شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 4 May 2024
 
۰
۷

مقصر مرگ پسر بچه‌ی ۸ ساله در آزادی

سه شنبه ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۳۳
کد مطلب: 701078
حادثه ناگواری که پس از بازی پرسپولیس و صنعت نفت آبادان در خروجی ورزشگاه آزادی رخ داد تامل برانگیز و تاسف‌بار است، موضوعی که ریشه در «امنیت ورزشگاه» دارد.
مقصر مرگ پسر بچه‌ی ۸ ساله در آزادی
به گزارش جهان نيوز، خبر ساده و تلخ بود، جان باختن پسر بچه ۸ ساله براثر برق گرفتگی در خروجی گیت‌های بلیت فروشی ورزشگاه آزادی. عماد صفی‌یاری که پدرش با دکه‌ای کوچک در ورزشگاه آزادی ارتزاق می‌کرد، به گفته اورژانس تهران پس از بازی پرسپولیس و صنعت نفت آبادان و هنگام خروج از گیت‌های بلیت‌فروشی ورزشگاه دچار سانحه برق گرفتگی شده و جانش را از دست داده است.
 
موضوع امنیت ورزشگاه‌ها مدتی است که در محافل خبری و رسانه‌ها به طور گسترده به آن پرداخته می‌شود، اتفاقات تلخ پایان فصل لیگ هجدهم فوتبال نشان داد که مقوله امنیت در برگزاری رقابت‌های فوتبال چندان جدی گرفته نشده و متولیان برگزاری رقابت‌های فوتبال برنامه اجرایی و امنیتی مدونی برای برگزاری رقابت‌ها ندارند. فینال جام حذفی فوتبال ایران در فصل گذشته و اتفاقات تلخ اصفهان و تبریز موید این ادعاست.

اکنون اما آنچه در ورزشگاه آزادی رخ داده، فارغ از این‌که شرح ماجرا چه بوده، موضوعی است که به نظر می‌رسد باید تاملی جدی در آن صورت گیرد. درگذشت پسر بچه‌ای ۸ ساله آن هم به واسطه نصب امکانات حادثه‌زا موضوعی نیست که به راحتی قابل توجیه‌ باشد.

سیف، مدیر مجموعه ورزشی آزادی پس از این حادثه در گفت‌وگویی اعلام کرده که "سهل‌انگاری و خطای پیمانکار موجب فوت این پسر بچه شده و موضوع ارتباطی به گیت‌های فروش بلیت ندارد"، این در حالی است که پیمان صابریان رییس اورژانس تهران در گفت‌وگویی درباره جزییات این حادثه گفته که "عماد صفی‌یاری که پس از پایان بازی تیم‌های پرسپولیس و صنعت نفت قصد عبور از گیت‌های بلیت‌فروشی الکترونیک ورزشگاه را داشته دچار برق‌گرفتگی شده و فوت کرده است".

گزارش‌های میدانی پس از این حادثه نیز نشان می‌دهد که عماد ۸ ساله در هنگام خروج از گیت داربست‌های فلزی خروجی ورزشگاه آزادی و در اثر تماس صورتش با این میله‌های فلزی، دچار برق گرفتگی شده و جانش را از دست داده است.

روایت‌ها و نقل‌ قول‌ها درباره چگونگی رخ دادن حادثه متعدد است اما به نظر می‌رسد در میان این همه تعابیر و تفاسیر مختلف از یک حادثه نباید این نکته را فراموش کرد که برگزاری رقابت‌های لیگ در امنیت کامل و با استانداردهای منطقی حداقل توقع هواداران و فوتبال‌دوستان از مسئولانی است که رقابت‌های فوتبال را برگزار می‌کنند.

اکنون قوه قضاییه و نهادهای نظارتی نقش مهمی در روشن شدن واقعیت و معرفی متخلف یا متخلفان احتمالی این حادثه دارند. امید است که دستگاه قضایی با دقت نظر و فارغ از تصویرسازی عده‌ای برای کم کردن بار مسئولیت فرد یا افرادی، با جدیت موضوع را پیگیری و در حداقل‌ترین کار ممکن مقصر یا مقصران احتمالی این موضوع را معرفی و مجازات کنند.
 
منبع: ایسنا
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


سید
Iran, Islamic Republic of
این بازی های فوتبال جز این که برای یک عده رای و یک عده پولهای هنگفت و مفت و برای بازی مثلا فوتبالیستهای جوان پولهای باد آورده و کثیف میآورد و برای مملکت نون در کاسه ضد انقلاب و دزدهای کشور و برای مردم کشور بدبختی هیچ نفع دیگری ندارد.
Iran, Islamic Republic of
الان کشته سازهای فتنه 88 این را می کنند فتنه پسر آبی تا مبارزه با فساد قوه قضاییه مسیر انحرافی پیدا کند
Germany
شکنجه گاه و کشتارگاه کهریزک کشته سازی نبود واقعیتی بود که مجبور به اعتراف شدید!!
محمد علی
Iran, Islamic Republic of
سلام.
حالا ببینیم سلبریتیها و ورزشکارا و بنفشیها میان هشتک پسر قرمز بزنن یا چون گند کار طیف خودشونه سکوت میکنن؟
Iran, Islamic Republic of
پسر_قرمز
سید رضا
Iran, Islamic Republic of
تو رو خدا ؛ این طفل معصوم رو تبدیل به ؛ پسر آبی نکنین !!
United States
صرفنظر از همه جنجالهای سیاسی اگر جان مردم ارزش داشته باشد و زندگی بعنوان یک هدیه بی نظیر الهی در نظر گرفته شود چرا نباید دستگاه مسئول و دارای صلاحیتی مانند دفاع غیر عامل بازدید منظم از چنین تاسیسات عموومی نداشته باشد و ادامه کار منوط به نظرش نباشد؟