جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 3 May 2024
 
۷
۱۵

شکل گیری یک ژانر جدید در سینمای ایران/ نام این ژانر «لودگی» است!

يکشنبه ۳ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۱۵
کد مطلب: 708275
اسم این ژانر جدید را در سینمای ایران چه می توان نامید، ژانری که سرشار از لوده بازی و مسخره بازی های سلبریتی‌هایی است که فقط به خاطر پول و نه برای شهرت و ارزش های هنری با تهیه کننده‌ای قرارداد می بندد که او هم به فکر فروش فیلم خودش است.
ژانر جدید در سینمای ایران/ نام این ژانر «لودگی» است!
گروه فرهنگی جهان نيوز، حسام زبیراوی: در چند سال اخیر سینمای ایران به دلیل همراه نبودن مخاطبان با سینما مشکلات زیادی در فروش فیلم‌های اکران شده داشته است فیلم هایی که به دلیل کمبود محتوا، ضعف فیلمنامه،بازی‌های ضعیف بازیگران و کارگردانی غیر حرفه‌ای، فیلم را به یک اثر سطح پایین در سینما تبدیل کرده است که حال مخاطبی نیست که میلی به دیدن این فیلم ها داشته باشد.

نبودن مخاطب و تماشاچی به یک دغدغه بزرگ برای تهیه کنندگان و مسئولان سینمایی تبدیل شده بود تا جایی که تهیه کنندگان را مجبور کرد که برای این مشکل راه حلی پیدا کنند.

راه حل تهیه کنندگان برای جذب مخاطب
تهیه کنندگان برای جذب مخاطب و فروش فیلم‌هایشان در ابتدا دست به ساخت آثاری در قالب طنز زدند و اسم آن را به اصطلاح خودشان ژانر کمدی گذاشتند.

در ابتدا این فیلم ها در جذب مخاطب بسیار موثر بودند اما رفته رفته این فیلم‌ها از قالب طنز خود بیرون آمدند و به دلیل سو استفاده بسیاری از تهیه کنندگانی که حالا مخاطبان خود را هم پیدا کرده بودند به آثاری مبتذل در سینمای ایران تبدیل شدند.

این کار تهیه کنندگان سینما باعث شد که این آثار که اسم ژانر کمدی را به یدک می‌کشیدند رفته رفته به ژانری جدید در سینمای ایران تبدیل شوند که توانسته بودند مخاطبان بسیاری هم به سینما بیاورند ولی در مقابل به آثاری مبتذل و فاقد ارزش های بالا در سینمای ایران تبدیل شدند.

بازی با شعور مخاطبان سینمایی
تولید این فیلم‌ها رفته رفته در بین تهیه کنندگان ایرانی جا باز کرد تا جایی که این فیلم‌ها دیگر بدون توجه به محتوا و شعور مخاطب فقط برای فروش بیشتر و ایجاد سرمایه برای آنان تولید می‌شد.

تهیه کنندگان بدون توجه به شعور مخاطب این فیلم‌ها را تولید می کردند و به خورد مخاطبان سینمایی می‌دانند. فیلم‌هایی که فاقد محتوا و ارزش‌های سینمایی و فقط لودگی و مسخربازی یک مشت سلبریتی به ظاهر طناز بود که در دیالوگ‌هایی که در بین آنها رد و بدل می‌شد شاهد الفاظی رکیک و زشت بودیم که فقط برای خنده گرفتن از مخاطب نوشته شده بودند.

بیشتربخوانید:
مسئول رواج کمدی‌های‌مبتذل کیست؟
اسم شریف سینمای کمدی را خراب کرده‌اند

ابداع ژانری جدید در سینمای ایران
اسم این ژانر جدید را در سینمای ایران چه می توان نامید، ژانری که سرشار از لوده بازی و مسخره بازی های سلبریتی‌هایی است که فقط به خاطر پول و نه برای شهرت و ارزش های هنری با تهیه کننده‌ای قرارداد می بندد که او هم به فکر فروش فیلم خودش است و اینجاست که نتیجه آن این می شود که اثری تولید شود با ژانری جدید در سینمای ایران که برای لحظاتی مخاطبی را که به سینما آمده است فقط می‌خنداند.

خنداندن مخاطب به چه ارزشی
اما خنداندن به چه ارزشی؛ آیا خنداندن با حرکات و الفاظ زشتی که در این فیلم ها به کار گرفته می‌شود و بازی با شعور مخاطبان از سوی تهیه کنندگان و سلبریتی های سو استفاده گر که فقط به فکر تولید سرمایه برای خودشان هستند کار درستی است.

امسال بازهم شاهد تولید و اکران این فیلم ها در سینمای ایران بودیم که این یک فاجعه برای سینمای ایران است.

امیدواریم مسئولین سینمایی نظارت بیشتری بر تولیدات و اکران فیلم های روی پرده و راه حل بهتری در جذب مخاطب در سینما‌های کشور داشته باشند و تهیه کنندگان ارزش بیشتری برای مخاطبی که وقت و پول خود را خرج فیلم هایشان می‌کنند قائل باشند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
واقعا این فیلمای مزخرف چیه به خورد مخاطب میدن
Iran, Islamic Republic of
««اما خنداندن به چه ارزشی؛ »»»

اونا هم مثل شما در مطالب پیشنهادی در سایتتون که دارین از روی ارزشها رد میشین دارن رد میشن

هر کس به اندازه خودش
Iran, Islamic Republic of
واقعا سینما ایران به جای پیشرفت داره سقوط میکنه
Iran, Islamic Republic of
این جه سینمایی
Iran, Islamic Republic of
خوب مردم برای خنداندن میان سینما اینم میخواین ازشون بگیرین
Iran, Islamic Republic of
این فیلمها چرا باید در سینمای ایران اصلا اکران شوند
Iran, Islamic Republic of
خوب مردم برای خنده میرن سینما
Iran, Islamic Republic of
....
دو چشم پر سو
Romania
حیف بار معنایی "لودگی" که بر این خزعبلات بنهیم. اقلا مطالب عبید زاکانی و ایرج میرزا را به تصویر بکشند کهبه رغم بی‌ادبی و هزالی، نکات لطیف و اخلاقی نیز دارند.
Iran, Islamic Republic of
سینما در تسخیر دو ژانر است یکی ژانر لودگی و دیگری ژانر چرک اجتماعی که در آن افراد بی هویت مدام در حال جدل با هم هستند و بر سر هم عربده میکشند
Iran, Islamic Republic of
فرهنگمون رو داغون کرده اند نامردا
علی علوی
Iran, Islamic Republic of
وقتی چنین فیلمهایی بیننده داره و تعداد زیادی به دیدنش میرن ؛ این امر نشانگر سطح آگاهی اجتماعی و اطلاعات و فقدان قدرت تحلیل بیشتر مخاطبین سینماست ....
Iran, Islamic Republic of
فیلم اگه باکیفیت و محتوا باشه که مجوز اکران نمیگیره حاجی
نمونش خانه پدری!!!!!
M
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
سینما یک صنعت است و طبیعتا صنعتگران به سراغ شیوه هایی می روند که هزینه کمتر و درآمد مطمئن تری دارند. مشکل سلیقه مخاطبان است که کاهش یافته و به دنبال آثار مبتذل است. تا وقتی که مردم از این آثار استقبال می کنند انگیزه برای تولیدشان هم وجود دارد حتی اگر شما جلوی تولید آنها را بگیرید مردم به سمت نمونه های خارجی می روند که غالبا صحنه های غیراخلاقی هم دارند.