دوشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ - 3 Jun 2024
 
۰
۱
انتشار «دبی» محسن چاوشی همزمان با اكران لاتارى؛

پشت پرده جدید از فیلم سینمایی «لاتاری»!

سه شنبه ۸ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۳۳
کد مطلب: 594662
مسلخ و لاتاری را باید امر مبرم این روز های کشور مان دانست، امری که مسئولین باید پیگیر باشند تا وضع "معیشت مردم" باعث و بانی متضرر شدن "ناموس ایرانی" نشود.
پشت پرده جدید از فیلم سینمایی «لاتاری»!
به گزارش جهان نيوز، مدتی است پیش نمایشی از قطعه مسلخ با صدای محسن چاوشی به گوش شنوندگان و علاقه مندان رسیده است.

طبق این سى و اندی ثانیه، شاهد شاهکاری از طرف سازندگان آن هستیم، سى و هشت ثانیه ای شامل چند مصرع و لحنی فوق العاده دقیقا همان چیزی که طرفدارانش از "او" می‌خواهند.

علی اکبر یاغی تبار شاعر سنگین سخن و گه گاه سیاسی نویس و از شاعرانی که چاوشی دوستان تمایل دارند ستاره شان هر از گاهی با این هنرمند کار کند که نتایج و خروجی‌های بکری همچون اثر "چنگیز" داشته اند را به گوش جان و دل سپرده و به مذاق شان خوش نشسته است. با نیم نگاهی به اشعار ياغى تبار و عقبه هنری او و تجربیاتش در زمینه شعر خواهیم دریافت که این هنرمند اشعاری با مضامینی چون میهن پرستی، دین، سیاست، انسانیت، حماسه و دیگر مضامین اجتماعی با لحنی قوی و ساختار و چارچوبی منسجم همراه با انتخاب کلمات ثقيل می پردازد.

از شعر "مسلخ" با نام پیشین "دُبی" طبق چند مصرع زیر:

دختر شاه پريونو بردن
حال من از رفته و مونده بد شد
"قالی کرمون تو دُبی لگد شد"
"غیرت" من خار بیابون شده
ديگه كفن خواب خيابون شده

می توان دریافت که این اثر همچون آثار قبلی این شاعر از قاعده وطن پرستی و سیاست مستثنی نیست و انتظار می رود که بعد از شنیده شدن به مضامینی مانند غیرت و وطن پرستی و ایران دوستی پرداخته باشد.

با توجه به نام پیشین این اثر یعنی "دُبی" و نقش و دخالت حاشیه نشینان "خلیج فارس" در کشور مان، به قدری زیاد مى توان "مسلخ" را مترادف و هم معنی با آخرین اثر سینمایی "محمد حسین مهدویان" با عنوان "لاتاری" که در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد دانست.

لاتاری به غیرت و حیثیت ایرانی، به ناموس و دختران و خواهران ما، به دخالت کثیف حاشیه نشینان و مافیای قاچاق "دختران ایرانی" پرداخت.

غیرت ایرانی که با بازی ساعد سهیلی به تصویر کشیده شد و با نقش آفرینی هادی حجازی فر به دُبی ختم شد.

چشمان مان را هنرمندانی چون یاغی تبار، چاوشی و مهدویان به اين فجايعِ اخلاقى و اجتماعى كه در حاشيه خليج فارس در حال رخ دادن است، باز خواهد كرد.

آهنگ را دوباره و با دقت گوش کنیم و این بار توجه بیشتری به لحن محسن چاوشی داشته باشیم که قالی کرمان را چگونه لگد مال می کنند!

آری متوجه مفهوم قالی کرمان و لحن پر از خشم چاوشی از لگد مال شدن آن شدیم.
می گوید: غیرت من خار بیابون شده!

همان پرسشی که شخصیت ساعد سهیلی و هادی حجازی فر را وادار به انتقام کرد!

اینجاست که مى توان به هوش و ذکاوت هنرمندانی چون چاوشی و یاغی تبار براى پرداختن به معضل اجتماعىِ روز آن هم با چنين سبك و سياقى پی برد.

اینجاست که مى توان متوجه علت تاخیر انتشار این اثر (مسلخ) شده و از طرفی به سخت مجوز گرفتن مهدویان برای فیلمنامه با کلی ممیزی پی برد!
"مسلخ" درد وطن است که چاوشی فریادش مى کشد
"لاتاری" درد ملی است که مهدویان به تصویرش مى کشد.

مسلخ و لاتاری را باید امر مبرم این روز های کشور مان دانست، امری که مسئولین باید پیگیر باشند تا وضع "معیشت مردم" باعث و بانی متضرر شدن "ناموس ایرانی" نشود.

با دیالوگی از فیلم سینمایی لاتاری این متن را به پایان می رسانم:

حاج موسی (حجازی فر): هر کسی که به ناموس ایرانی دست درازی کنه تو خونه خودش خفه اش میکنیم...

لازم به ذكر است قطعه مسلخ همزمان با اكران احتمالی فيلم لاتارى در تاريخ ٢٤ اسفند ماه منتشر مى شود.

همچنین رضوی، تهیه کننده فیلم لاتاری بتازگی گفته "‎محمدحسين مهدويان" پيشنهاد ساخت يك ويدئو كليپ بر اساس يك قطعه موسيقی از ‎محسن چاوشی را داده بودند و بعد از شنیدن ‎مسلخ ایده ی ‎لاتاری به ذهنش رسیده بود."

منبع:خبرگزاری دانشجو
 
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


حسن
Iran, Islamic Republic of
آفرین بر شما هنرمندان با غیرت ....