سه شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 30 Apr 2024
 
۰

ساخت ۳۰۰ هزار واحد مسکونی در سال

جمعه ۱۴ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۴:۵۰
کد مطلب: 394887
معاون وزیر راه و شهرسازی از ساخت ۳۰۰ هزار واحد مسکونی در سال خبر داد.
به گزارش جهان به نقل از فارس، سعید ایزدی در دومین همایش تحلیل و پیش‌بینی بازار مسکن و ساختمان که امشب در سالن اجتماعات شهید رجایی برگزار شد با اشاره به تلاش دولت برای رفع کمبودهای موجود در بازار مسکن اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی برنامه‌ریزی کرده به طور سالانه ۳۰۰ هزار واحد مسکونی در مناطق مختلف شهری احداث کند.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد:‌ با توجه به طرح‌های اجرا شده در قالب مسکن مهر در حال حاضر تعداد زیادی منازل مسکونی خالی از سکنه است اما به دلیل پیش‌بینی نیاز مردم در سال‌های آینده لازم است اقداماتی برای جلوگیری از کمبود مسکن پیش‌بینی شود.

وی عنوان کرد:‌ بخشی از مشکلات شهرنشینی در جمهوری اسلامی ایران مربوط به مناطق ناهمگون شهری مانند پادگان‌ها، کشتارگاه‌ها و زندان‌ها است که در سال‌های گذشته در برخی شهرها مانند تهران اقداماتی در خصوص رفع این مشکلات صورت گرفته است.

ایزدی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران نیازمند یک تحول در احداث ساختمان‌های جدید است و در این راستا بخش‌های تأثیرگذار مختلف از جمله دولت، شهرداری‌ها و بخش خصوصی هر یک نقش ویژه‌ای در برنامه‌ریزی صحیح و اجرای هرچه بهتر ساختمان و مسکن در کشور ایفا می‌کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: مردم به عنوان استفاده‌کنندگان از مسکن و کسانی که بیشترین ارتباط را با این محصول مهندسی دارند نیز می‌توانند با ارائه راهکارهای سازنده به دستگاه‌های اجرایی و دولتی آنها را در احداث ساختمان‌های مناسب یاری کنند.

وی با اشاره به ضرورت توسعه فرهنگ ساختمان‌سازی در کشور اظهار داشت: توجه فعالان بخش ساختمان به خصوص انبوه‌سازان به این امر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است تا بتوان یک الگوی منطبق با معیارهای ایرانی اسلامی و فناوری روز دنیا برای احداث مسکن و ساختمان ارائه کرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد:‌ لازم است دیدگاه برنامه‌ریزی مسئولان در بخش مسکن علاوه بر سیاست‌های توسعه کمی ساختمان‌ها به ارتقای کیفیت آنها نیز گرایش پیدا کند.

ایزدی اضافه کرد:‌ در چند سال گذشته تعداد بسیار چشمگیری واحدهای مسکونی در کشور ما ساخته شده که برخی از آنها به شکل انبوه‌سازی و برخی دیگر با سرمایه‌گذاری عموم مردم صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه در برخی مناطق به دلیل عدم نظارت صحیح و وجود مشکلات فرهنگی پس از احداث ساختمان‌ها و سکونت مردم در آن مشکلاتی بروز کرده است زیرا سازندگان آن تنها به ساخت مسکن توجه کردند و کیفیت طراحی نما و فضای داخلی یا متراژ مورد نیاز خانواده‌های پرجمعیت اهمیت کمتری داشته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: در حال حاضر وزارت راه و شهرسازی آمادگی کامل دارد با بخش خصوصی و سایر دستگاه‌های فعال در امر مسکن برای بهبود وضعیت این بازار تلاش کند و با استفاده از کارشناسان و افراد صاحب‌نظر در این حوزه فرصت‌های موجود را شناسایی کرده و برنامه‌ریزی مناسبی برای آن ارائه کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *