کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

نمایندگان، "مسئله اصلی" را فراموش نکنند

فراکسیون "رهروان ولایت"، "ولایتمدارانه" عمل کند

22 مرداد 1392 ساعت 19:22

تضمینی نیست که کسانی که در فتنه 88 کارنامه غبارآلودی داشته اند، در فتنه های آینده و بزنگاه ها یار انقلاب باشند.


جهان نیوز - گروه سیاسی:
اندکی پیش از آغاز به کار مجلس نهم، فراکسیون رهروان ولایت به سرلیستی علی لاریجانی رییس مجلس شکل گرفت. این فراکسیون موفق شد با رایزنی های بسیار و جذب نمایندگان از طیف های مختلف، تبدیل به فراکسیون اکثریت پارلمان شده و اکثریت هیات رییسه مجلس و کمیسیون ها و دستگاه های تابعه خانه ملت را از آن خود کند. چندی بعد فراکسیون رهروان ولایت نام خود را به فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت تغییر داد.

آنگونه که از نام این فراکسیون برمی آید موسسین و بنیانگذاران فراکسیون خود را «اصولگرا» و «ولایتمدار» می دانند. بسیاری از چهره های شاخص این تشکل نیز دارای سابقه اصولگرایی هستند از همین رو انتظار می رود که فراکسیون رهروان ولایت در مواجهه با تحولات و تصمیمات ولایتمدارانه عمل کند.

این روزها مجلس شورای اسلامی مشغول بررسی رای اعتماد به کابینه یازدهم است. اگر چه اغلب کارشناسان و دلسوزان کلیت کابینه را مثبت ارزیابی می کنند اما حضور چند عنصر مسئله دار در لیست وزرای پیشنهادی نگرانی هایی را در میان اصحاب انقلاب اسلامی ایجاد کرده است. یکی از آنها دارای سوابق سوء اقتصادی و سیاسی، دیگری دارای سوابق فتنه گری در سال 88، آن یکی تلفیقی از فتنه 78 و 88، یک گزینه مسبب ایجاد توهم برای موسوی...

تضمینی نیست که کسانی که در فتنه 88 کارنامه غبارآلودی داشته اند، در فتنه های آینده و بزنگاه ها یار انقلاب باشند. اهمیت فتنه و معیار بودن آن نیز تا بدان جاست که رهبر معظم انقلاب اسلامی –که فراکسیون مذکور در پیروی از راه ایشان تاسیس شده- دو هفته قبل و در دیدار دانشجویان آن را "مسئله اصلی" می خوانند لذا حجت برای ملاک قرار دادن فتنه در دادن رای به وزرای پیشنهادی تمام است و بر سر آن نمی شود چانه زد. از سوی دیگر انتظار می رود که قاطبه نمایندگان مجلس از حیثیت نظام اسلامی در فتنه 88 دفاع کنند. آنها که در فتنه 88 در مقابل نظام ایستادند و مستقیم یا غیر مسقیم از فتنه گران پشتیبانی کردند، لیاقت جلوس بر جایگاه های استراتژیک نظام را ندارند. آنها که می دانستند و مطلع بودند که در انتخابات تقلب نشده و امکان تقلب وجود ندارد و حتی در جلسات خصوصی از جمله جلسه با رهبر انقلاب به باطل بودن تقلب اعتراف کردند اما در آشکار آن کار  دیگر کردند، شایستگی کسب مسئولیت ندارند، عناصری که شجاعت نداشتند تا از مظلومیت نظام در سال 88 دفاع کنند، آیا شجاعت و توانایی دفاع از منافع ملی در وزارتخانه های متبوع را خواهند داشت؟ آنها که حاضر به شرکت در انتخابات مجلس نهم –که همین نمایندگان نتیجه آن انتخابات هستند- نشدند و به انحاء مختلف سعی در تمسخر و تضعیف شورای نگهبان کردند نمی توانند امانت دار خوبی باشند از این رو از اعضای فراکسیون رهروان ولایت انتظار می رود در برخورد با عوامل فتنه و عناصر مسئله دار فارغ از نگرش های جناحی و اختلافات درونی با قاطعیت عمل کنند.

فراکسیون اصولگرایان مجلس تکلیف خود را با کابینه مشخص کرده است. لحظه اخذ رای اعتماد به وزرا آزمونی تاریخی برای فراکسیونی است که خود را اصولگرا و و رهرو ولایت می داند لذا این فراکسیون باید در عمل ولایتمداری و اصولگرایی خود را ثابت کند و توجه کند که این موضوع مختص به یک فراکسیون یا جناح نیست و مدعی فتنه گران بودن وظیفه همه نیروهای معتقد به انقلاب است و قابل گذشت و معامله نیست و اگر خدای ناکرده عنصری فتنه گر وارد کابینه شود، باید پاسخگوی تاریخ باشند.  نکته دیگر اینکه مردودین فتنه 88 ثابت کرده اند که از کارآمدی لازم در امور اجرایی و اداره وزارتخانه برخوردار نیستند.

در پایان یادآوری آخرین بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص فتنه تردید برخی مرددین را رفع خواهد کرد:
يكى از برادرها به قضاياى سال ۸۸ و اين حرفها اشاره كردند. من خواهش ميكنم اگر چنانچه مسائل سال ۸۸ را مطرح ميكنيد، مسئله‌ى اصلى و عمده را در اين قضايا مورد نظر و در مدّ نگاهتان قرار دهيد؛ آن مسئله‌ى اصلى اين است كه يك جماعتى در مقابل جريان قانونى كشور، به شكل غير قانونى و به شكل غير نجيبانه ايستادگى كردند و به كشور لطمه و ضربه وارد كردند؛ اين را چرا فراموش ميكنيد؟ البته ممكن است در گوشه و كنار يك حادثه‌ى بزرگ زد و خوردهائى انجام بگيرد كه انسان نتواند ظالم را از مظلوم تشخيص دهد؛ يا يك نفر در موردى ظالم، در موردى مظلوم باشد؛ اين كاملاً امكان‌پذير است؛ اما در اين قضايا، مسئله‌ى اصلى گم نشود. خب، در انتخابات سال ۸۸، آن كسانى كه فكر ميكردند در انتخابات تقلب شده، چرا براى مواجهه‌ى با تقلب، اردوكشى خيابانى كردند؟ چرا اين را جواب نميدهند؟ صد بار ما سؤال كرديم؛ نه در مجامع عمومى، نخير، به شكلى كه قابل جواب دادن بوده؛ اما جواب ندارند. خب، چرا عذرخواهى نميكنند؟ در جلسات خصوصى ميگويند ما اعتراف ميكنيم كه تقلب اتفاق نيفتاده بود. خب، اگر تقلب اتفاق نيفتاده بود، چرا كشور را دچار اين ضايعات كرديد؟ چرا براى كشور هزينه درست كرديد؟ اگر خداى متعال به اين ملت كمك نميكرد، گروه‌هاى مردم به جان هم مى‌افتادند، ميدانيد چه اتفاقى مى‌افتاد؟ مى‌بينيد امروز در كشورهاى منطقه، آنجاهائى كه گروه‌هاى مردم مقابل هم قرار ميگيرند، چه اتفاقى دارد مى‌افتد؟ كشور را لب يك چنين پرتگاهى بردند؛ خداوند نگذاشت، ملت هم بصيرت به‌خرج دادند. در قضاياى سال ۸۸، اين مسئله‌ى اصلى است؛ اين را چرا فراموش ميكنيد؟ درباره‌ى حادثه‌ى سال ۷۸ هم ما حرف زياد داريم؛ آن هم داستان ديگرى است.(رهبر معظم انقلاب در دیدار دانشجویان و تشکل های دانشجویی 5.6.1392)


کد مطلب: 306028

آدرس مطلب: https://www.jahannews.com/detailed/306028/فراکسیون-رهروان-ولایت-ولایتمدارانه-عمل-کند

جهان نيوز
  https://www.jahannews.com