سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
 
۱۲
۶۱
رحیم پورازغدی در دانشگاه تهران:

روحانی‌ گفته چند‌ نفر نباید به شورای‌عالی انقلاب‌ فرهنگی بیایند/ رئیس‎جمهور انتقادات‌ را با عصبانیت‌ و توهین جواب‌ می‌دهد

سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۲۱:۵۹
کد مطلب: 673197
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: شنیده ام رییس شورا چند نفر را نام برده و گفته این‌ها دیگر نباید به شورا بیایند و شاید یکی دو ماه دیگر این جلسات تشکیل نشود.
روحانی‌ گفته چند‌ نفر نباید به شورای‌عالی انقلاب‌ فرهنگی بیایند/ انتقادات‌ را با عصبانیت‌ و توهین جواب‌ می‌دهد
گروه سیاسی جهان نيوز:  حسن رحیم پورازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی که امروز در جمع دانشجویان دانشگاه تهران پیرامون بررسی عملکرد ۴۰ ساله شورای عالی انقلاب فرهنگی سخن می گفت، در ابتدا در پاسخ به دانشجویانی که از او مطالبه کردند برای شورای عالی انقلاب فرهنگی چه کرده است، گفت: تاکنون بیش از ۱۵ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به ایده و طرح من به ثمر رسیده است. چه در حوزه رسانه ها، چه دانشگاه و چه حوزه و رژیم آموزشی کشور.
 
یه گزارش جهان نيوز، رحیم پورازغدی ادامه داد: در تمام دورانی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی فعالیت داشتم، سعی کردم مستقل از تمام دولت‌ها و در کنار همه دولت‌ها و بر اساس مسوولیت شخصی که دارم، حرفم را بزنم و خوشبختم از اینکه با تمام دولت‌ها تا کنون چالش داشتم و مثل برخی بله قربان گو نبودم.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پاسخ به دانشجویانی که از او پرسیده بودند، آخرین خبری که از شورای عالی انقلاب فرهنگی دارد، چیست؟ گفت: آخرین خبری که شنیده ام این است که رییس شورا چند نفر را نام برده و گفته این‌ها دیگر نباید به شورا بیایند و شاید یکی دو ماه دیگر نیز این جلسات تشکیل نشود؛ اما من خود از صحت و سقم این اخبار مطمئن نیستم.

وی در ادامه پیرامون شورای عالی انقلاب فرهنگی و دیدگاه‌ها در آن گفت: در شورا همه شخصیت‌ها علمی هستند، اما دیدگاه‌ها یکدست نیست و اختلاف نظر‌های خیلی زیادی هم وجود دارد، نحوه تصمیم گیری به صورت کاملا دموکراتیک و رای گیری انجام می‌شود؛ لذا مصوبات گاهی متناقض است؛ چرا که ممکن است امسال نظر اکثریت بر یک چیز باشد و دو سال قبل بر چیز دیگری بوده باشد.

رحیم پورازغدی با اشاره به اینکه حضور روسای سه قوه در جلسات الزامی است، گفت: با وجود اینکه روسای هر سه قوه باید در شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور داشته باشند تا کل حاکمیت در جریان این موضوع باشد، هیچ کدام از آن‌ها در جلسات شرکت نمی‌کنند و رییس جمهور هم عملا بسیاری از جلسات را تعطیل می‌کند که این خلاف قانون است و جزو نقد‌هایی است که ما به ایشان داریم. در حال حاضر در ماه اسفند هستیم و نهایتا شورای عالی انقلاب فرهنگی یکی دو جلسه دیگر را پیش رو داشته باشد.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: نقدی که در این دوره ریاست جمهوری بر عملکرد شورا وارد است، این است که ما عملا جلسات خیلی کمی را برگزار کرده ایم و کمترین مصوبات را نسبت به سال‌های قبل داشته ایم. یکی از مشکلاتی که با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم، این است که مصوبات به دفتر رییس جمهور برای امضا می‌رود، اما دیگر بیرون نمی‌آید و ابلاغ و اجرا نمی‌شود. نکته جالب اینجاست که در همان موضوعات، مصوباتی که مربوط به شورای عالی انقلاب فرهنگی نیست و از کشور‌های غربی آمده است، با سرعت بسیاری دستور اجرایی داده می‌شود و دولت برای آن بودجه قرار می‌دهد تا اجرا شود؛ بعد هم مثل داستان سند ۲۰۳۰ می‌گویند ما پی نوشت به شورای عالی انقلاب فرهنگی کرده بودیم.

وی گفت: این رفتار‌های دولت برخلاف قانون اساسی و مجلس و پارلمان است و راه قانونی برای گفتن این‌ها وجود ندارد. برای اینکه این‌ها را بگوییم تاکنون به سراغ افکار عمومی نمی‌رفتیم،؛ اما امروز من به شما دانشجویان در جواب اینکه اوضاع را از من می‌پرسید می‌گویم چه خبر است.

رحیم پورازغدی با اشاره به مطرح شدن ناگهانی سند ۲۰۳۰ و دستور اجرایی شدن آن توسط دولت گفت: مساله سند ۲۰۳۰ بدون اینکه به شورای عالی انقلاب فرهنگی بیاید، محکم‌تر از مصوبات مجلس با بودجه مخصوص دستور اجرایش داده شد، اما مصوبات شورا ابلاغ نمی‌شود و در بسیاری از این موارد اجرایی نمی‌شود.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی پیرامون نقد‌هایی که به دولت وارد است، گفت: آقای روحانی اصلا آدم انتقادپذیری نیست و این خیلی عجیب است. ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی هم به آرئیس دولت اصلاحات و هم به آقای احمدی نژاد انتقاد می‌کردیم و آن‌ها گوش می‌دادند، اما آقای روحانی وقتی در جلسه صحبت‌ها برخلاف میلشان باشد، عصبانی می‌شود و توهین می‌کند. از دیگر انتقادات من به آقای روحانی این است که چرا جلسات شورا را تعطیل می‌کنید؟ چرا مصوبات شورا را ابلاغ و اجرا نمی‌کنید؟ و چرا برخی مسائلی که با فرهنگ ما در تناقض کامل است را در کشور اجرایی می‌کنید؟

وی ادامه داد: البته ناگفته نماند که مصوبات بسیار خوبی در شورا تصویب و اجرایی شده است که در ۳۰ سال اخیر آثار و برکاتش را می‌بینیم، اما آنچه که مورد انتقاد بود در این بازه زمانی مطرح کردم. شورای عالی انقلاب فرهنگی جای بحث و گفتگو است، ولی جای دستور دادن نیست؛ برای مثال در مورد اینکه ارز به یکباره در بازار ریختن ما هر چه مخالفت کردیم، گفتند دستور صریح رییس جمهور است و هیچ نظر کارشناسانه‌ای در آن دخیل نشده بود. سوال اینجاست که آیا ایشان کارشناس مسائل اقتصادی است و حالا که این وضعیت اقتصادی رخ داده است و ما با نصف شدن سرمایه مردم با قدرت خرید مردم روبرو هستیم، هیچ کسی مسئولیت این تصمیم را برعهده نمی‌گیرد.

رحیم پورازغدی پیرامون هدف تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در ابتدای انقلاب شبهاتی را درباره شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کردند مثل اینکه می‌خواهند ماهیت علم فیزیک را اسلامی کنند یا دانشگاه‌ها را می‌خواهند مثل حوزه کنند و غیره، اما امام همان ابتدا با شبهات برخورد کردند و پاسخ آن را دادند امام می‌گفت: چرا جوسازی می‌کنید؟ خیلی‌ها تلاش کردند که شبه ماهیت ایجاد کنند تا ماهیت آن را زیر سوال ببرند در حالی که شورای عالی انقلاب فرهنگی بحران ماهیت ندارد.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: دهه پنجم انقلاب آغاز شده و یکسری هنوز دارند همان حرف‌های دهه ۶۰ را می‌زنند که ما ضد علم و ضد دانشگاه هستیم و امثالهم.

وی تصریح کرد: انقلاب فرهنگی که در سال ۵۹ موجب تعطیلی دانشگاه‌ها شد، یک ضرورت سلبی و یک ضرورت ایجادی داشت ضرورت سلبی آن جریاناتی بود که در مرز‌ها فعالیت می‌کردند درگیری‌های زیادی ایجاد کرده و موجب کشته شدن تعداد زیادی از مردم شده بودند که اگر پایگاه آن‌ها را جستجو کنیم، متوجه می‌شویم همه این‌ها در دانشگاه تهران و دیگر دانشگاه‌ها برای خود تشکل داشتند؛ برای مثال کمونیست‌ها و کومله‌ها هر کدام یک اتاق تشکیلاتی در دانشگاه داشتند که یکبار در دانشگاه تهران دیده شده بود آرپیچی از اتاق یکی از این تشکیلات بیرون آمده است. در واقع دانشگاه اصلا جای درس نبود و مدام در آن درگیری اتفاق می‌افتاد.

رحیم پورازغدی با اشاره به اینکه از دیگر دلایل سلبی آن تعداد محدود اساتیدی بود که خط فکری انحرافی داشتند، گفت: یکی دیگر از جنبه‌های سلبی این موضوع استاد‌های فراماسونری، کمونیستی و آن‌هایی که فساد اخلاقی داشتند در دانشگاه تدریس می‌کردند که می‌بایستی غربالگری شده و از دانشگاه بیرون می‌رفتند برخی از این فراماسونر‌ها جاسوس آمریکا بودند که اسناد آن در لانه جاسوسی نیز کشف شد.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: خشونت و فاشیسم را جریان مخالف امام وارد دانشگاه کرد و گلوله اول بلکه دوم و تا چهارم را حتی مخالفین زدند گلوله پنجم را بچه‌های انقلاب دفاع کردند؛ حتی گفتمان امام نیز گفتمان خشونت نبود امام در ابتدای صحبت هایش با شاه اوایل او را علیحضرت شاه می‌خواند، اما وقتی خشونت شاه را دید گفت: کاری نکن که بگویم مردم گوشت را بگیرند.

رحیم پور ازغدی گفت: برای مثال در همین دانشگاه تهران استاد احمدی تعریف می‌کرد که با استاد زرین کوب نشسته بودم که از دانشجویان تشکل‌های چپ داخل اتاق ریخته و اساتید را از اتاق بیرون کردند که در جریان همین اتفاق کتابی که حاصل زحمات چندساله دکتر زرین کوب که برای امیرالمومنین را نوشته بود را از بین بردند.

این عضو عالی شورای انقلاب فرهنگی ادامه داد: وقتی جریان تروریسم و جنگ راه افتاد و خشونت‌ها رخ داد امام دستور دادند دانشگاه تعطیل شوند تا وضعیت دانشگاه بررسی شود و بهبود یابد.

وی اظهار داشت: امام می‌گفت برخی توهم زدند که ما می‌گویم فیزیک غیراسلامی است و باید اسلامی اش کنیم؛ در حالی که این درست نیست بلکه حساب علوم انسانی از این‌ها سواست و علوم انسانی باید اسلامی شود. امام می‌گفت: دانشگاه وابسته که قبله اش واشنگتن و لندن است نمی‌خواهیم و به درد ما نمی‌خورد آن‌ها دانشگاه استعماری برای ما ساختند و دانشگاه ما باید مستقل باشد.
 
این عضو عالی شورای انقلاب فرهنگی افزود: از نظر امام خمینی (ره) دانشگاه اسلامی دانشگاهی است که مشکلات مردم را حل کند این دانشگاه‌ها تا پیش از انقلاب کدام مشکلات مردم را حل می‌کرد و امروز نیز باید به این نکته توجه کنیم که دانشگاه‌ها چقدر مشکلات مردم را حل می‌کنند. از نظر امام خمینی دانشگاهی که معلوم نباشد کدام مشکلات جامعه اش را حل می‌کند دانشگاه معتبری نیست.

رحیم پورازغدی گفت: البته شایان ذکر است که امروز ما جزو ۱۰ کشور اول در تولید علم در دنیا قرار داریم و در تولید علم و تکنولوژی از بسیاری کشور‌ها جلوتر و پیشتازتر هستیم.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: از نظر امام خمینی دانشگاه باید انسان ساز باشد و علم تولید کند وگرنه این همه فارغ التحصیل دانشگاهی کدام مشکلات کشور را می‌تواند حل کند. امروز ما در دانشگاه‌های کشور شاهد این هستیم که ده‌ها هزار استاد و دانشجو در صف اعتکاف قرار می‌گیرند این یعنی این که دانشگاه ما دانشگاهی است که به انسان سازی می‌پردازد و در فعالیت‌های جهادی چند دهه هزار دانشجو هر سال به ارود‌های جهادی می‌روند که چنین چیزی در هیچ جای دنیا وجود ندارد.

وی تصریح کرد: ۹۰ درصد بودجه کشور امروز صرف حقوق کارمندان دولت می‌شود و نزدیک به ۴ میلیون خانواده که این حقوق را می‌گیرند، بیشترین بخش بودجه کشور را استفاده می‌کنند. نکته این است که چرا کل بودجه کشور برای سرپا نگه داشتن تشکیلات اداری دولت صرف می‌شود؟ ما به یک انقلاب بزرگ اداری به روش علمی و اسلامی و انقلابی نیاز داریم و وظیفه این امر بر عهده خروجی دانشگاه‌ها است.

رحیم پورازغدی گفت: دانشگاه‌های اسلامی یکی از وظایف بزرگشان این است که یکبار دیگر وظایف دانشگاه و حوزه را تعریف کنند و ما امروز که در گام دوم انقلاب هستیم، نیاز به یک بازخوانی تعریف وظایف دانشگاه‌های کشور داریم.

این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به ایراداتی که در حوزه مدیریتی کشور وارد است، گفت: در حوزه مدیریتی باید بگویند ظرفیت هایشان چقدر است و توانشان چقدر است و خودشان اظهار کنند که مشکلاتشان چه چیز‌هایی است و بگویند قول می‌دهیم مشکلات را حل کنیم؛ نه اینکه ده‌ها هزار طلبه در فقر در حوزه درس بخوانند و نتوانند مشکلات را حل کنند پس یک گوشه از کار را تعلیم ما برمی گردد به حل همین مشکلات مثلا دانشجویی که ماهواره به فضا می‌فرستد نمی‌تواند یک موتور جت بسازد؟ تا وقتی که چشمانمان به غرب است که یک لیوان آب دستمان بدهد هیچ کاری نمی‌توانیم انجام دهیم بلکه باید متکی به نیرو‌های خودمان باشیم که در دانشگاههایمان تعلیم دیده اند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امروز به سطحی رسیده ایم که وظایف تازه تری برای شورای عالی انقلاب فرهنگی تعریف می‌شود و یکی از آن‌ها این است که کمیت‌ها را به کیفیت تبدیل کنیم و مساله تربیت انسانی اسلامی در فرهنگ فراموش نشود؛ چرا که تعهد اگر نباشد تخصص به هیچ دردی نمی‌خورد. دزدی‌های کلان را متخصصانی انجام می‌دهند که تعهدی ندارند و ما امروز می‌بایستی نیرو‌های متعهد تربیت کنیم.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


United Arab Emirates
دقیقاً مثل اینه که رئيس مجلس فردا بگه فلانی و فلانی نیایند مجلس چون ازشون خوشم نمی یاد
اعضای شورای انقلاب فرهنگی شخصیت حقوقی هستند.....
Iran, Islamic Republic of
...
مخالف برجام
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
.....
سعید110
Iran, Islamic Republic of
...
سال 1400
Iran, Islamic Republic of
برای سال 1400 لحظه شماری میکنم
حتما در اولین روز بدون روحانی و کلیدش (!) شیرینی پخش میکنم.
سال 1398
Iran, Islamic Republic of
دوست عزیز اگر سال 98 مجلس درستی انتخاب بشه که انقلابی باشه و عدم کفایت روحانی رو تایید کنه حتی میشه زودتر از سال 1400 هم از دست روحانی خلاص شد ایشالا شیرینی رو هم 2 سال زودتر پخش میکنی
Iran, Islamic Republic of
ازماست که برماست با این انتخاب کردنمون
Iran, Islamic Republic of
مگر چاره ای داشتیم مگر نظارت استصوابی جایی برای انتخاب گذاشته ما به خاطر علاقه به نظام مجبور شدیم در انتخابات شرکت کنیم و بین بد و بدتر، بد را انتخاب کنیم
با این اوصاف اگر زمان به عقب برگردد باز چاره ای ندارم بین رئیسی و روحانی دوباره به روحانی رای بدهم
Iran, Islamic Republic of
دوست عزیز11:11............ 85درصد کسانی که به روحانی رای دادن=طبق گفته فدائی روحانی یعنی دکترصادق زیباکلام ، پشیمان هستند.طبق اخرین نظرسنجیها محبوبیت روحانی زیر ده درصده.حالا تو روی موضعت بمون واز خدا میخوام اون دنیا در ثواب همه اعمال روحانی بی کم وکاست شریکت کنه !خوش بگذره !
خخ
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
موضوع اینه که وقتی این استدلال را میشنوم یک فکر و سوال در ذهنم ایجاد میشه که چطور به این نتیجه رسیدند که روحانی انتخاب بد بود و هر کسی دیگر انتخاب بدتر بود !
چرا آقای روحانی انتخاب بد بود و دیگران بدتر ؟
Iran, Islamic Republic of
چون احمدی نژاد نبود
Iran, Islamic Republic of
کاش خبرهای دست اول بگوییم ایشان گفتن که شنیده اند از کسان دیگری
کاش فقط به آنکه با گوش خود شنیده بودند را بازگو کنند.
Iran, Islamic Republic of
مردم را مجبور به انتخاب روحانی کردند اگر احمدی نژاد کاندید میشد روحانی یک میلیون رای هم نمیاورد
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
من نمیدونم چرا همه اش باید منتظر پایان دولتها بشیم....
Iran, Islamic Republic of
زیاد ذوق زده نباش شاید مجبور شوی به جای شیرینی خرما پخش کنی
Iran, Islamic Republic of
خرمای پایان عمر غربزدگان وعشاق کدخدا رو که حتما پخش میکنم.نگران نباش!
اورانوس
Iran, Islamic Republic of
اشتباهی مثبت زدم
Iran, Islamic Republic of
بعون الله به ۱۴۰۰ نمیکشه و زودتر شیرینی پخش میکنیم.
Iran, Islamic Republic of
روحانی باید همین الان برکنار بشه مردم دارند له میشوند
Iran, Islamic Republic of
....
دلواپس
Iran, Islamic Republic of
بعضی خبرها را که می خوانیم ساعتها به این فکر می کنیم که چرا وای کاش و...اما فقط یک جواب می یابیم که اینها این مدلی اند...
مهم این است:
استاد رحیم پور با اتصال به معارف واقعی قرآن وانقلاب از پای نمی نشیند...
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
....
Romania
...
Iran, Islamic Republic of
ای خدا ...
رضا
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
باز هم سانسور كردى جهان ؟! واقعاً شرم و حيا نداريد ؟! ...
Iran, Islamic Republic of
مار گزیده شده از ریسمون سیاه و سفید هم می ترسه
Iran, Islamic Republic of
واقعا جای یک منتقد منصف که کل سیستم را و یکایک مسئولان را در جایگاه خود نقد کند خالی است. این استاد با یک جهت گیری خاص که مقبول یک جناح است پیش میرود برای همین هم هشتاد درصد افکار عمومی یعنی آنها که یا رای نمیدهند یا خلاف تفکر ایشان رای میدهند از سخنان گهربارشان استقبال نمیکنند
قاسمی
Iran, Islamic Republic of
هم منتقد باید منصف باشد و هم منتقد منتقد!
محمد
Iran, Islamic Republic of
چرا اینطور استدلال میکنید. ایشان ازطرف جناح حزب الله یعنی حزب خدا هست حزب الله (حزب خداهست) و وابسته به جناحی نیست. ایشان دارن حرف حق وکاملا بدون نقص رو می گن کجای این سخنرانی طرفداری از جناح خاصی هست. اینکه یک عده تفکر شان تفکر بی تفاوتی هست که برایشان مهم نیست که یزید باشد یا امام حسین (ع) امام علی(ع) باشد یا معاویه وامام خمینی باشد یا شاه. فقط یکی باشد که سیرشان کند.وکسی هم بهشون کار نداشته باشد. وتفکر دیگر اینکه عده ایی هم لیبرال هستند یعنی آدمهای ترسو و وابسته هستند. وبه بهانه پیشرفت وبه روز بودن می خواهند هویتشان. اصالتشان، دینشان خاک وطنشان را به حراج بگذارند. و دائم دم از آزادی می زنند. درکل این تفکران هست که تحمل خدایی بودن ویا تحمل بهشت را ندارند. وتحمل خوب بودن هم ندارند. انشاالله ایشان سخنرانی هایش همیشه پر بار باشد. انشاالله
شفیع
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
اون هشتاد درصدت منو کشته !‌امارسازی هم حدی داره !
Iran, Islamic Republic of
یه سری به کوچه و خیابان بزن و از مردم نظر سنجی کن تا بفهمی بیش از هشتاد درصد مردم حامی احمدی نژاد هستند
Iran, Islamic Republic of
خوب عزیز! تو چرا از موضع بی طرفی یکی از حرفهای ایشان را جواب نمیدهی ؟کلی گوئی نوعی فرار به جلو برای عدم پذیرش حق است.
United States
باید بپذیریم که شورای انقلاب فرهنگی سالهاست که از اهداف اولیه خود دور شده و دیگر خبری از وزنه هایی مثل دکتر باهنر, دکتر حبیبی, دکتر سروش و حتی چهره هایی در حد شمس آل احمد و جلال الدین فارسی و... در آن نیست. این جناح زدگی موجب شده شورا به خودی خود فاقد خاصیت و قدرت اثرگذاری شود
محمد بهرامی
Iran, Islamic Republic of
....
Iran, Islamic Republic of
دکتر سروش تون اول منکر وحی شد و بعد خودش ادعای رسالت و پیامبری کرد
Iran, Islamic Republic of
عزیزم ! هی تَکرار میکنی =جناحی! مثل رئیستون که جزو ""تَکرار "کنندگان هر چی بازنشسته پیر خسته ،است !
United States
...
Iran, Islamic Republic of
برای اینکه به این معضلات پایان دهیم متحد شویم طیف مخالف را بفرستیم مجلس تا مسئله استیضاح جدی باشه
Iran, Islamic Republic of
صرفا باید نیروهای انقلابی به سابقه جهادی رو انتخاب کرد


کافیه هر چی درگیر این جناح و اون جناح شدیم
احساس می کنم تو این جناح بازی ها و حزب بازی ها شدیم توپ پینگ پنگ
کیفش مال یه مشت از خود متشکر است و تو سری خوریش مال ما
Iran, Islamic Republic of
سال
اینده با رای درست سال پایان حاکمیت طیف ناتوان انشاء الله
استیضاح مطالبه اصلی
اندر احوال آزادیخواهی لیبرالی
Iran, Islamic Republic of
ملت شریف ایران این شعار یادتان هست؟

نبندید دهان ها را
نشکنید قلم ها را
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
روحانی دلش میخواد...چون ریس جمهور..تو چی هستی.
Iran, Islamic Republic of
اگر به دلبخواه باشد که محمد رضا شاه به دلخواه خیلی کار می کرد ...
Iran, Islamic Republic of
روحانی طبق قسمی که هنگام ریاست جمهوری خورده ،در محدوده چهارچوب وظایفش باید عمل کنه ..
سید
Iran, Islamic Republic of
...
Iran, Islamic Republic of
روحانی کم آورده، هر کی کوچکترین انتقادی بهش کنه یا توهین می کنه یا از جلسه بیرونش می کنه.
Iran, Islamic Republic of
آقای رحیم پور شما خود استادید و می دانید که اممکان چنین کاری وجود ندارد
Iran, Islamic Republic of
بنظر من نمی شود مگر ارث است که بگویند می دهم و نمی دهم
Iran, Islamic Republic of
روحانی کارش از تهدید گذشته و شاید می خواد وارد فاز عملیاتی بشه!!!÷
Iran, Islamic Republic of
شورای عالی انقلاب فرهنگی من فکر می کنم که باید همه اعضا اینجا هم آبستراکسیون کنند و روحانی تنها جلسه بزاره ÷
Iran, Islamic Republic of
عجب مگه می شه
United States
....