین این حزب و آن حزب وجود ندارد و همه اینها برای گرم کردن تنور است و ما افتخار می‌کنیم که مسلمان و ایرانی هستیم و در صندلی قرار گرفتیم که مردم برای خدمت ما را فرستادند.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: آشنایی من با وزیر علوم پیشنهادی به دوران دفاع مقدس برمی‌گردد. از سال ۱۳۶۵ شورای عالی پشتیبانی جنگ، ستاد کمیسیونی را تشکیل داد به عنوان ستاد پشتیبانی جنگ و من به عنوان رئیس این ستاد برگزیده شدم.

وی گفت: آقای دانش‌آشتیانی که در سپاه پاسداران خدمت می‌کرد و تازه به وزارت علوم آمده بود به عنوان رابطی بین دانشگاه و جنگ در این ستاد حضور داشتند.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: بسیاری از نمایندگان در جنگ بودند و خدمت کردند و خیلی‌ها در دانشگاه بوده و هستند و همه آنها هم عطری از دانشگاه و هم عطری از جبهه را استشمام کردند.

روحانی افزود: تحقیقات من به من می‌گوید آشتیانی کسی که سال‌ها در یک نهاد انقلابی مثل سپاه بوده و در جنگ خدمت کرده و تمام مدارج علمی را طی کرده و در مسئولیت‌های مختلفی که داشته از جمله شورایی که برای اسلامی کردن دانشگاه‌ها وجود داشت و یا سرپرستی دانشگاه قبل از اینکه یک مدیر سیاسی باشد یک مدیر اجرایی است.

رئیس‌جمهور گفت: وقتی با دانش آشتیانی صحبت کردم گفت سیاست به مفهوم داخل جناح بودن را سال‌هاست که کنار گذاشتم و بیشتر در کارهای فرهنگی، عملیاتی و اجرایی فعالیت می‌کنم.

وی افزود: سوابق سیاسی افراد برای من مهم نیست مهم وفادار بودن به نظام، انقلاب، مقام معظم رهبری، قانون اساسی و خدمت به مردم است.

روحانی ادامه داد: دانش آشتیانی سوابق خوبی دارد، پدر وی نیز از علما و سال‌ها نماینده مجلس بود. عالم فرهیخته‌ای که متواضع و پخته بود بنابراین دانش آشتیانی از خانواده روحانیت است که از جوانی در مدارس و دبیرستان‌های فعال مذهبی تحصیل کرده است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: دانش آشتیانی در دفاع مقدس فعال بوده، در سپاه خدمت کرده و با وزارت علوم کاملا آشنایی دارد و دارای تجربیات فراوانی در رشته علمی خودش است که مجموعه اینها نشان می‌دهد وی با این شخصیت می‌تواند دانشگاه را اسلامی‌تر کند و دل ما قرص است که با حضور او فرهنگ اسلامی و انقلابی در دانشگاه‌ها توسعه یافته و دانشگاه پرنشاط‌تر و آرام‌تر می‌شود و از کمیت به سمت کیفیت می‌رود و می‌تواند کاری کند که رشد اقتصادی و اجتماعی در کشور فراهم شود.

وی خاطرنشان کرد: ما در دانشگاه نشاط دانشجویی می‌خواهیم، آزادی علم و پژوهش برای اساتید می‌خواهیم، باید فضایی درست کنیم که هم دانشجو سود ببرد و هم استاد بتواند خدمت کند و دانش آشتیانی می تواند این شرایط را فراهم کند.

روحانی با بیان اینکه دورانی که می‌توانستیم با سرپرست وزارتخانه را اداره کنیم رو به اتمام است گفت: از اینکه زیاد خدمت مجلس می‌رسم افتخار می‌کنم ولی امیدوارم دیگر برای وزیر علوم ما را به مجلس دعوت نکنید و دانش آشتیانی بتواند رای لازم را امروز کسب کند زیرا دانشگاه منتظر است که از حال اداره با سرپرست خارج شود ولو اینکه سرپرست علم‌آشنایی مانند نجفی در راس این وزارتخانه باشد.

رئیس‌جمهور گفت: مجلس و دولت دست به دست هم بدهیم تا امروز وزیر تعیین شود و نشاط بیشتری را شاهد باشیم، تمام نظرسنجی‌ها و نامه‌ها نشان می‌دهد که دانش آشتیانی در نظر دانشجویان و اساتید مقبول است و مطمئنم حضور این شخصیت بی‌حاشیه در مجلس برخی‌ حاشیه‌های مطرح شده را هم به کنار می‌راند و وی می‌تواند خادم مردم بوده و دانشجویان ما را هم خوشحال کند.

مخالف/
جعفری:آقای معین باج‌خواهانی را که ذکر کرده‌اند معرفی کنند

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی گفت: آقای معین گفته‌اند که باج‌خواهی مجلس در ۳۵ سال گذشته بی‌سابقه بوده و من از ایشان می‌خواهم که باج خواهانی که گفته‌اند معرفی کنند.

قاسم جعفری در صحن علنی مجلس و در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم گفت: ای‌ کاش اصولگرا و اصلاح‌طلب نبود و همه حق‌طلب می‌شدیم اما چه شده است که تصادفا همه از یک گروه آن هم آقای معین و مجموعه وی معرفی می‌شوند. آیا این تصادفی است؟

وی افزود: آقای معین همین دو سه روز پیش گفت که باج‌خواهی مجلس در این ۳۵ سال بی‌سابقه است. نمایندگان مجلس شما چه باج‌خواهی کرده‌اید؟ اگر باج‌خواهی صورت گرفته من درخواست دارم که آقای معین یا هر فرد دیگری باج‌خواه‌ها را معرفی کند.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس اظهار داشت: جلسه امروز جلسه رای اعتماد است و باید این امر احراز شود من زمانی که این دکمه را فشار می‌دهم باید در سه دادگاه حاضر شوم دادگاه خدا، دادگاه ملت و دادگاه وجدان.

جعفری خطاب به رئیس‌جمهور گفت: معاون پارلمانی شما مصاحبه‌های انبوهی را انجام داده است و برخی از این مصاحبه‌ها به جای وصل کردن فصل کردن را دنبال می‌کند تا وصل کردن را. وی در مصاحبه‌های خود می‌گوید آقای روحانی از ابتدا بنایی برای استفاده از مجلس در بحث وزارت علوم نداشته است.

وی افزود: چه کسی از مجلسی‌ها طالب بوده که وزیر شود؟ در جریان سفیر شدن یکی از همکاران ما مشاهده شد که چقدر با مزایده برای اینکه یک همکار را از دست بدهیم برخورد کردیم.

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: مجلس افراد زیادی را دارد که شأن وزارت دارند اما ما هرگز راضی نیستیم نخبگان‌مان را از دست بدهیم. این پیام را القا نکنند که مجلس به دنبال این است که فردی را از خود برای وزارت انتخاب کند.

جعفری خاطرنشان کرد: آقای رئیس‌جمهور آیا مشورت شما با رئیس مجلس چه ضرری برای شما دارد؟ روز گذشته آقای ابوترابی به شوخی گفت ظاهرا یا مشورت نیست یا مشورت از (باب شاوراهن، خالفواهن) با ما انجام می‌شود. به نظر من باید در این مسئله تجدیدنظر صورت گیرد.

وی افزود: معرفی وزیر حق رئیس‌جمهور است اما مجلس هم حق دارد مسیر خود را برای اطمینان خاطر طی کند.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس اظهار داشت: وزارت علوم، قوه فاکره دولت است و فردی باید سکان آن را در دست بگیرد که قوه عاقله دین و دانش را با هم داشته باشد و در این مسئله این موضوع باید توسط مجلس احراز شود و به نظر می‌رسد که این مسئله نیست.

جعفری خاطرنشان کرد: بر اساس اطلاعاتی که ما داریم فرزندان آقای آشتیانی یکی در اسپانیا،‌یکی در مالزی و دیگری در کانادا به سر می‌برند. بسیاری از افرادی که توسط رئیس جمهور معرفی می‌شوند افرادی هستند که خانواده‌های آنها دوست ندارند در این مملکت زندگی کنند.

وی افزود:‌اساتید و دانشجویان را نباید در مقابل مجلس قرار داد.مصاحبه‌هایی با رؤسای دانشگاه‌ها در حمایت از وزیر پیشنهادی صورت گرفته است تا اینگونه القا شود که گویا اساتید چیزی می‌خواهند و مجلس چیز دیگری را.

سخنگوی کمیسیون آموزش اظهار داشت: آقای رئیس‌جمهور شما به نماینده تشکل‌های دانشجویی به دلیل آنکه گفتید وقت نیست اجازه صحبت ندادید. چگونه است که در آنجا برای صحبت نماینده تشکل‌های دانشجویی وقت نیست و در اینجا برای گرفتن امضای ۸۰۰ نفر از اساتید وقت هست.

جعفری خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد امسال ۱۲ تا ۱۹ هزار نفر دانشجو در مقطع دکتری جذب کرده و سرپرست وزارت علوم که این وزارتخانه را ۱۰ سال به عقب بازگردانده از این امر حمایت می‌کند.در دانشگاه آزاد ۵۰۰ هزار تکمیلات تحصیلی است. ۱۰ هزار استادیار که اگر تقسیم شود به هر یک از آنها ۵۰ دانشجو می‌رسد. رساله دکتری ۲۰ واحد است. این چه کیفیتی است که شما برای دانشگاه می‌خواهید؟آیا وزیر پیشنهادی هم می‌خواهد همین سیاست را ادامه دهد؟

روحانی صحن مجلس را ترک کرد


حسن روحانی رئیس‌ جمهور که از صبح امروز برای دفاع از وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری در صحن علنی مجلس شورای اسلامی حضور یافته بود، دقایقی قبل پارلمان را ترک کرد.

هم‌اکنون اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در صحن علنی حضور دارد.

تعدادی از نمایندگان مجلس، روحانی را هنگام خروج از صحن علنی مشایعت کردند.

نقوی حسینی در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم:
گویا وزارت علوم سهم حزب منحله مشارکت است/فتنه خط قرمز مجلس است

حسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه) در مخالفت با دانش آشتیانی وزیر پیشنهادی علوم اظهار داشت: بنده به آقای رئیس‌ جمهور می‌گویم زمانی که دولت شما در آرایش سیاسی اصولگرایان و اصلاح‌طلبان با اختلاف ۲۵۰ هزار رای موفق شد، خط بطلانی بر تفکر فتنه‌گران کشیده شد که نظام جمهوری اسلامی امانتدار آرای ملت است.

وی افزود: انتخابات اخیر ثابت کرد که پاک‌ترین نظام‌های سیاسی در انتخابات نظام جمهوری اسلامی است چرا که حافظ ۲۵۰ هزار تفاوت رای بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس‌جمهور تصریح کرد: با رای‌ آوردن شما نمایندگان مجلس، کاندیدای ریاست جمهوری و جبهه اصولگرایی به شما تبریک گفتند و نشان دادند که برای منافع کشور پای شما می‌ایستند.

وی ادامه داد: همچنین بالاترین رای اعتماد را برخی وزرای شما از مجلس اصولگرا اخذ کردند از جمله وزیر ارتباطات با ۲۱۸ رای، وزیر اطلاعات با ۲۲۷ رای، وزیر اقتصاد با ۲۷۴ رای، وزیر امور خارجه با ۲۳۲ رای، وزیر بهداشت با ۲۶۰ رای، وزیر نیرو با ۲۷۲ رای، وزیر کشور با ۲۵۶ رای و وزرای دیگر. این نشان می دهد بالاترین آمار رای اعتماد در بین وزرا را این مجلس اصولگرا به کابینه شما داده است.

نقوی حسینی با بیان اینکه در وزارت علوم فقط سه نفر از وزرای معرفی شده از جانب شما (رئیس‌جمهور) رای نیاوردند گفت: در همین خصوص هم افکار عمومی و هم مردم و هم دولتی‌ها اعتراف کردند که اسناد مستند در این خصوص وجود داشت و رای عدم اعتماد به جا بود.

این نماینده مجلس تصریح کرد: آقای رئیس‌جمهور شما از ۴ نفر برای وزارت علوم نام بردید اما ما از ۵ نفر نام می‌بریم که شما برای وزارت علوم معرفی کردید. اولین آن آقای میلی منفرد بود. مقام معظم رهبری فرمودند که فتنه خط قرمز ماست. ما از این خط عبور نمی‌کنیم. اگر ۲۰ نفر دیگر نیز معرفی شوند و ویژگی‌های میلی منفرد، توفیقی، فرجی دانا و دانش‌ آشتیانی را داشته باشند این مجلس به آنان رای نخواهد داد.

وی ادامه داد: بعد از آن آقای توفیقی سرپرستی وزارت علوم را برعهده گرفت. آیا توضیح دهیم این فرد کیست؟ وی در مدت سرپرستی‌اش در وزارت علوم چه کارها که نکرد؟ کسانی را سرپرست دانشگاه‌ها گذاشت که شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز به آنان رای نداد. آیا مجلس با کسی غرضی داشت؟

نقوی حسینی با اشاره به معرفی شدن فرجی دانا و دادن رای اعتماد به وی گفت: با فرجی دانا نشست‌هایی برگزار شد و صحبت‌هایی انجام گرفت و وی قول داد و قبول کرد و گفت که ما اصلاح می‌کنیم اما نکرد. به او تذکر داده شد نه از طریق مجلس بلکه در شورای عالی انقلاب فرهنگی و از سوی مقامات مسئول اما تاثیری داده نشد.

وی افزود: در همین مجلس با اقدام رئیس مجلس جلسه مشترکی با فرجی دانا گذاشته شد و وی قول داد که اصلاح کند اما نکرد. چه کسانی به اینان اجازه اصلاح نمی‌دهند؟ چه حلقه‌ای در وزارت علوم حاکم است؟ چه کسانی وزارت علوم را در دست خود گرفته‌اند؟

نماینده مردم ورامین در ادامه سخنان خود در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم گفت: آقای رئیس‌جمهور شما می‌گویید در معرفی وزیر علوم تحت فشار نیستید پس چرا همه کسانی که معرفی می‌شوند از یک حلقه‌اند؟ آیا فرد معتدلی در بین جامعه دانشگاهی نیست؟ ما به عمل نگاه می‌کنیم.

نقوی حسینی با اشاره به عدم رای اعتماد مجلس به نیلی احمد‌آبادی خطاب به رئیس‌جمهور گفت: مجلس اعتقاد دارد شعارهای دولت شما باید حفظ شود. مردم به تدبیر، امید و اعتدال رای دادند اما تمامی افراد معرفی شده برای وزارت علوم بویی از اعتدال نبردند. همه این افراد معرفی‌شده برای وزارت علوم عضو شورای مرکزی حزب منحله مشارکت هستند. گویا وزارت علوم سهم حزب منحله مشارکت شده و شما نمی‌توانید از آن عبور کنید.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: نمایندگان به دانش آشتیانی رای نخواهند داد و انتظار داریم که فردی خارج از این حلقه و چنبره برای وزارت علوم معرفی شود.

مطهری در موافقت با وزیر پیشنهادی علوم:
اصرار بر فتنه‌گر خواندن کسانی که از فتنه ۸۸ تبری می‌جویند درست نیست/مجلس ناخودآگاه در جهت تقویت فتنه گام برمی‌دارد


 علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی امروز سه‌شنبه در جلسه رأی اعتماد به فخر‌الدین احمدی‌ دانش‌ آشتیانی به عنوان موافق اظهار داشت: مجلس ناخودآگاه در حال گام برداشتن در جهت تقویت فتنه سال ۸۸ است.

وی افزود: وقتی افراد با سابقه درخشان را فتنه‌گر معرفی می‌کنیم، این سؤال ایجاد می‌شود که این چه فتنه‌ای است که شخصیت‌های با سابقه نظام همه در آن دخیل هستند.

وی با یادآوری سابقه جبهه و جنگ وزیر پیشنهادی علوم، گفت: خیلی از حرف‌های برخی نمایندگان به نفع موسوی و کروبی تمام می‌شود.

مطهری با تأکید بر لزوم زمینه‌سازی برای تعامل اصولگرایان و اصلاح‌طلبان معتدل برای تحقق شعار اعتدال تصریح کرد: البته دولت چندان در تحقق شعار خود موفق نبوده است.

وی از ضرورت نقد نمایندگان نسبت به خود سخن گفت و ادامه داد: اینکه بعضی از نمایندگان می‌گویند ما باید وزیر پیشنهادی را معرفی کنیم و دولت قبول کند، خلاف قانون اساسی است، همچنان که اصرار بر فتنه‌گر بودن گزینه‌های پیشنهادی در حالی که خود از آن تبری می‌جویند، درست نیست.

مطهری با تأکید بر اینکه نمایندگان باید بنیان کار خود را بر یک پایه و اساس محکم گذارند، گفت‌: تا زمانی که حجت بر ما تمام نشده است، نباید رأی مثبت یا منفی بدهیم.

وی با یادآوری سه مقطع ورود خود به عنوان طراح استیضاح وزیر کشور دولت سابق، وزیر کار دولت سابق و سؤال از رئیس‌ جمهور به واسطه دلایلی چون دروغ و قانون‌ستیزی بیان داشت: در ماجرای سؤال از رئیس‌ جمهور سابق، وی به صراحت اعلام می‌کرد که هر قانونی را که تشخیص بدهم با قانون اساسی منطبق نیست اجرا نمی‌کنم و این یعنی مجلس یک ساعت هم نباید به او اجازه ماندن در این پست بدهد، چه آقای احمدی‌نژاد باشد چه آقای روحانی.

نماینده مردم تهران در مجلس روش بعضی نمایندگان در مورد گزینه‌های وزارت علوم را ناپسند عنوان کرد و با اشاره به اینکه نفس حساسیت‌ها روی وزارت علوم را قابل تقدیر می‌داند، ادامه داد:‌ به جز بعضی نگرانی‌ها بر روی تساهل‌های اصلاح‌طلبان من سایر نگرانی‌ها را درست نمی‌دانم.

وی با یادآوری سوابق درخشان گزینه‌های قبلی وزارت علوم و وزیر استیضاح‌شده این وزارتخانه در دوران دفاع مقدس در مورد مسئله نقش‌آفرینی افراد در فتنه تصریح کرد: باید مشخص شود که چه کسانی زمینه فتنه را آفریده‌اند و بر اساس عدالت همه مورد رسیدگی قرار گیرد.

مطهری با بیان اینکه سه روز پس از انتخابات ۸۸ در سیمای جمهوری اسلامی ایران حاضر شده و ضمن رد تقلب در آرا عنوان کرد که مبادی و مقدمات آرای آقای احمدی‌نژاد دچار خلأ است، گفت: مسئولان سیما به من گفتند از هرکس از اصلاح‌طلبان و اصولگرایان دعوت می‌کنیم می‌گوید چون در مورد نتایج شک دارم گفت‌وگوی تلویزیونی انجام نمی‌دهم.

نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: حضور آقای دانش‌آشتیانی در جلسه تحصنی صورت گرفته است که پس از حمله به کوی دانشگاه بوده است که رهبر معظم انقلاب نیز درباره آن فرمودند دل انسان را خون می‌کند، این جلسه به دعوت وزیر وقت علوم و با حضور نماینده ولی فقیه برگزار شد تا دانشجویان اعتراض خود را به خیابان‌ها نبرند، البته آقای دانش‌آشتیانی در این جلسه یک جمله‌ای هم گفته است که نباید مطرح می‌شد.

وی با اشاره به سخنرانی‌های متعدد خود در دانشگاه‌ها در طول یک سال و نیم گذشته و شعارهای دانشجویان در حین این سخنرانی‌ها، تصریح کرد: شعار طبیعت دوران جوانی است؛ کاری نکنیم که خاطره بدی از مجلس نهم در اذهان بماند و این مجلس مانند مجلس ششم از نوع اصولگرا شود.

مطهری عنوان کرد: آقای دانش آشتیانی در زمان تحصن مجلس ششم اصلاً معاون وزیر نبوده است و پای هیچ بیانیه‌ای را هم امضا نکرده و استعلام‌ها در مورد وی مثبت بوده است.

وی افزود: وزیر پیشنهادی علوم فتنه را محکوم می‌کند اما همه عوامل فتنه را، کاری نکنیم که برای ما طنز درست کنند که وزیر پیشنهادی علوم باید پس از فتنه به دنیا آمده باشد.

نماینده تهران به سابقه آشنایی خود با دانش آشتیانی در دبیرستان علوی اشاره کرد و با یادآوری تلمذ وی در محضر شهید رجایی، اداره دبیرستان مفید با تقدیم ۶۵ شهید در دفاع مقدس و ۱۶ سال خدمت او در وزارت علوم گفت:‌ آقای دانش آشتیانی پیش از آنکه به آقای معین منسوب باشد به آقای دکتر فرهادی منسوب است و از سال ۶۴ و در دوره وزارت ایشان معاون وزیر علوم شد.

مطهری دانش آشتیانی را نقطه اتصال آموزش عالی با دفاع مقدس خواند و بیان داشت: رتبه خوب علمی تجربه مدیریتی و مجری طرح‌های دانشگاه و اجرای طرح‌های دانشگاه‌ها در جبهه‌های جنگ از جمله امتیازات ایشان است. بعلاوه ایشان تدوین‌کننده مقررات برای دانشجویان شاهد و ایثارگر بوده است.

وی به تجاری کردن علم و اسلامی کردن دانشگاه‌ها به عنوان دو محور برنامه‌های دانش آشتیانی اشاره کرد و ادامه داد: ایشان عضو شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها بوده است و به تهذیب اخلاقی دانشگاهیان توجه دارد و آن نگرانی که در مورد تساهل فرهنگی اصلاح‌طلبان وجود دارد در مورد ایشان نیست چرا که ایشان مخالف برگزاری اردوهای مختلط است.

نماینده مردم تهران در مجلس تیپ شخصیتی دانش آشتیانی را متفاوت با امسال میلی‌منفرد خواند و گفت:‌ ایشان زمانی که حزب مشارکت قانونی بوده است در آن عضو غیرمؤثر بوده، و نمی‌توان در این مورد گفت که ایشان عضو حزب منحله است چرا که مانند این است که بگوییم هرکس عضو حزب جمهوری اسلامی بوده چون بعداً امام فرمودند این حزب منحل شود پس او هم عضو حزب غیرقانونی بوده است.

زاکانی در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم:
دانش‌آشتیانی از گردانندگان فتنه ۸۸ بوده است/سپردن مدیریت آموزش عالی به عناصر افراطی خلاف مصالح کشور است


 علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه رأی اعتماد به فخرالدین احمد دانش‌آشتیانی وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری در صحن علنی مجلس اظهار داشت: امید داشتم که در زمان صحبت‌هایم رئیس‌ جمهور حضور داشته باشد، ولی این توفیق نصیب نشد.

وی افزود: شرایط کشور خطیر است، ما در اوضاع بهانه‌جویی به سر می‌بریم که نظام سلطه به واسطه بهانه‌های مختلف اموری را به کشور ما تحمیل می‌کند، امروز دولت و نظام در میان بهانه‌جویی‌های آمریکا قرار گرفته‌اند، منطقه به واسطه اقدامات آمریکا در آتش می‌سوزد و مشکلات اقتصادی در کشور ما وجود دارد که عده‌ای نیز به دنبال بهانه‌جویی هستند.

نماینده تهران با بیان اینکه دولت برای تحقق اقتصاد مقاومتی نیاز به آرامش دارد، گفت: سپردن مدیریت آموزش عالی به فعالان فتنه ۸۸ و عناصر افراطی برخلاف مصالح کشور است.

زاکانی بیان داشت: مجلس با انقلاب، امام، شهیدان پیوند ناگسستنی دارد، مجلس مطیع رهبری و نوکر ملت و برآورده از اکثریت ملت است، مجلس برخواسته از ۹ دی ۸۸ است.

نماینده تهران خطاب به رئیس‌ جمهور خاطرنشان کرد: آقای روحانی شما که ۲۰ سال عضو خانواده مجلس بودید چرا پیام منطقی مجلس را در صیانت از ملت نادیده می‌گیرید؟ از تابستان ۹۲ تا پاییز ۹۳، ۵ نفر را برای پذیرفتن کرسی وزارت علوم به مجلس معرفی کردید که همه جزو جریان افراطی بوده و به نوعی با فتنه ۸۸ پیوستگی داشتند، اصرار به سپردن دانشگاه به دست جریان خاص تعجب‌آور نیست؟ تقاضای مجلس تقاضای نادرستی است؟ حل مشکل منطقی مجلس کار دشواری است؟ نمایندگان وقتی جواب این سوالات را نمی‌گیرند یک برداشت واقعی دارند و آن این است که دست‌هایی پشت پرده وجود دارد.

زاکانی با بیان اینکه امروز دولت در موضوع هسته‌ای در وضعیت حساسی قرار دارد و کشور نیازمند همبستگی و همیاری برای دفاع از حقوق ملی است، تصریح کرد: رئیس‌جمهور با کنایه به ما گفت «و ما ادراک ماالبورسیه» پاسخ این صحبت را این گونه می‌دهیم که «و ما ادراک ماالفتنه».

نماینده مردم تهران اضافه کرد: تا امروز هر کس برای وزارت علوم به ما معرفی شد در فتنه مشارکت داشت، امروز هم که دانش آشتیانی معرفی شده است به اعتقاد بنده و با توجه به استنادات از عوامل گرداننده فتنه ۸۸ است که البته این موضوع راستگویی دولت را می‌رساند که گفت: اگر ۱۰ نفر را هم رد کنید هر بار در همین مسیر معرفی می‌کنیم بر این جریان تأکید داریم.

وی اضافه کرد: روحانی گفت دانش آشتیانی به دنبال علم و فناوری و دوری از سیاست است و اهل تنازع با مجلس نیست ولی ما نمی‌توانیم گذشته روشن دانش را نادیده بگیریم، ن می‌توانیم به وعده های شما توجه داشته و پیش خدا رفع مسئولیت کنیم در حالی که گذشته دانش آشتیانی برای ما روشن است.

زاکانی بیان کرد: می‌گویند دانش آشتیانی از رزمندگان دفاع مقدس است، سال ۶۷ امام در دوم آذرماه فرمودند بسیج دانشجویی ضروری‌ترین تشکل است و دانش در کتاب تاریخ شفاهی آموزش عالی در دوره معین گفته است که ما نگذاشتیم بسیج به داخل دانشگاه بیاید، حتی در سال ۶۸ افتخار دانش این است که با وجود تأکید بسیار افراد که پیام امام را روشن می‌دانستند وی می‌گوید ما ایستادیم تا بسیج به خارج دانشگاه برود.

نماینده تهران ادامه داد: دانش‌آشتیانی از موسسان حزب مشارکت است، بیانیه‌های مختلف را امضا کرده‌ است و اسناد آن نیز موجود است، مجلس ششم تحصن شد و من از علی مطهری تعجب می‌کنم که می‌خواهد مجلس نهم را با ششم مقایسه کند، مجلس ششم برای جلوگیری از امر منطقی و قانونی انتخابات تحصن شد، ۱۱۹ نفر از اساتید ۷ بهمن ماه سال ۸۲ بیانیه رسمی دادند و به نفع تحصن‌کنندگان روزه سیاسی گرفتند که دانش‌آشتیانی نیز جزو این افراد بود و در آن بیانیه تحصن نمایندگان را نقطه عطف پیشرفت کشور دانستند.

وی اضافه کرد: جبهه مشارکت شرکت در انتخابات مجلس هفتم را مفید ندانست و دانش‌آشتیانی عضو و موسس همین جبهه منحله است که به آن روزها نیز بسنده نکرده و نیش قلم و بیان وی تا امروز هم ادامه دارد.

زاکانی بیان داشت: در پایگاه اطلاع‌رسانی دولت ۱۲۸ نفر از اساتید دو روز قبل از استیضاح فرجی‌دانا بیانیه‌ای امضا کرده و ذکر کردند که مجلس با کارشکنی‌ سهم‌خواهی می‌کند، آقای رئیس‌جمهور! ما از چه کسی سهم‌خواهی کرده‌ایم؟ کسانی که سهم خواهی می‌کنند را به مردم معرفی کنید.

نماینده تهران اضافه کرد: ممکن است دانش‌آشتیانی بگوید من نمی دانستم چه نامه‌ای را امضا کردم، حداقل تا امروز آن را تکذیب می‌کرد، چرا امروز که نیاز به رأی است از چند روز گذشته همه وزرا به مجلس وعده می‌دهند، وعده به مجلس درست نیست. نمایندگان به واسطه وعده از حقوق ملت نمی‌گذرند، ما به دنبال تعامل دولت و مجلس هستیم.

وی در ادامه با پخش فیلمی از حضور دانش آشتیانی در فتنه ۸۸ گفت: میلی‌ منفرد را به واسطه حضور در تحصن دانشگاه امیرکبیر رأی اعتماد ندادیم، دانش آشتیانی مربوط به دانشگاه امیرکبیر نیست ولی از دانشگاه دیگر به این دانشگاه آمده و در تحصن شرکت کرده است و حالا تکذیب می‌کند که در فتنه ۸۸ حضور داشته ولی نه تنها حضور داشته بلکه از گردانندگان فتنه بوده است.

وی افزود: آقای صالحی که در آن زمان ریاست دانشگاه علم و صنعت را به عهده داشت، بعد از صحبت آقای دانش‌آشتیانی در تحصن گفت که نه تنها که ما در اینجا نشسته‌ایم اعتراض داریم بلکه باید تلاش کنیم تا همه اساتید، کشور در پیش بگیریم و معترض شویم.

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: آقای دانش‌آشتیانی شما حضور خود را تکذیب می‌کنید از چندی پیش رسانه‌های خارجی و ضدانقلاب کسانی که می‌خواهند فیلمی نشان دهند در حقیقت این افراد کسانی هستند که فیلم را به نوعی مونتاژ کردند.

زاکانی خاطرنشان کرد: حضور آقای دانش‌آشتیانی در جمع شعاردهندگان که فیلم آن در زمان آقای میلی‌ منفرد منتشر شد کتمان بحث فتنه را برملا می‌کند.آقای صدیقی معاون دانشجویی حال حاضر وزارت علوم و آقای غلامی مدیرکل بورس فعلی این وزارتخانه در کنار آقای دانش‌آشتیانی بودند.

وی افزود: بورس برای چه مطرح شد ما صحبتی از بورس نیاورده بودیم، موضوع بورس برای این مطرح شد تا ما را منفعل کند.

عضو کمیسیون شوراهای مجلس اظهار داشت: همه آنچه را که آقای مطهری برای اعتراضات خود در مجلس قبل و این مجلس در مورد دولت گذشته بیان می‌کرد گوشه‌ای از اتفاقاتی است که در فتنه رخ داد، من تعجب می‌کنم که چرا وی چشم خود را بر واقعیت‌ها می‌بندد، موضوع کاملا شفاف است، قانون شکنی، تهمت زدن به نظام و همراهی کردن با بیگانگان قابل پذیرش نیست.

زاکانی خاطرنشان کرد: امروز کشور نیاز به آرامش دارد آقای رئیس‌ جمهور گفت که ما باید تنور را گرم کنیم و نانی به مردم بدهیم، آقای رئیس‌ جمهور با شرایطی که ایجاد شده نه تنور گرم می‌شود بلکه در جامعه آتشی برافروخته خواهد شد که تمام منافع ملی شرایط کشور را به باد خواهد داد.

وی افزود: ما تا امروز به حواشی می‌پرداختیم به اعتقاد من آقای دانش‌آشتیانی از عناصر محوری است و از کسانی است که در حقیقت در مسیر شکل‌گیری این تفکر نقش محوری داشته است.

نماینده مردم تهران در مجلس خاطرنشان کرد: آقای دانش‌آشتیانی به مدت ۲۰ سال مدیرعامل مدارس مفید بوده است. تهران ۳هزار مدرسه دارد تنها مدرسه‌ای که مدیر آن در زمان فتنه دستگیر شد مدیر مدرسه مفید بود و تنها مدرسه‌ای هم که روز قدس از مدرسه راهپیمایی به راه انداخت تا شعار نه غزه نه لبنان را سر دهند مدرسه مفید به مسئولیت و مدیریت آقای دانش‌آشتیانی بود.

پخش فیلم حضور دانش‌آشتیانی در تحصن دانشگاه امیر‌کبیر در فتنه سال ۸۸


در حین سخنان زاکانی فیلمی از حضور فخر‌الدین احمدی دانش‌آشتیانی در تحصن دانشگاه امیرکبیر در فتنه سال ۸۸ به نمایش در آمد.

در ابتدای این فیم اظهارات مقام معظم رهبری پیرامون لزوم پرداختن به علم و دانش در دانشگاه‌ها به بازدید وکلای ملت گذاشته شد.

در ادامه این فیلم تصاویری پخش شد که طبق زیرنویش فیلم حضور وزیر پیشنهادی علوم در میان فتنه‌گران در سال ۸۸ در تحصن دانشگاه امیر‌کبیر و به تعطیلی کشاندن کلاس‌ها را نشان می‌داد.

زاکانی در هنگام پخش این فیلم در بیان توضیحاتی با بیان اینکه آقای دانش‌آشتیانی متعلق به دانشگاه امیرکبیر نیست و از دانشگاه دیگری به این دانشگاه آمده است، خاطرنشان کرد: وزیر پیشنهادی حضور در فتنه را تکذیب می‌کند اما این فیلم نشان می‌دهد آقای دانش آشتیانی نه تنها در این تحصن شرکت کرده بلکه گرداننده آن نیز بوده است.

نخل ابراهیمی در موافقت با وزیر پیشنهادی علوم:
دانش آشتیانی قول داده که دانشگاه عرصه گروه‌های سیاسی نباشد


 عبدالکریم هاشمی نخل ابراهیمی نماینده مردم میناب در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز سه‌شنبه پارلمان، در موافقت با فخرالدین احمدی دانش آشتیانی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم اظهار داشت: وزارت علوم در ۱۷ ماه اخیر بلاتکلیف بوده و در شرایط کنونی ۴.۵ میلیون دانشجو و تمام اساتید دانشگاه‌ها منتظر تصمیم دولت و مجلس هستند.

وی با تأکید بر اینکه امروز کشور در شرایط ویژه‌ای قرار دارد، خاطرنشان کرد: همگان باید به مقوله آرامش توجه ویژه‌ای داشته باشند.

نماینده میناب با بیان اینکه همگان به خصوص نمایندگان مجلس دغدغه‌های بسیاری در حوزه علوم دارند، خاطرنشان کرد: فضای دانشگاه‌ها مهم‌ترین و حساس‌ترین بخش کشور محسوب می‌شود و قطعا نباید این محیط دچار حواشی شود.

نخل ابراهیمی تصریح کرد: وزیر پیشنهادی علوم در نشست‌های اخیرش درباره موضوعات مطرح شده مبنی بر حضور در فتنه ۸۸ گفت که وقتی رهبر معظم انقلاب در این رابطه موضع‌گیری کردند من از این فرامین تبعیت کردم و در آن زمان به دنبال مسائل سیاسی نرفتم، وزیر پیشنهادی همچنین گفت، قول می‌دهم که دانشگاه عرصه تاخت و تاز گروه‌های سیاسی نباشد و رونق علمی در این محیط ایجاد شود.

وی همچنین پیرامون یکی از مسائل مطرح شده درباره وزیر پیشنهادی علوم ادامه داد: وزیر پیشنهادی علوم درباره امضاها هم گفته، من بیانیه را امضا نکردم و قول می‌دهم علاوه بر توسعه دانشگاه‌ها توجه ویژه‌ای برای به کارگیری نیروهای مومن و علمی داشته باشم.

این نماینده مردم در خانه ملت در همین زمینه با بیان اینکه ‌یکی از تأکیدات مقام معظم رهبری توجه به اقتدار علمی،‌ رشد علمی و توجه به دانشگاه‌ها است، ادامه داد: دیگر انتظار داشتیم که رئیس جمهور برای تصدی وزارت علوم، فردی را معرفی کند که شبهه نداشته باشد ولی اکنون ما به دولت،‌ رئیس جمهور و وزیر پیشنهادی علوم که سابقه حضور در جبهه و خدمات قابل توجه در حوزه علوم دارد، ‌اعتماد می‌کنیم.

تابش در موافقت با وزیر پیشنهادی علوم:
عدم رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی اختلاف مجلس و دولت را به جامعه تلقین می‌کند


محمد‌رضا تابش نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (سه‌شنبه) خانه ملت در سخنانی در موافقت با دانش‌آشتیانی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: امروز در شرایط تعیین‌کننده‌ای قرار داریم، امروز خانواده انقلاب باید دست در دست هم برای ساختن کشور و گشودن گره‌ای از امور پیش رو، با یکدیگر همراه و هم‌رای شوند.

وی افزود: اکنون دانشگاهیان و دانشگاه‌ها به نقش بی‌بدیل و بی‌نظیری در پی افکندن انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن داشتند، چشم به تصمیم ما دوخته‌اند تا چگونه ما نمایندگان مجلس دولت را در این شرایط خطیر و حساس یاری می‌کنیم.

تابش خاطرنشان کرد: دغدغه‌های رئیس‌جمهور در روز تنفیذ را به یاد آورید که جهت‌گیری دولت را حل مسائل و مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم عنوان کرد، رئیس‌ جمهور از همه استمداد طلبید که بگذارید شایستگان به ملت خدمت کنند، بیایید امروز آموزه‌های دینی و قرآنی را الگوی راه خویش قرار دهیم چرا که مردم تشنه خدمات صادقانه و خالصانه هستند.

نماینده اردکان در مجلس در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: مردم انتظار حل مشکلاتشان را از مجموعه حاکمیت دارند، بداخلاقی‌ها، ناهماهنگی‌ها و ناکارآمدی‌ها را برنمی‌تابند، نمی‌دانم ما در چه فضایی سیر می‌کنیم، گاهی اتفاقاتی در جامعه می‌افتد که برای ما هشدار‌دهنده است، دوستان توجه کنند که ما بنا به فرموده مقام معظم رهبری، باید ریل‌گذاری کنیم تا دولت بتواند کار خودش را به خوبی انجام دهد.

تابش یادآور شد: عدم رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی برای تصدی سکان وزارت علوم و عزل دیگری، چه پیامی را به جامعه منتقل می‌کند؟ مبادا اختلاف مجلس و دولت جنگ قدرت و ناکارآمدی نظام را به جامعه تلقین کند که این گناهی بس نابخشودنی است، در نظامی که مردم برای آن خون دادند، از جان و مال خود گذشتند و کار را امروز به دست ما سپردند، اگر ما نتوانیم سر کوچکترین مسائل تعامل و همراهی داشته باشیم درست نیست.

وی با بیان اینکه مردم از ما حکومت‌داری می‌خواهند، تأکید کرد: مجلس و دولت باید در سایه تعامل، همدلی و وحدت، ید واحده شوند، اجازه ندهیم اختلافات سیاسی منجر به شکاف عمیق بین ما و نیروهای دلبسته به انقلاب اسلامی شود، جمعی از این وفاداران به نظام و انقلاب را متهم می‌کنیم و راه را برای ادامه خدمات آنها سلب می‌کنیم که این امر سیل مهاجرت نخبگان را رقم می‌زند، گفته می‌شود ۱۵۰ میلیارد دلار سالانه هزینه مهاجرت نخبگان از کشور است.

وی افزود: فرزند حسین شریعتمداری و سردار نقدی در مدرسه ما بوده است، ما جناحی عمل نکردیم، مدرسه که نباید جناحی عمل کند، چرا این مسائل را مطرح می‌کنید؟ حداقل فقط مرا خراب کنید نه یک جامعه آموزشی.

دانش آشتیانی ادامه داد: من فرزند انقلابم، تمام تهمت‌ها را در راه نظام به جان می‌خرم و ابایی از تهمت‌ها ندارم، مگر نمی‌دانستم این تهمت‌ها در راه است پس چرا پذیرفتم؟ دیدم نظام در خطر است، کشمکش دولت و مجلس به مشکل ملی تبدیل می‌شود، به این دلیل پذیرفتم و از شما نمایندگان درخواست دارم اگر بخواهید دانشگاهی آرام داشته باشید و دانشگاهی طرفدار نظام با تولید ثروت برای کشور داشته باشید به من رای دهید.

دانش‌آشتیانی در صحن علنی مجلس:
حضور فعالی در جبهه مشارکت نداشتم/من خود یک بسیجی‌ام

در ادامه فخرالدین احمدی‌دانش‌آشتیانی گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت علوم درجلسه رأی اعتماد مجلس ضمن تسلیت به مناسبت شهادت امام سجاد (ع) گفت: از روحانی به خاطر توجه خاص به توسعه علمی کشور و حسن اعتماد به بنده در معرفی به عنوان وزیر علوم تشکر می‌کنم.

وی افزود: فکر می‌کنم مسئله همه ما ضرورت اهتمام به توسعه علمی کشور است چون توسعه علمی کشور شرط لازم برای توسعه همه جانبه کشور است.

وی با اشاره به چالش‌هایی که در آموزش عالی وجود دارد، گفت: ما در رابطه با ارتقای کیفیت، کارآمدی نظام آموزش عالی در رابطه با علم در جامعه توانمندی‌های خروجی دانشگاه باید فعالیت کنیم و برنامه داشته باشیم، در رابطه با ارتباط دانشگاه و صنعت باید برنامه داشته باشیم. باید این نگاه منطقه‌ای حاکم باشد و به فکر منافع مالی دانشگاه‌ها باشیم.

وی افزود:‌ کیفی‌سازی برنامه‌های آموزش عالی، تحقیقات و فناوری از اولویت برنامه‌های من است و همچنین حفظ فضای سالم فرهنگی در دانشگاه، مشارکت در توسعه اقتصادی، توجه به اقتصاد دانش‌بنیان، توسعه ارتباط بین دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، توجه به علوم انسانی و نقش آن بر توسعه از اولویت‌های دیگری است که به آن خواهم پرداخت.

آشتیانی با بیان اینکه دانشگاه از سه حوزه علم، دین و جامعه برخوردار است، افزود: در روزهای کنونی گسستگی بین علم و دین و جامعه وجود دارد. فعالیت‌های علمی تلفیقی با رفتارهای دینی باید داشته باشد نه چیز جدایی از فعالیت‌های آموزشی.

وی ادامه داد: برنامه‌ها باید طوری تنظیم شود که منجر به کاربرد در جامعه شده و نیازهای جامعه را برطرف کند.

آشتیانی تصریح کرد: چون من در گذشته کارهایی را در این راستا انجام داده‌ام مطمئنم می‌توانم با همکاری نمایندگان محترم، دانشگاه و مراکز پژوهشی را به نقطه‌ای که اقتدار علمی منجر به اقتدار نظام شود و دانشگاه را به نقطه‌ای که تولید ثروت کند برسانیم.

وی ادامه داد: بایددانشگاهی داشته باشیم که در اقتصاد کشور کمک کنیم. من سعی دارم دانشگاه را در مسیری قرار دهم که به دانشگاه کارآفرین تبدیل شود.

دانش آشتیانی با اشاره به ۵.۵ میلیون دانش آموخته دانشگاه‌ها که باید وارد بازار کار شوند، اظهار داشت:می‌توان با برنامه‌ریزی‌های درست فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها را به کار گیریم.

وزیر پیشنهادی با اشاره به اقداماتش در دوران جنگ گفت: نمی‌دانم با چه زبانی بگویم این کسی که این اقدامات را در دوران جنگ انجام داده، می‌تواند مخالف بسیج باشد؟ من خود یک بسیجی‌ام و دست همه بسیجیان را می‌بوسم.

آشتیانی در ادامه سخنان خود گفت: ما اگر بخواهیم یک فارغ‌التحصیل دانشگاهی را در صنعت مشغول به کار کنیم باید ۴۰۰ میلیون تومان برای او هزینه کنیم. حال اگر بخواهیم در بخش ITC فارغ‌التحصیلان را به کار گیریم باید ۱۵۰ میلیون تومان برای زیرساخت‌های آن هزینه کنیم اما در پارک‌های علم و فناوری با یک دهم هزینه این بخش‌ها می‌توانیم فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را به کار گیریم.

وی تصریح کرد: ما مطمئن هستیم اگر فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها به پارک‌های علم و فناوری وارد شوند تولید ثروت کشور به مراتب بیشتر از بخش صنعت خواهد بود. همین است که مقام معظم رهبری در سند توسعه علمی می‌گویند باید دانشگاه‌ها و کشور ۵۰ درصد تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص دهند.

وزیر پیشنهادی علوم خاطرنشان کرد: من عزم راسخ برای انجام این برنامه دارم و شما نیز نسبت به سابقه مدیریتی من اطلاع کافی دارید از اینکه می‌توانم امری را که بخواهم انجام دهم.

دانش‌آشتیانی با اشاره به اقداماتش در دورانی که در وزارت علوم مسئولیت داشت گفت: من زمانی که در وزارت علوم بودم دانشگاه‌ها مشکل خوابگاه دانشجویی داشتند. من با ساخت یک میلیون متر مربع ساختمان دانشگاه‌های دانشجویی مشکل کشور را در این زمینه برطرف کردم.

وی ادامه داد: پس از جنگ نیز به دلیل فرسوده بودن آزمایشگاه‌ها و نیاز کشور در توسعه مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا نیاز به تجهیزات آزمایشی وجود داشت و من از طریق سهمیه‌های ارزی و تعامل با مجلس که اکثرا نتیجه می‌گرفتم، ۴۰ میلیون دلار در آن مقطع برای تجهیزات دانشگاهی توانستم بگیرم.

دانش‌آشتیانی با بیان اینکه اجرایی شدن برنامه من نیاز به بستری آماده دارد گفت: اگر دانشگاه محیط آرام و بانشاطی نباشد و بخواهد در آن حاشیه‌های سیاسی و جناح‌بندی‌های سیاسی وجود داشته باشد و یا دانشگاه تبدیل به باشگاه سیاسی شود این برنامه محقق نخواهد شد.

گزینه پیشنهادی وزارت علوم خاطرنشان کرد: جدای از دغدغه شما نمایندگان اجرای برنامه‌های من نیز دانشگاهی عاری از حواشی می‌طلبد. زمانی رسیده که باید همه بسیج علمی شوند و از ظرفیت دانشگاهیان استفاده شود و دانشگاه و وزارت علوم به وزارتخانه‌ای تبدیل شود که تولید ثروت کند.

وی در خصوص اقداماتش در دوران جنگ گفت: من در تمام دوران کاری ۴۰ ساله‌ام همیشه سرباز این نظام بوده‌ام. من فرزند انقلابم و از زمان پیروزی انقلاب کارم را در سپاه شروع کرده‌ام و در سپاه نیز توجه خاصی به مسئله جنگ داشته‌ام.

دانش‌آشتیانی تصریح کرد: من کسی بودم که دانشگاه را به جنگ بردم نه تنها دانشجو را به جبهه بردم بلکه در جبهه نیز برای دانشجویان کلاس برگزار کردم، البته در کنار آن آئین‌نامه‌های آموزشی‌ای را که دانشجویان را به خاطر حضور در جبهه با مشکل روبرو می‌کرد تغییر دادم.

گزینه پیشنهادی وزارت علوم در ادامه سخنان خود گفت: بعد از جنگ رزمندگانی که به دلیل حضور در جبهه از عدالت آموزشی برخوردار نبودند را وارد دانشگاه کردم و برای بالا بردن کیفیت علمی آنان ردیف بودجه تقویت بودجه رزمندگان را گذاشتم.

وی افزود: من خودم بسیجی‌ام و دست همه بسیجی‌ها را می‌بوسم اما باید دید که چه کسی خدمتگزار بسیج است. چه فردی و با چه روشی به بسیج خدمت می‌کند.

وزیر پیشنهادی علوم اظهار داشت: منظور فرمان امام برای بسیج، بسیج علمی و فرهنگی بود. منظور و هدف امام این بود که جنگ تمام شده و برای خودکفایی کشور باید بسیج شویم و باید توان تربیت متخصصین را داشته و به خوداتکایی در علم برسیم.

دانش‌آشتیانی خاطرنشان کرد: در آن مقطع دفتر بسیجی در دانشگاه وجود نداشت که من آن را از دانشگاه خارج کرده باشم. بحث در این بود که در مراکز مختلف پایگاه‌های بسیج داشتیم و تصوری که از این پایگاه‌های بسیج در آن مقطع وجود داشت حفظ شهر و منطقه بود.

وی ادامه داد: من عنوان کردم که اگر پایگاه بسیج در داخل دانشگاه مستقر شود اعتبار بسیج لطمه می‌بیند نه اینکه من مخالف بسیج باشم و برای اینکه ممکن بود تقابلی رخ دهد من این پیشنهاد را ارائه کردم.

وزیر پیشنهادی علوم گفت: این موضوع دستور من نبود. موضوع در قالب دو نگاه به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد و این شورا مصوب کرد که در شرایط کنونی صلاح نیست تا پایگاه‌های بسیج در دانشگاه مستقر باشد و ما هم آن را اجرا کردیم.

دانش آشتیانی اظهار داشت: امروز من نه تنها با بسیج دانشجویی مخالفتی ندارم حتی نهایت همکاری را به عنوان یک نهاد درون دانشگاه در جهت توسعه علمی با آن خواهم داشت.

وی افزود: عنوان می‌شود که من در یک حلقه هستم. من شخصیت مستقلی هستم و عملکرد من این موضوع را ثابت می‌کند. من در زمان آقای فرهادی وارد وزارت علوم شدم و در حلقه دیگران نبودم و به دلیل عملکردی که در دوره بعدی داشتم وزیر بعدی من را برای همکاری انتخاب کرد که من در اولین جلسه با حضور خودم در وزارت علوم مخالفت کردم.

وزیر پیشنهادی علوم اظهار داشت: من در مصاحبه‌های خود گفتم که در صورتی که وارد وزارتخانه شوم نیروهای جدید را به کار می‌گیرم به این خاطر که برنامه من برنامه دیگری است و لذا چنین وصله‌هایی به هیچ عنوان به من نمی‌چسبد.

دانش‌آشتیانی خاطرنشان کرد: من موسس حزب مشارکت نبودم اما بله در جبهه مشارکت و در آن ایام حضور داشتم اما حضورم حضور فعالی نبود.به روزنامه‌های آن زمان مراجعه کنید ببینید که آیا مصاحبه‌ای از من در جراید آن زمان وجود دارد یا نه که لطمه‌ای به نظام داشته باشد.

وی با اشاره به تحصن نمایندگان افزود: من در زمان تحصن نمایندگان معاون نبودم. من نامه‌ای را در این رابطه امضا نکردم. من فقط نامه‌ای را در ارتباط با آقای فرجی‌دانا امضا کردم. اما در آن نامه از مطالبی که عنوان می‌شود چیزی ندیدم.در آن نامه آمده بود با تعامل با نمایندگان منصف، معتدل و فهیم مجلس شورای اسلامی این طرح را ناکام بگذارید. یعنی ما نامه نوشتیم که دولت با تعامل و همکاری با مجلس اجازه ندهد که استیضاح آقای فرجی‌دانا انجام شود.

وزیر پیشنهادی علوم اظهار داشت: هیچ مدیری از مدرسه مفید دستگیر نشده. شما می‌دانید چه کسانی در آن مدرسه بودند؟ فرزند شخص آقای زاهدی در آن مدرسه تحصیل می‌کرد.

وی افزود: من خودم بسیجی‌ام و دست همه بسیجی‌ها را می‌بوسم اما باید دید که چه کسی خدمتگزار بسیج است. چه فردی و با چه روشی به بسیج خدمت می‌کند.

وزیر پیشنهادی علوم اظهار داشت: منظور فرمان امام برای بسیج، بسیج علمی و فرهنگی بود. منظور و هدف امام این بود که جنگ تمام شده و برای خودکفایی کشور باید بسیج شویم و باید توان تربیت متخصصین را داشته و به خوداتکایی در علم برسیم.

دانش‌آشتیانی خاطرنشان کرد: در آن مقطع دفتر بسیجی در دانشگاه وجود نداشت که من آن را از دانشگاه خارج کرده باشم. بحث در این بود که در مراکز مختلف پایگاه‌های بسیج داشتیم و تصوری که از این پایگاه‌های بسیج در آن مقطع وجود داشت حفظ شهر و منطقه بود.

وی ادامه داد: من عنوان کردم که اگر پایگاه بسیج در داخل دانشگاه مستقر شود اعتبار بسیج لطمه می‌بیند نه اینکه من مخالف بسیج باشم و برای اینکه ممکن بود تقابلی رخ دهد من این پیشنهاد را ارائه کردم.

وزیر پیشنهادی علوم گفت: این موضوع دستور من نبود. موضوع در قالب دو نگاه به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد و این شورا مصوب کرد که در شرایط کنونی صلاح نیست تا پایگاه‌های بسیج در دانشگاه مستقر باشد و ما هم آن را اجرا کردیم.

دانش آشتیانی اظهار داشت: امروز من نه تنها با بسیج دانشجویی مخالفتی ندارم حتی نهایت همکاری را به عنوان یک نهاد درون دانشگاه در جهت توسعه علمی با آن خواهم داشت.

وی افزود: عنوان می‌شود که من در یک حلقه هستم. من شخصیت مستقلی هستم و عملکرد من این موضوع را ثابت می‌کند. من در زمان آقای فرهادی وارد وزارت علوم شدم و در حلقه دیگران نبودم و به دلیل عملکردی که در دوره بعدی داشتم وزیر بعدی من را برای همکاری انتخاب کرد که من در اولین جلسه با حضور خودم در وزارت علوم مخالفت کردم.

وزیر پیشنهادی علوم اظهار داشت: من در مصاحبه‌های خود گفتم که در صورتی که وارد وزارتخانه شوم نیروهای جدید را به کار می‌گیرم به این خاطر که برنامه من برنامه دیگری است و لذا چنین وصله‌هایی به هیچ عنوان به من نمی‌چسبد.


دانش‌آشتیانی خاطرنشان کرد: من موسس حزب مشارکت نبودم اما بله در جبهه مشارکت و در آن ایام حضور داشتم اما حضورم حضور فعالی نبود.به روزنامه‌های آن زمان مراجعه کنید ببینید که آیا مصاحبه‌ای از من در جراید آن زمان وجود دارد یا نه که لطمه‌ای به نظام داشته باشد.

وی با اشاره به تحصن نمایندگان افزود: من در زمان تحصن نمایندگان معاون نبودم. من نامه‌ای را در این رابطه امضا نکردم. من فقط نامه‌ای را در ارتباط با آقای فرجی‌دانا امضا کردم. اما در آن نامه از مطالبی که عنوان می‌شود چیزی ندیدم.در آن نامه آمده بود با تعامل با نمایندگان منصف، معتدل و فهیم مجلس شورای اسلامی این طرح را ناکام بگذارید. یعنی ما نامه نوشتیم که دولت با تعامل و همکاری با مجلس اجازه ندهد که استیضاح آقای فرجی‌دانا انجام شود.

وزیر پیشنهادی علوم اظهار داشت: هیچ مدیری از مدرسه مفید دستگیر نشده. شما می‌دانید چه کسانی در آن مدرسه بودند؟ فرزند شخص آقای زاهدی در آن مدرسه تحصیل می‌کرد.

سند عضو هیأت موسس بودن دانش آشتیانی در حزب مشارکت موجود است

علیرضا زاکانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه ۲۷ آبان ماه) پارلمان، در جریان بررسی رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری با استناد به ماده ۷۹ آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تمام اظهاراتش از روی سند بود، اظهار داشت: دانش آشتیانی مطرح کرد که عضو هیأت موسس حزب مشارکت نبوده در حالی که برگه عضویت وی با دست خط دانش آشتیانی هم اکنون در دست من و سایر موارد ذکر شده نیز با سند بوده است.

خانه ملت به دانش آشتیانی اعتماد نکرد


نمایندگان مجلس شورای اسلامی پس از آنکه برنامه‌های "فخرالدین احمدی دانشآشتیانی" را مورد بررسی قرار دادند، در نهایت به این وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رأی اعتماد ندادند.

بدین ترتیب، وزیر پیشنهادی علوم از مجموع آرای مأخوذه با کسب ۷۰ رأی موافق، ۱۷۱ رأی مخالف و ۱۳ رأی ممتنع، نتوانست عضو کابینه شود.

بهارستان‌نشینان با برگزاری جلسه علنی در صبح امروز، بررسی صلاحیت و برنامه‌های چهارمین گزینه پیشنهادی دولت یازدهم برای تصدی وزارت علوم را مورد بررسی قرار دادند.

حجت‌الاسلام روحانی رئیس‌جمهور کشورمان روز سه‌شنبه هفته گذشته در نامه‌ای به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی «فخرالدین احمدی‌دانش‌آشتیانی» را به عنوان وزیر پیشنهادی خود برای تصدی سکّان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به منظور کسب رأی اعتماد به مجلس معرفی کرد.

رئیس‌جمهور پیش از این «جعفر میلی‌منفرد»، «رضا فرجی‌دانا» و «محمود نیلی‌احمدآبادی» را به عنوان وزرای پیشنهادی علوم به مجلس معرفی کرده بود که میلی‌منفرد نتواست از پارلمان رأی اعتماد بگیرد، اما فرجی‌دانا پس از کسب رأی اعتماد مجلس در آبان‌ماه سال گذشته تنها ۱۰ ماه سکاندار این وزارتخانه بود چراکه وکلای ملت مردادماه سال جاری به دلیل انتصابات وی و عملکرد نادرستش در این وزارتخانه رای اعتماد خود را پس گرفتند.

پس از سلب اعتماد مجلس از فرجی‌دانا، محمدعلی نجفی به‌عنوان سرپرست وزارت علوم منصوب شد، اما پس از دو ماه از سرپرستی وی حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور در نامه‌ای به علی لاریجانی رئیس مجلس «محمود نیلی احمدآبادی» را به‌عنوان وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس معرفی کرد و جلسه رأی اعتماد به وی ۲۰ روز پیش یعنی ۷ آبان در صحن علنی برگزار شد. نیلی‌احمدآبادی تنها موفق به کسب ۷۹ رأی موافق در مقابل ۱۶۰ رأی مخالف شد و نتوانست از فیلتر بهارستان بگذرد.

منبع:فارس
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


بختیاری
په آقای ریس جمهوراین سلیقه انتخاب وزریربه کی رفته
منتظر انتخابات مجلس هستیم
تامجلس بایددولت کارهای که صدروزه قول داده انجام بده.صدروزگفتی دوسال حالا....قول میدی منتقدین روبه درک میفرستی حالا
ابوذر
Iran, Islamic Republic of
آقای مطهری خودآگاه در حال گام برداشتن در جهت تقویت فتنه سال ۸۸ است
مهدی
Iran, Islamic Republic of
علی مطهری چه کرده که گری سیک برای او نسخه مبارزه با نظام را دیکته می کند . چرا این اقا بخود نمی اید .
مجید
شهید مطهری یک انسان منحصر به فرد بود پسرش هم خیلی میخواهد اینطور باشد اما اشتباهی در منفی ضرب شده
مرمر
ما هم منتظر انتخابات مجلس هستیم.انشالله افساد طلبها و فتنه گرها و طرفدارانشون تیرشون باز به خطا میره .انشالله
عزیز, مردم یک باردرانتخابات 92به شماپیام دادند,انشاءا...پیام بعدی رادرانتخابات 94رانیزدریافت خواهیدکرد...
France
یعنی شما فکر نمکنید امکان پشیمانی برای 250 هزار نفر در این مدت بوجد آمده باشد؟ آیا با مردم دور و اطراف خود هم صحبت بوده اید یا فقط کلیک میکنید؟
اره جونم پیام مردم رو در انصراف از یارانه ها هم دیدیم
amir.12
انتخابات خیلی پیام داشت...مثل پیام اینکه نظام رأی مردم رو نمی دزده...اصولگراها مثل بعضیا تو سال ۸۸ قانون رو زیر پا نمی گذارن...در صورتیکه احتمال خطا تو ۲۵۰۰۰۰ بیش تر از حدود ۸ میلیونه...
همیشه هر اتفاقی پیامی داره...ولی کی تعقل می کنه ؟؟؟؟؟
Iran, Islamic Republic of
قیمت زرشک بالا رفت
مصطفی
اتفاقا ما هم منتظر انتخابات مجلس هستیم تا تکلیف وکیل الدوله ها رو مشخص کنیم
ما بیشتر منتظر انتخابات ریاست جمهوری هستیم
بله به همان هفتاد نفر رای نمی دهیم
اشتباه منفی دادم
+
اونقدر منتظربمون تازیرپات علف سبز شه
ما هم همینطور . چون این 70 نفری هم که رای داده اند به فتنه رای داده اند و باید حذف شوند
عبدالله
Iran, Islamic Republic of
اتفاقا ما هم هستیم . دیگر مثل سال 92 متفرق نمی شویم تا شما با 250 هزار رای بیشتر مقدرات کشور را بدست بگیرید.
Iran, Islamic Republic of
اتفاقا ما هم منتظر انتخابات ریاست جمهوری هستیم
Iran, Islamic Republic of
ههههههههه
منتظر باش تا زیر پات علف سبز شه
یه سال بعد انتخابات مجلس انتخابات ریاست جمهوریه!!!!!
ان شاء الله در انتخابات مجلس، تکلیف فتنه و اصلاحات و ... را یکسره میکنیم
منافق
دو صد گفته چون نیم کردار نیست آقای رئیس جمهور ملاک حال فعلی افراد است نه سوابق گذشته ایشان که از بلعم باعورا بزرگتر نیست از نمایندگان مجلس به خاطر پافشاری برحق و طرد باطل سپاسگزاریم ما خدارا شکرمیگوییم که فردی چون اقای زاکانی عزیزدربین نمایندگان حضور دارند ودربرابرسفسطه بازانی چون مطهری که امروز منفورترین فردنزدملت اندروشنگری میکنند حسبنا الله و نعم الوکیل
مرضيه
به خاتمي رفته.چون وزير علوم هاش همه از مريدان معين هستش
زهرا
اينا عمدا فتنه گر ميذارن كه رأي نياره بعد مهلت سرپرست هم تموم بشه كه رهبري با حكم حكومتي يه نفرو انتخاب كنه كه بعد با اون روزنامه ها و سايتهاي زنجيره ايشون شروع ب...
یا حسین
Iran, Islamic Republic of
به اطاق فکر کسانی که برای به قدرت رسیدن حاضر بودند. از تمام خون شهدا و زحمات تمام انقلابیون چشم پوشی کنند. هنوز هم حاضر به عذر خواهی نشدند....
محسن
Iran, Islamic Republic of
سنگ بدگوهر اگر کاسه ی زرین بشکست/قیمت سنگ نیفزاید و زر کم نشود
ناشناس
به اون عموی مشهور که همه اورا میشناسند
یحیی
رییس جمهور: «برای انتخاب وزیر تحت فشار هیچ جناحی نیستم/لجبازی برای دولت مناسب نیست/فضای دانشگاه‌ نباید فضای سیاسی‌کاری باشد».
خداخیرت بدهد ،پس افراد معرفی شده چه سروسری بافتنه گران دارند که مجلس آنها ردمی کند؟
عباسی
این علی آقای مطهری هم شورش رادرآورده بابا اقلا شأن شهیدمطهری رانگهدار.
کاش انسان ازبصیرت بی نصیب نشود.
Germany
مشارکتی ها در پیشبرد اهدافشون از حوادثی مثل کوی دانشگاه و سایر شلوغ کاری ها در دانشگاهها بیشترین سود رو برده‌اند و الان هم فرصت خوبی هست براشون که سلطه شون رو روی همه‌ی کشور بگسترند تا در مواقع لازم استادان و دانشجویان هم خط با خودشون، در دانشگاهها شلوغ کاری کنند. از طرف دیگر هم بچه های مذهبی رو تا جایی که می تونن منزوی کنند. با تهمت هایی مثل چماق به دست و ....
هشت سال دانشجوی دانشکده فنی تهران بوده‌ام و دلیل اینکه چرا اینها مثل بختک به وزرات علوم چسبیده اند را به وضوح درک می کنم. نیلی و فرچی دانا جزو فعالترین استادان در اعتراضات دانشجویان بعد از انتخابات بوده‌اند و این خیلی عجیب است که آقای روحانی ادعا می کند تحت هیچ فشاری نیست. یعنی واقعا ایشون از بین این همه استاد معتدل، متعهد و دانشمند این دو نفر رو شایسته تشخیص داده اند؟؟؟؟
وزارت علوم شاهرگ حیاتی گروهی هست که در توده مردم جایگاهی ندارند و اگر دانشگاه و به خصوص دانشگاه تهران رو هم از دست بدهند باید فاتحه شان را خواند.
توفیقی از قزوین
نتیجه این یکی هم معلومه!! چرا تکرار مکرر سناریو های تکراری!؟
United States
این بابا هم رای بیار نیست
دارن می شمرن
الان معلوم می شه
نفری
Iran, Islamic Republic of
اقای زاکانی نماینده محترم در تشریع فرمایشات خوب خودشان پاسخ سیوال شمارا دادند خواهش میکنم باز خوانی کنید.
ناشناس
اااااااااااالکی می گه ه ه ه ه ه .
Iran, Islamic Republic of
زاكاني کاش همه نمایندگان مانند شما بودند
Iran, Islamic Republic of
این به اصطلاح نمایندگان تا کی می خوان برخلاف خواسته های مردم رای بدهند؟؟!!
ابوذر
Iran, Islamic Republic of
برخلاف خواسته های فتنه گران درسته
مرمر
مردم ؟ شما به تنهایی چند درصد ازین مردم رو تشکیل میدید ؟ من وامثال من که طرفداران این مجلس هستیم درصد قابل توجهی از این مردمیم جانم.
عصمت بابلی
سوتی دادی شدید این به اصطلاح نمایندگان به سایر نمایندگان رای دادندبه وزیر علوم هم رای بالایی دادند ولی چون خوب کار نکرد حذفش کردند در حال حاضر هم به کسی رای خواهند داد که خوب کار کنه
مصطفی
ببخشید از کی تا حالا دار و دسته معین مردم شدند؟
خوبه دویست وپنجاه هزارتارای بیشترآوردی...
کریم شیره ای
رای نیاوردن این عمو اشلا به من ربطی نداره کریم نه نژر منفی داره نه مشبت ولی بنده ژاده شخت ناراحت شد ژیرا امشال قراره مدرک کارشناشی را در رشته بشته بندی بگیره و احتیاج به ارامش دانشگاه ها داره
Iran, Islamic Republic of
چه کسی گفته ایشون منتخب مردم بودند نخیر ایشون منتخب دکتر معین هستند اونم که تکلیفش در انتخابات با 3 میلیون رای معلوم شد
Iran, Islamic Republic of
مجلس کارت درسته ادامه بده
Iran, Islamic Republic of
.. لبجازی رابه اوج رسانده است ...
Iran, Islamic Republic of
ما از مجلس بخاطر قاطعیتی که در عدم عدول از خطوط قرمزی که رهبری معرفی نمودند سپاسگزاریم امیدوارم برای حل خیلی از مشکلات دیگر همچنان قاطعانه اقدام نمایند
حقير
اشتباهي منفي زدم+++++++++
تکرار
حاج حسن دوباره دوباره شایدبعدی رای بیاره.
دولت داره لجبازی می کنه چه اسراری بر گذاشتن وزیر افراطی...هر دو طرف باید با صحه صدر مسائل را بررسی کنند.
برعکسش هم میشه گفت!!!!!!!!!!!!!!
صنم
روحانی گفته بعد از فرجی دانا بدترشو میاره و دقیقا داره همین کارو میکنه.الحق که راستگوست!!!!!
Iran, Islamic Republic of
دولت داره لجبازی می کنه
آقای زاکانی تشکر می کنیم از نطق ارزشی شما
الله اکبر
مصطفی
خمینی رهبر
مرگ بر ضد ولایت فقیه
...
حمید
البته کاش آقای روحانی نمی گفتند لجبازی نمی کنم...
خدايا شكرت
به نظر من اول بايد آقايان توفيقي و ... استعفا بدن بعداً وزيرز مشخص بشه چون تا اينها هستند آش همين آش و كاسه همين كاسه
Iran, Islamic Republic of
روحاني با معرفي افراد معلوم الحال نبايد وجهشو خراب كنه.
Iran, Islamic Republic of
انشا الله در اسفند 94 جبران می کنیم
وحيد
به هميخ خيال باش
محمد
انشاالله درمجلس بعد اين 70 ،80 نفري هم كه به اين فتنه گران راي ميدهند ازمجلس حذف ميكنيم
رجوع کنیدبه انتخابات92.........................
رجوع کنید به انصراف مردم از یارانه ها
ما در خرداد96جبران مافات خواهیم کرد
بازم داداش سیا ....
عادل
Iran, Islamic Republic of
واسه اين مجلس لج باز متاسفم. الان تو بازار تهران جو خيلي بدي عليه مجلس شكل گرفته
باید هم تو بازار جو بد علیه مجلس باشه ...
توفیقی از قزوین
مجلس نباید وکیل الدوله نشان باشد بلکه با دید منافع مردم به چالش طرحها مطرح شده بپردازد مگر می شود اتفاقی همه گزینه‌ها ی معرفی شده توسط رییس جمهور از یک طیف معنا دار انتخاب شوند مگر وزارتخانه های مهم مثل علوم ؛ نفت و سازمانهایی مثل محیط زیست جای بده و بستان و کشمکشهای سیاسی است ؛تعویض اجباری همه مدیران؛استانداران فرمانداران و.... با کدام منطق شایسته سالاری امکان پذیر است
مرمر
ما هم برای دولت لجباز متاسفیم. الان تو بازار شهر من جو علیه دولته
حقير
خيلي بده آدم نزديك هفتاد ميليون ايراني كه خارج از تهران زندگي مي كنند رو به حساب نياره مجلس داره وظيفه اش رو انجام ميده بهتره دولت هم به امور خودش برسه
چراغعلی
فکر نکنم تو معنی لج بازی را بدانی یا اینکه خودت هم داری لج بازی میکنی ما بیش از 30 هزار استاد که در هنیت علمی دانشگاه ها هم عضویت دارند داریم به چه دلیل نامزد برای این پست از بین حد اکثر 15 نفر که عضو حزب مشارکت منحله هستند و در فتنه هم همه کاره بودند معرفی میشه ؟ اگر مجلس میخواست لج بازی کنه اون رآی های حیرت آور را به وزرا نمیداد که در طول این نظام سابقه نداشته است
هیئت علمی دانشگاه
طبق نظر سنجی علمی ؛ 83% دانشگاهیان از دانش آشتیانی حمایت کرده اند.
نفری
Iran, Islamic Republic of
اقای عزیز هم وطن مجلس به وظیفه قانونی عمل کرده لج بازی مال کسی که افراد صالح و لایق پست وزارتی باشه انتخاب کنه نه فرد پشنهادی اطاق فکر جناحی که ماهیت اندرنی ان در سال 88 برای مردم عریان شد.قضاوت عادلانه باش همه می پذیرنند....
مهدی ص
درود بر مجلس و نمایندگان اصول گرا و و لایت مدار که به حق ثابت کردند سرباز واقعی نظام و رهبری معظم نستند .
France
خانه ملت در اشغال مردم است.
Iran, Islamic Republic of
بارک الله به نمایندگان مجلس
Iran, Islamic Republic of
بنویسید پافشاری مجلس بر خط قرمز مردم. چون مردم از فتنه 88 دلخونی دارند بیایید بین مردم اونقت متوجه می شوید که مردم درباره اون فتنه و فتنه گران چی می گن
از نمایندگان عزیز و شجاع و دلسوز ملت که سوابق عوامل فتنه گر را مد نظر قرار میدهند تشکر و قدردانی می نماییم .
کاش این شجاعت رانیزمقابل احمدی نژادهم داشتند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حکمت علیخانی مهرجردی
Iran, Islamic Republic of
نداشتن وزیر علوم پس از 1.5 سال میزان کفایت رئیس جمهور را می ساند
Iran, Islamic Republic of
مجلس با این کار روبه روی ملت قرار گرفت
منظورت کدام ملت است؟؟؟
مرمر
منظورت از ملت، افساد طلبها و فتنه گرهاست ؟
باریکلا مجلس انقلابی
از مجلس انقلابی مچکریم که به فتنه گران رای اعتماد نداده و نخواهند داد و حمایت خود را از نمایندگان اعلام می کنیم .
Iran, Islamic Republic of
باسلام
منتظر تولد وزیر بعد از 88 میمونیم
کریم شیره ای
بابا حواشت کجاشت یعنی نعمت ژاده بعد از شال 88 ژائیده شده اکشر وژیرا که مال قرن پیش هشتند با این شحبت ها اشلاتح طلبها دیگه احتاج به دشمنی اشولگرا ها ندارند با این شوتی دادن ها آبروی ما اشلاح طلب ها را مبیرین
مصطفی
فقط یادتون باشه زیاد وقت ندارید
نهایتش دو سال و نیم جون مردم الان فهمیدند چه اشتباهی کردند
ساکت
Iran, Islamic Republic of
معرفی افراد ضعیف نیز خودش یه فتنه است
گروهبان کرسنت
Iran, Islamic Republic of
خداوندا بخاطر نمایندگان انقلابی وفهیم در این مجلس سپاسگزارم .مجلس محترم نشان داد برای حفظ دستاوردهای انقلاب وحفظ وپاسداشت خون شهدا تسلیم جوسازی وزیاده گویی افراد معلوم الحال نمی شود .درود خدا برشما.
در جملات زیر از افعال معکوسه استفاده شده آدم یاد برره می افته:
برخلاف آنچه که برخی از رسانه‌ها شایع می‌کنند، من در انتخاب وزیر تحت فشار هیچ گروه سیاسی و یا هیچ شخصی نبوده و نه هستم و نه من کسی هستم که فشارپذیر باشم و بخواهم به خاطر نظر گروهی انتخابی را انجام دهم.
معرفی این گزینه ها برای رای نیاوردنه تمام نقشه ها برای تصاحب مجلس در دور بعد تنظیم شده. امان از غفلت
Iran, Islamic Republic of
زا كاني هم ديگه راي مردم رو نمياره!
مصطفی
کاملتر بگو : زاکانی دیگه رای مردم شما رو نمیاره ولی رای مردم ایران رو میاره
جدا دمش گرم
تیرختور
Iran, Islamic Republic of
بابا رییس جمهور میخاد با این کارها وزارت فرهنگ و وزارت نفت رو نگهداره
رضا
Iran, Islamic Republic of
دم مجلسیان گرم.
کریم از تهران
Iran, Islamic Republic of
افای رییس جمهور لطفا ا گر تحت فشار نیستید با توجه به حساسیت وزارت علوم یک نفر دلسوز به نظام و دوستدار ولایت پشنهاد بدهید شرایط کشور را شما باید بهتر از دیگران درک کنید.دوری از جریانات فتنه و تحمیل عناصر وابسته حتی در سطح هوادار به فتنه در شرایط فعلی این کشور شهید پرور سم وجودی است وزارتی که هر لحظه اش میتواند با بی اهمیتی وزیر پشنهادی شما تصویر معمار انقلاب مورد بی حرمتی عناصر ضدانقلاب در نگاه دوربین های خبر نگاران داخلی و خارجی قرار بگیرد که باعث خون دل خوردن خانواده شهدا و دوستداران انقلاب منجر شود.شمارا به خون شهدا مدیون میکنیم در حال حاضر بدون تبعت از اطاق فکر دیگران فرد صالح مدیر و دل سوز نظام معر فی کنید. تا خودت و دیگران در مباحث هسته ای با اسوده خاطر تصمیم بگیرنند .به اندازه کافی در سال 88این طیف از فتنه گران و هواداران فتنه دشمنان انقلاب را به نابودی نظام امیدوار کردند بیش از این پیش گیری کردن بهتر از درمان طولانی مدت است .اقای رییس جمهور شما ارای مردم را گرفتی سکاندار اصلی نظام مقدس یک کشوری باشید. که همه را تابع مصالح نظام کنید.و در انتخاب وزرا افراد صالح و معتقد به حفظ نظام و دارای روحیه انقلابی باشند مد نظر قرار د هید. افراد پشنهادی شما اغلب گرایش کسانی را دارنند.که انها در رسیدن به قدرت ریاست حاضر به قربانی کردن کل نظام هستی کشوری شدند خواسته و ناخواسته در جبهه و اقعی دشمن قرارگرفته و در بین مردم عزیز کشورمان رسوا شدند.......عشق به ولایت عشق به تمام خوبیهاست
پافشاری روحانی بر حقوق مردم . از روحانی میخواهیم یک همه پرسی نمادین در دانشگاهها بگذارد تا معلوم شود فتنه گر واقعی کیست.
رضا
Iran, Islamic Republic of
منم که دانشجو بودم فکر میکردم همه مثل خودم فکر می کنند. به جو خوابگاه دانشجویی مربوط میشه خیلی مهم نیست.
مرمر
بازم حرف از همه پرسی زدین؟بابا تو همه پرسی انصراف از یارانه ها دیدین که چطور شد پس مثل یه ادم در حال غرق هی دست به اینور و انور نندازین برای جلوگیری از غرق شدن
یارانه چه ربطی به همه پرسی داره؟ شما ها چون جواب ندارین همه چی با هم قاطی میکنین .
مصطفی
اشتباه نکن به این میگن لجبازی در برابر مردم
مردم رای خودشون در برابر فتنه گرها رو 9 دی دادند ولی شما اونموقع خواب تشریف داشتید
زاکانی ثابت کردی مردمی هستی
وحيد
ضمن سپاس از نمايندگان محترم مجلس اميدواريم رييس جمهور فردموجهي رابراي اين وزارتخانه معرفي كندوبيش ازاين وجهه ي خودرامخدوش ننمايد
مزادي
Iran, Islamic Republic of
به نظرم باید اقای روحانی کسی رو معرفی کنه که 4يا 5 ساله ش باشه یعنی بعد فتنه 88 به دنیا امده باشه !
مصطفی
نکنه میخوای خودتو معرفی کنه
نازی نازی
محمد
Iran, Islamic Republic of
داداش یکم خلاقیت داشته باش این جمله بی مزه رو که مطهریم امروز گفت اه اه اه
کریستال
Iran, Islamic Republic of
حق با شماست . در دولت قحط الرجال تدیر و امید اتفاق دیگه ای بیافته عجیبه
غیاثی
حق مجلس است که در صورت عدم صلاحیت راءی منفی به وزیر بدهد که این حق مصداق عدالت اجتماعی است که امام علی (علیه السلام ) برآن تاءکید داشته اند و همچنین آقا امام عصر و الزمان (عج ا...فرجه الشریف) اولین معروف عدالت اجتماعی است که ما زمینه ساز آن باشیم بعضی مغرضین مردم و مجلس را مقابل هم قرار ندهند.
احمد
Iran, Islamic Republic of
اقای روحانی این نشانه هاحاکی ازحمایت ازفتنه گران است.شمادیگر چرا؟
سید جواد
Iran, Islamic Republic of
سلام بر روحانی - درود بر مطهری
rezasaedy81
Iran, Islamic Republic of
درود بر شما مجلسی ها با این رای دل ملت را شاد کردید .
مجید مجد
United States
الف :بالاخره برای چندمین بار هم مجلس اوصولگرا نشان داد که در برابر ارزشها و حفاظت از ان از کوچکترین سابقه فتنه گری هر کسی که می خواهد باشد کوتاه نی اید دذر نتیجه اقای دانش اشتیانی با مدارکی که توسط دکتر زاکانی نماینده اصولگرای مجلس و دیگر نمایندگان مخالف ارائه شد صندلیب ریاست را از دست داد و هم دولت اعتدال ماند و فرصتی کوتاه تا 29 ابان ماه که مدت سرپرستی اقای نجفی تماتم می شود و باید در طی این مدت اقدام عاجلی را که ظاهرا بدلیل لجبازی دکتر روحانی در تسلیم یک پست سیاسی به فتنه گرانی که نظام سیاسی مستقر را به چالش کشیده و با انواع استراتژی های وارداتی و بومی شده غرب قصد دارند براندازی انرا دارند در یک قفل شدگی بی دلیل مانده است بعمل اورد .
ب ک در کتابهاب مختلفی که بعد از فتنه 88 در باره مسائل مختلف این حادثه تاریخی به زیور طبع اراسته گردیده است کتابی هم بدستمان رسید با نام تکیه گاه و در ان به برخی از مواضع و مسائل جریان فتنه و افراد دخیل در ان و مواضع مختلف اشخاص پرداخته شده است یکی از این موارد دیداری بود که رهبر لنقلاب اسلامی با نمایندگان کاندیداها پس از انتخابات داشتند بود و در ان به بیان مطالب طرفین و نظرات هریک پرداخته بود از جمله این موارد این بود که ظاهرا در پایان جلسه که همه در حال خاتمه کامل جلسه بودند خانم کروبی با نزدیک شدن به مقام معظم رهبری اشاره می کنند تعدادی از این زندانیان از خانواده های شهدا ء هستند که رهبری انقلاب در جواب مطلبی قریب به این مضمون فرمودند که اینها در این شرایط هیچکدام ملاک و میزان ارزیابی و ارزشگذاری اشخاص نبوده و باید قانون در باره همه یکسان باشد _ چه رزمنده باشد و بسیجی و چه خانواده شهید باشد و چه و چه _ اما در باره اقای اشتیانی ضمن توجه به مستندات دکتر زاکانی و نمایندگان باید اضافه نمود که رزمنده بودن و سابقه بسیج و بسیجی داشتن در شرایطی که این افراد نظام ولایی و دولت منبعث از ان را نشانه گذاری کرده و در خیابانهای تهران مورد هجمه و حمله قرار می دادند ارزشی ندارد بسیجی بودن و رزمنده بودن قطعه ای از پازل پر قدرت و ارزشمند انقلاب اسلامی است که هویت و شخصیت خود را از ولایت معظم فقیه می گیرد وبا حذف این شرایط بسیجی بودن فاقد ارزش مبنایی و ماهوی در نظام اسلامی خواهد بود پس اقای دانش و دیگر همرزمانشان در حزب مشارکت اگر هم توبه کرده اند و خود را تابع ولایت فقیه می دانند بدانند که در اینپست حداقل صلاحیت های لازم را کسب نکردند اما برای مکانها و مسئولیت های دیگر انشاء الله مفید باشند .
ج : با عدم رای اعتماد به چهارمین کاندیدای وزارت علوم منصب وزارت علوم کماکان خالی ماند و طبیعی است که این امر می تواند حداقل برای کسانی در حال حاضر سکاندار وزارت علوم هستند وبه هدایت تغییرات گسترده در سیستم مدیریتی این وزارتخانه و دانشگاه های کشورمشغول هستند ایده ال تلقی شود خصوصا اینکه رئیس دولت را در میدان اصرار وابرام بر مواضع خویش در معرفی پی درپی فتنه گران 88 برای این وزارت بسیار فعال و دارای فن و تکنیک بالایی می بینند .
د :در باره دولت یازدهم باید به یک نکته پایانی هم اشاره کنیم و ان این است که مجلس اصولگرا بیشترین همراهی را با دولت اعتدال گرا - اصلاح طلب یازدهم به نسبت سابقه همکاری با دولت اصولگرای نهم و دهم دکتر احمدی نژاد از خود نشان داده است لاکن امروز در میان اعضای کابینه بر خلاف شعارهای انتخاباتی دکتر روحانی وزرا در عملکردشانرفتارهایی از خود نشان داده و سخنانی را بیان می کنند که اگر این اعتقادات را در همان دوران رای اعتماد نیز بر زبان اورده بودند قطعا امروز به سرنوشتی مانند دکتر اشتیانی قرین و همراه بودند بعنوان نمونه ایا اگر وزیر امور خارجه دولت یازدهم در ان موقع اعتقاد خود را مبنی بر " نامحرم بودن گ بودن مجلس را در مذاکرات هسته ای بر زبان می اورد می توانست رای اعتماد مجلس را بگیرد و قس علیهذا /پس اگر مجلس امروز با دقت و ظرافت بیشتری در سوابق و اعتقادات ورزای پیشنهادی کنکاش می کند و عکس العملی است بر رفتارهای صادقانه وزرا !!در طول مدت استقرار دولت یازدهم در پاستور .والسلام
مجید مجد دانشجوی دکترای اقتصاد از دانشگاه برکلی کالیفرنیا
Iran, Islamic Republic of
یاداحمدی نژادبخیر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
محسن
قابل توجه افرادی که مجلس را متهم به لجبازی می کنند و قابل توجه رئیس جمهور محترم: فراموش نکنید، که بالاترین رای اعتماد را برخی وزرای شما از همین مجلس اصولگرا اخذ کردند از جمله وزیر ارتباطات با ۲۱۸ رای، وزیر اطلاعات با ۲۲۷ رای، وزیر اقتصاد با ۲۷۴ رای، وزیر امور خارجه با ۲۳۲ رای، وزیر بهداشت با ۲۶۰ رای، وزیر نیرو با ۲۷۲ رای، وزیر کشور با ۲۵۶ رای و وزرای دیگر. این نشان می دهد بالاترین آمار رای اعتماد در بین وزرا را این مجلس اصولگرا به کابینه شما داده است پس بی انصافی است که مجلس را متهم به باج خواهی یا لجبازی کرد و اصرار آقای روحانی بر گزینه های مشابه، بیشتر به لجبازی شبیه است.
محسن
به اقای رییس جمهور پیشنهاد می کنم برای دفعات بعدی به نوبت اقایان خاتمی و میرحسین را به مجلس معرفی کنند.
Iran, Islamic Republic of
اصلا میخای احمدی نژادرامعرفی کنه؟؟؟!!!
صادق
کروبی معرفی بشه از همه مناسب تره
فعالیتهای بسیج دانشجویی سیاسی بازی نیست ولی سایر فعالیت ها سیاسی بازی است ؟ یه مقدار انصاف هم خوب چیزیه..
یکی از نکات ظریفی که امروز مطهری هم بهش اشاره کرد این سوالی است که مطرح می شه؟این فتنه چی بوده که اکثر قریب به اتفاق نخبگان،اساتید دانشگاه با گریدهای بالای دانشگاهی در دایره آن تعریف می شوند؟لطفا دوستانی که خود را انقلابی نشان می دهند یک جواب منطقی به این سوال به جامعه دانشگاهی و جوانان بدهند؟
مصطفی
اونایی که تو فتنه بودند همچین اکثریتی هم ندارند فقط مشکل اینجاست که حوزه انتخاب وزرا رو آقای روحانی بسیار محدود در نظر گرفته اند
کوروش گاری چی
جواب منطقی به آقای مطهری اینه که چرا ار بین بیش از 30 هزار استاد کار بلد وخبره ونخبه و عضو هئت علمی دانشگاه ها میره از یک حلقه 15 نفره که همگی از حرب منحله مشارکت هسند و در فتنه هم همه کاره بودن نفر معرفی مینکه ؟
Iran, Islamic Republic of
به راحتی می توان گزینه هایی که هم تجربه مدیریتی دارند و هم مقبولیت در دانشگاه و هم کاملا ولایی و به دور از فتنه مثل همین آقای عباسپور و چند نفر دیگر که بنده اسمشان را در سایتهای خبری قبلا دیده بودم که از همه ی وزیرهای پیشنهادی تجربه مدیریت دانشگاهی بیشتری دارند و به نظر معتدل هستند نه افراطی
حسین فاطمی
Iran, Islamic Republic of
کسانی که تعامل در درون کشور را بلد نیستند و شاخ وشانه برای مجلس میکشند چرا در مذاکرات با خارجی تعاملشان تبدیل به تسامح شده و خود را باخت داده اند این شیر مردان.....
گرچه وقتی قرار است وزیر خارجه هسته ای را تعطیل کند و مردان صنایع آقای رئیس جمهور هم قائل به توانمندی در آبگوشت بزباش هستند همین آقای نجفی برای دانشگاه ها از سرشون زیادی تا بعد آبگوشت یه قلیون با فلانی بزنند
دانش می خوام چیکار صنعت به چه درد میخوره وقتی بهترش از خارج وارد میشه
Iran, Islamic Republic of
دکتر روحانی در سخنان خود پیش و بعد از انتخابات ریاست جمهوری همواره تاکید بر استفاده از نیروهای ارزشی و توانمند فارغ از سوگیری سیاسی نموده اند بنظر می آید سرکار خانم دکتر وحید دستجردی بعنوان نیرویی عالم -متعهد و ولایتی که مطالبه مشکلات و نیازمندیهای دارویی مردم را با ماندن در جایگاه وزارت بهداشت قابل مقایسه ندانست فردی مناسب برای جایگاه وزارت باشند .
علی سمیع وزوان اصفهان
بابا چرا خوابید همه این معرفی های بد بخاطر اینه که از مذاکرات غافل بشیم ....!!!!!!!!!!!!!!!!
Iran, Islamic Republic of
100موافقم
راست میگی به این موضوع فکر نکرده بودیم. دولت داره تدبیر میکنه تا امید امریکا از بین نرود
عبدالرضا اسلامی مشهد
خدا خیرتان بده از مجلس انقلابی. جز این انتظاری نیست
آقای مطهری مبنایش برای استدلال قیاس است آن هم از نوع کیلویی
Iran, Islamic Republic of
بزرک بنویسید دولت تدبییییییییییییییییییییییییییییییییییر . امیدش پیشکش
اين راي نشان داد تعدادي از افراد مجلس هنوز راي ملت در سال 1392را به رسميت نمي شناسند.نمايندگان فعلي مجلس منتخبان قبل از سال 1392هستند و اين منتخبان مي بايست با راي خرداد 92همسو باشند نه در مقابل آن قرار گيرند.مطمئن باشيد که صندلي وزارت به اقاي زاکاني نخواهد رسيد. راي مخالفت با وزراي پيشنهادي نشان دهنده اين است که جريان خاصي اصلا اعتقادي به دانشگاه و دانشجو ندارند. ما از رئيس جمهور درخواست مي نمائيم با مردم رو راست سخن بگويد تا مردم مخالفان راي خود را بشناسند.
احمد
درود بر شما نمايندگان متعهد، از اينكه نگذاشتيد اين وزارتخانه به وزارتخانه دانشگاه آزاد تبديل شود، ممنونيم،....
Iran, Islamic Republic of
تازمانی که افرادی تندرو... درمجلس حضوردارند ، دانشگاههاروی آرامش نخواهند دید .
تا زمانی که افراد تندرو (مثل وزیر و سرپرستان یک سال اخیر) در وزارت علوم حضور دارند دانشگاه و جامعه روی آرامش ندیده و نخواهد دید!!
رودسر
مگر فتنه 88 با حضور انقلابی و بابصیرت مردم شریف ایران در 9 دی به درک واصل نشد پس چرا دوباره نمایندگان مجلس حرفش را پیش میکشند ؟ آیا میخواهند دوباره فتنه آمریکایی اسرائیلی را زنده کنند؟؟؟؟آیا راضی به آشوب کشیدن کشور هستن؟ سخن حضرت امام را بخاطر آورید که فرمودند:میزان حال فعلی افراد است.خواهش مینم گذشته ها را فراموش و به آینده روشن ایران اسلامی فکر کنید...
درود بر دکتر زاکانی.
تا زمانی که افراد بر اساس لیاقت و دانش خود انتخاب یا انتصاب نشوند می شود یکی مانند ای علی مطهری حیف به پدر بزرگوارشان که چنین پسری دارد از نام نیک پدر سو استفاده کرده .درود بر احمدی نژاد
از سار کاشان
United States
با حربه فتنه یک کشور را به سمت ویرانی سوق ندید
شما که منادی وحدت شیعه و سنی هستید اما در جبهه داخل بکجا می روید!
رزمنده قدیمی
برادر زاکانی..من با هیچی کار ندارم ...
محسن
Iran, Islamic Republic of
این هم سیاست آقای روحانی است که کسی را انتخاب کند که مطمئن است هیچ امیدی به رای آوردن ایشان نیست تا تمام بدبختی ها و کم کاری های دولت را به گردن مجلس بیاندازد همچنان که به گردن دولت قبل و تحریم ها یم انداخت