جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 17 May 2024
 
۰

کاهش بهای نفت روی ما تاثیری ندارد

سه شنبه ۶ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۰۶
کد مطلب: 388577
وزیر نفت کویت گفت: کاهش بهای جهانی نفت روی روند اجرای طرحهای عمرانی در این کشور تاثیری نخواهد داشت.
به گزارش جهان، ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، علی العمیر وزیر نفت کویت ابراز امیدواری کرد که بهای نفت به یک قیمت پایدار و مطلوب برسد و این قیمت به نفع تولیدکنندگان و مصرف کنندگان باشد و منافع دو طرف تامین شود.

العمیر افزود: کاهش بهای نفت روی روند برنامه‌های اقتصادی دولت کویت و اجرای طرحهای عمرانی در این کشور هیچ تاثیری نخواهد داشت .

پس از پیش‌بینی موسسه گلدمن ساش درباره کاهش احتمالی ۱۵ دلای بهای نفت خام در سه ماهه اول سال ۲۰۱۵ بهای نفت خام در بازارهای جهانی به کمتر از ۸۵ دلار در هر بشکه تنزل یافت .

وزیر نفت کویت گفت: با بهای کنونی نفت در بازارهای جهانی بودجه مورد نیاز این کشور متعادل می‌شود زیرا بودجه کویت براساس قیمت ۷۵ دلار برای هر بشکه نفت بسته شده و این کشور در اجرای طرحهای توسعه با مشکل مواجه نخواهد شد .

وزیر نفت کویت در بخش دیگری از سخنانش اختلاف با عربستان بر سر توقف تولید در یکی از میادین نفتی مشترک دو کشور را کم اهمیت دانست.

علی العمیر گفت: این اختلاف در روابط دوستانه دو کشور خللی وارد نمی‌کند .

در همین حال یک مقام دیگر کویتی خاطرنشان کرد: توقف تولید نفت این میدان مشترک به دلایل فنی بوده و به مسائل سیاسی مربوط نیست.

وزیر نفت کویت ابراز امیدواری کرد: این اختلاف از طریق گفتگو حل شود.

همچنین خالد الجراح معاون وزیر امور خارجه کویت گفت: توقف تولید در منطقه بیطرف به دلایل کاملا‌ فنی رخ داده و سیاسی نبوده است.

اتحادیه کارکنان نفت کویت هفته پیش از تصمیم یکجانبه عربستان برای توقف تولید در یکی از میادین نفتی مشترک که روزانه ۳۱۰ هزار بشکه ظرفیت دارد ابراز تاسف کرد.

در میدان مشترک بین کویت و عربستان در مجموع روزانه ۷۰۰ هزار بشکه نفت تولید می‌شود که به طور مساوی بین عربستان و کویت تقسیم می‌شود.

رسانه‌های کویتی اعلام کردند عربستان مسائل زیست محیطی را دلیل توقف تولید نفت در این میدان اعلام کرده است.

منابع آگاه می‌گویند تصمیم عربستان برای توقف تولید نفت احتمالا به دلیل اختلاف بر سر برنامه کویت برای احداث یک پالایشگاه در پایگاه الزور نزدیک به این منطقه مشترک است و کویت قصد دارد برای صادرات بخشی از تولیدات خود از آن استفاده کند.

کویت و عربستان توانایی جبران کاهش تولید ناشی از این اختلاف نظر را دارند.

این دو کشور ۵۰ سال پیش قراردادی را درباره تقسیم تولید نفت در میدان مشترک امضا کردند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *