يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 5 May 2024
 
۰

مقایسه‌جهانی بیکاری‌درایران واروپای‌صنعتی

چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۴ ساعت ۱۵:۱۵
کد مطلب: 448784
جدیدترین آمار صندوق بین‌المللی پول با اشاره به افزایش نرخ بیکاری در سال ۲۰۱۵ نشان می‌دهد رتبه ایران در این باره از ۲۶ به ۱۹ رسیده است که به معنای بدتر شدن وضعیت در کشور است، همچنان‌که بیشتر کشورهای بالاتر از رتبه ایران را کشورهای اروپایی تشکیل می‌دهند.
به گزارش جهان به نقل از فارس، بررسی جدیدترین آمار صندوق بین‌المللی پول از میزان بیکاری در کشورهای جهان نشان می‌دهد که کشورهای اروپایی رکورددار بیکاری در جهان هستند و روند بیکاری در ایران نیز در سال‌های اخیر روندی افزایشی داشته است.

بر اساس این گزارش، نرخ بیکاری ایران از ۱۰.۶ درصد در سال ۲۰۱۴ به ۱۱.۶۶ درصد در سال ۲۰۱۵ می‌رسد و این رقم در سال ۲۰۱۶ به ۱۲.۲ درصد افزایش می‌یابد.

بر این اساس، ایران نوزدهمین کشوری است که نرخ بالای بیکاری در آن وجود دارد و عمده کشورهای که نرخ بیکاری بیشتری به نسبت ایران دارند اروپایی هستند.

رتبه ایران در رده‌بندی کشورهای جهان به لحاظ تورم در سال ۲۰۱۳ برابر با ۲۹ و در سال ۲۰۱۴ برابر با ۲۶ بوده است که در سال ۲۰۱۵ به ۱۹ رسیده و این به معنای بدتر شدن جایگاه ایران در رده‌بندی جهانی است.

بر اساس این گزارش، مقدونیه رتبه نخست بیکاری در جهان را با ۲۷.۲۵ درصد به خود اختصاص داده است و پس از آن بوسنی هرزگوین با ۲۷ درصد و یونان با ۲۶.۷۸ درصد قرار دارد.

از آنجایی که اروپا هنوز با بحران اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کند و بسیاری از کشورها در حال اجرای سیاست‌های ریاضتی هستند، عجیب نیست که کشورهای اروپایی بالاترین نرخ بیکاری را در این گزارش به خود اختصاص داده‌اند.

یازده کشور از رتبه‌های چهارم تا بیستم این رده‌بندی را کشورهای اروپایی به خود اختصاص داده‌‌اند.

رتبه‌های چهارم تا بیستم به این شرح است: آفریقای جنوبی ۲۵.۸ درصد، اسپانیا ۲۱.۸ درصد، صربستان ۲۰.۵ درصد، ارمنستان ۱۷.۹ درصد، آلبانی ۱۷.۲ درصد، کرواسی ۱۶.۵ درصد، قبرس ۱۵.۹ درصد، جامائیکا ۱۵.۲ درصد، تونس ۱۵ درصد، ونزوئلا ۱۴ درصد، جمهوری سائوتومه و پرنسیپ ۱۳ درصد، باهاماس ۱۳ درصد، مصر ۱۲.۸۸ درصد، پرتغال ۱۲.۲ درصد، باربادوس ۱۲.۲ درصد، ایتالیا ۱۲.۱۶ درصد، جمهوری اسلواکی ۱۱.۸ درصد، ایران ۱۱.۶۶ درصد و الجزایر ۱۱.۵ درصد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *