دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 6 May 2024
 
۰

تاثیر فقر آهن روی جنین

چهارشنبه ۲ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۰:۴۸
کد مطلب: 382065
تازه ترین تحقیقات نشان داده است فقر شدید آهن در زنان باردار خطر ابتلای کودک را به بیماری اوتیسم _ درخودماندگی _ پنج برابر افزایش می دهد. به گزارش پایگاه اینترنتی تاپ سانته دات کام، محققان دانشگاه کالیفرنیای آمریکا تاکید دارند کمبود آهن در دوران بارداری و مصرف نکردن مکمل های لازم خطر ابتلا به اوتیسم را به پنج برابر افزایش می دهد.
به گزارش جهان به نقل از واحد مرکزی خبر، این تحقیق با مطالعه بر روی مادران و کودکان در فاصله زمانی ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۹ میلادی انجام گرفت و محققان میزان آهن و ویتامین های بدن زنان را در سه ماهه آخر بارداری و دوران شیردهی اندازه گیری کردند.

محققان دریافتند در زنانی که بعد از ۳۵ سالگی باردار می شوند کمبود آهن امکان ابتلای کودک را به بیماری اوتیسم پنج برابر افزایش می دهد.

به علاوه گمان می رود چاقی مفرط و ابتلای مادران به دیابت در دوران بارداری نیز خطر ابتلا به اوتیسم را افزایش دهد. این تحقیق به علاوه نشان داد مادران شیردهی که فقر آهن دارند اما میزان ویتامین ب ۹ بدن آن ها تصحیح شده است نیز بیش از سایرین کودکانشان به اوتیسم مبتلا می شوند.

دکتر ربکا اشمیت مولف اصلی این تحقیق می گوید: آهن برای رشد مغزی جنین و شیرخوار ضروری است و به تولید نرون های مغزی و عملکرد دستگاه ایمنی کمک می کند.

این پزشک تاکید کرد: فقر آهن به ویژه در زنانی که مشکلات متابولیکی دارند بسیار شایع است و به زنان توصیه می شود با نظر پزشک خود در دوران بارداری ویتامین ها و آهن لازم را دریافت کنند و در صورت بروز عوارض ثانویه با پزشک خود مشورت کنند.

این گروه تحقیقاتی پیش از این نیز در سال ۲۰۱۱ در آزمایش های متعددی نقش کمبود ویتامین ب ۹ را در ظهور اوتیسم اثبات کرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *