پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
 
۰
سروری:

نامه رهبری به جوانان غربی سرآغاز راهی است که مسئولین باید ادامه دهند

يکشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۵۵
کد مطلب: 570082
دبیرکل جمعیت رهپویان معتقد است که نامه‌های مقام معظم رهبری به جوانان غربی سرآغاز راهی است که مسئولین مربوطه باید آن را استمرار دهند تا پیام مظلومیت قربانیان تروریسم به گوش جهانیان برسد.
نامه رهبری به جوانان غربی سرآغاز راهی است که مسئولین باید ادامه دهند
به گزارش جهان نيوز، 8 آذرماه 1394 سالگرد صدور نامه دوم رهبر معظم انقلاب به جوانان غربی است که با تحولات اخیر در منطقه و پایان سیطره نظامی و جغرافیایی گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه مصادف شده است. 

در این ایام بازخوانی دو نامه بسیار مهم و عمیق معظم له و تحلیل محتوای آن اهمیت بسزایی دارد. نخستین نامه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در بهمن‌ماه 93 و در پی جنایات گروه‌های تکفیری که موجب تشدید اسلام‌هراسی در جهان شده بود، خطاب به جوانان اروپایی و آمریکای شمالی منتشر شد که ایشان این جوانان را به شناخت مستقیم و بی‌واسطه دین اسلام فراخوانده بودند.

همچنین، پس از عملیات تروریستی در فرانسه توسط گروه تروریستی داعش، رهبر انقلاب نامه دوم خود را در تاریخ 8 آذرماه سال 1394 خطاب به جوانان غربی نوشتند و آن‌ها را به همفکری درباره «درد مشترک تروریسم» و «چاره‌اندیشی برای آینده‌ای با امنیت بیشتر» دعوت کردند.

پرویز سروری در ابتدای این گفت‌وگو اظهار داشت: باید یک بار دیگر هوشمندی رهبر معظم انقلاب را تحسین کنیم؛ از اینکه سر بزنگاه‌های حساس فضاهای جدیدی را ایجاد می‌کنند و فرصت‌های نوینی را برای انقلاب و اسلام بوجود می‌آورند.

وی ادامه داد: از آنجا که داعش با قدرت رسانه‌ای بالای خود، فضای مجازی را به تصرف خود درآورده بود و خود را نماینده اسلام در جهان معرفی می‌کرد و از طرفی با ایجاد صحنه‌ها و اقدامات ددمنشانه، یک تنفر بین‌المللی را نسبت به اسلام در اذهان عمومی جهان ایجاد می‌کرد، رهبر معظم انقلاب قالب‌های رسمی را شکستند و متواضعانه در فضای مجازی حضور پیدا کردند و پیامی دادند که حداقل اذهان جوانان دنیا متوجه این شود که این صدا و فضاسازی‌ها متعلق به اسلام نیست و چهره واقعی اسلام آن چیزی است که رهبر معظم انقلاب ترسیم می‌کنند.

دبیرکل جمعیت رهپویان همچنین تصریح کرد: فکر می‌کنم مخاطب‌یابی و فن مواجهه با مخاطبی که تا به حال در دسترس ما نبوده، یکی از ویژگی‌های رهبر معظم انقلاب است. ایشان با صدور این دو نامه توانستند فضای رسانه‌ای داعش را منفعل کنند. استقبال جوانان از این پیام هم نشان داد که هدف‌گذاری معظم‌له تأثیر خود را گذاشته است.

سروری با اشاره به استفاده رهبر معظم انقلاب از کلید واژه «تروریست درد مشترک»، بر لزوم استفاده از این ظرفیت برای محکومیت تروریسم به خصوص تروریسم دولتی اسرائیل و نائل شدن به آینده روشن در سایه صلح و امنیت تاکید کرد و گفت: فکر می‌کنم استفاده از این کلید واژه یکی از رموز بیانی بود که معظم له دادند. لذا از این نظر می‌شود گفت رسانه‌های حامی تروریسم و داعش، تروریسم لجام گسیخته‌ای این گروهک تکفیری را، به نوعی مترادف با اسلام کرده بود اما وقتی رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند: «تروریسم درد مشترک امروز جهان است»، به نوعی اسلام واقعی را در مقابل تروریسم قرار می‌دهند و ذهنیت جامعه بین‌الملل به ویژه جوانان را نسبت به این موضوع کاملا فعال می‌کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از ضعف دستگاه‌ دیپلماسی و نظام تبلیغاتی کشورمان گفت: متاسفانه یکی از ضعف‌های دیپلماسی و نظام تبلیغاتی ما این است که نتوانسته مظلومیت کشوری که بزرگترین قربانی تروریسم بوده و از سران و مسئولین آن تا مردم بی‌دفاع آن مورد هجمه و حمله تروریست‌ها قرار گرفته‌اند، به جامعه منتقل کند و نتیجه این شده که امروز تلقی منحرفی از اسلام و تروریسم بوجود آمده است. این مسئله به نظر من خیلی تأثیرگذار بود در اینکه چهره واقعی اسلام مشخص شود و ظرفیتی بین‌المللی برای مبارزه با تروریسم ایجاد شود.

نماینده مردم تهران در مجلس هشتم با بیان اینکه ایران امروز یک ائتلاف قدرتمند مقاومت علیه تروریسم در منطقه بوجود آورده است، تاکید کرد: امروز دشمنان ما مجبورند برای ظاهرنمایی، ائتلافی را برای مبارزه با تروریسم بوجود بیاورند، در حالی که آنها خالق تروریسم هستند. تروریسم دولتی که امروز در منطقه ما توسط اسرائیل اعمال می‌شود، توسط آمریکا حمایت می‌شود و اگر امروز عربستان یک ملت را آماج بمب‌های خود قرار می‌دهد و اسرائیلی‌ها و آمریکایی در همان زمان قرارداد سلاح‌های مرگبار را با بحرین و عربستان امضا می‌کنند، معنایش این است که آمریکایی‌ها حیات اقتصادی خود را در توسعه تروریسم، به ویژه تروریسم دولتی می‌دانند.

سروری برهمین اساس تاکید کرد: انشالله این نیات و اقدامات آمریکا و اسرائیل رفته رفته برای جامعه بین‌الملل آشکار می‌شود و آنها خواهند فهمید مدافعین تروریسم چه کسانی هستند و چه کسانی در مقابل تروریسم مقاومت می‌کنند.

وی در ادامه گفت: نامه‌های مقام معظم رهبری آغازی بود که مسئولین مربوطه باید استمرار آن را پیگیری کنند و در این فضا حرکت کنند تا پیام مظلومیت قربانیان تروریسم را به گوش جهانیان برسانند و به نوعی با تدبیر و درایت و برنامه‌ریزی در فضای عمومی و فضای مجازی نقش مفیدی را برای مبارزه با تروریسم و ارتباط با جوان‌ها ایجاد کنند.

دبیرکل جمعیت رهپویان همچنین تصریح کرد: متأسفانه شاهدیم که سیستم کسل، فرسوده و در خاک شده تبلیغاتی و رسانه‌ای کشور دوباره منتظر است تا اقدامات بعدی را رهبر معظم انقلاب انجام دهد چراکه از این سیستم هیچ حرکت قابل ملاحظه‌ای را بعد از پیام رهبر معظم انقلاب ندیدیم. در واقع هیچ پیام، اقدام و یا حرکت رسانه‌ای و تبلیغاتی را برای ارتباط با جوانان دنیا از سوی سیستم دیپلماسی و تبلیغاتی کشور مشاهده نکردیم و به نوعی یک وادادگی و انفعال رسانه‌ای تبلیغاتی در این زمینه شاهدیم.

سروری ادامه داد: فکر می‌کنم همه ما وظیفه داریم نسبت به این موضوع اقدام جدی را کرده و تلاش کنیم که در این راستا حرکت موثر و مفیدی را از خود به نمایش بگذاریم. ازشما هم تشکر می‌کنم که به نوعی زمینه واکاوی آن حرکت بسیار تحسین برانگیز رهبر معظم انقلاب را در ایام سالگرد آن را انجام می‌دهد، تا شاید تلنگری به کسانی باشد که در خواب عمیق فرو رفتند و نمی‌توانند در راستای هدف‌گذاری رهبر معظم انقلاب حرکت کنند.

منبع:تسنیم
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *