دوشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 13 May 2024
 
۳
۴

فضاسازی و ذوق‌زدگی برخی رسانه‌ها برای نزدیکی با آمریکا

دوشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۰۸:۱۱
کد مطلب: 365345
در حالی که بحران امنیتی عراق با هجوم تروریست‌های داعش به موصل وارد هفتمین روز خود شده است برخی روزنامه‌های اصلاح طلب با ذوق زدگی تمام تلاش دارند از این مسئله پلی به همکاری ایران و آمریکا بزنند.
فضاسازی و ذوق‌زدگی برخی رسانه‌ها برای نزدیکی با آمریکا
به گزارش جهان به نقل از کیهان، طی دو روز گذشته برخی روزنامه‌های اصلاح طلب به جای پوشش اخبار جنایت‌های داعش به بررسی راهکارهای استفاده از این بحران برای نزدیکی روابط ایران و آمریکا پرداختند.در همین راستا یک روزنامه اصلاح طلب در گزارش دیروز(یک شنبه) خود با عنوان «بغداد؛ معمای مشترک تهران- واشنگتن» با ذوق زدگی تمام نوشت :پيشروي غيرمنتظره گروه تروريستي داعش (ISIS) در عراق، بار ديگر يك موضوع امنيتي ايجاد كرده است كه منافع دو كشور ايران و آمريكا را به طور همزمان تهديد مي كند، از همين رو در محافل خبري و تحليلي گمانه‌زني‌هايي درباره احتمال همكاري ايران و امريكا در موضوع مقابله با داعش و سناريوهاي احتمالي در اين باره آغاز شده است.

به نوشته این رسانه اصلاح طلب این همان بحثي است كه نخستين بار رسانه هاي غربي از جمله رويترز، ديلي تلگراف، گاردين و واشنگتن پست و نيويورك تايمز مطرح كردند.

روزنامه دیگر اصلاح طلب نیز با انتخاب تیتر«احتمال بررسی همکاری ایران با آمریکا علیه داعش» از مصاحبه مطبوعاتی روز شنبه رئیس جمهور ذوق زدگی خود را تنها از احتمال گفت‌و‌گوهای ایران و آمریکا بر سر داعش نشان داد.

این گزارش‌‌ها و ذوق زدگی‌‌ها در حالیست که ماری هارف سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا جمعه گذشته در مصاحبه مطبوعاتی خود اخبار منتشر شده در برخی از رسانه‌های جهان مبنی بر انجام گفتگو میان واشنگتن و تهران در مورد بحران عراق را تکذیب کرد. جان کری نیز پس از مذاکرات خود با اشتون در لندن اعلام کرد که گفت‌و‌گو‌ها با ایران تنها بر سر موضوع هسته‌ای خواهد بود.

از سوی دیگر ذوق‌زدگی روزنامه‌های اصلاح‌طلب از احتمال همکاری ایران و آمریکا بر سر تروریست‌های داعش در حالی است که آمریکا و اروپا با این تروریست‌‌ها در سوریه روابط بسیار گرم و صمیمی دارند و بسیاری از سران گروه‌های تروریستی حاضر در سوریه که حالا به دلیل شکست‌های اخیر در جبهه سوریه به عراق سرازیر شده‌اند. بارها با مقامات ارشد اروپایی و آمریکایی جلسه داشته و از حمایت‌های مالی و تسلیحاتی آنها بهره برده‌اند.

همزمان با گسترش اخبار و گزارش‌های مربوط به احتمال دخالت نظامی خارجی در عراق، مرضیه افخم سخنگوی وزارت خارجه کشورمان نیز مخالفت جمهوری اسلامی ایران با هرگونه دخالت نظامی خارجی در عراق را مورد تاکید قرار داد.

وی گفت: عراق از ظرفیت و آمادگی‌های لازم نظامی و توان و انگیزه مردمی در برابر عوامل تروریسم و افراط‌گرایی برخوردار است.

به گزارش فارس سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در پاسخ به سؤال خبرنگاران درخصوص انتشار گزارش‌هایی مبنی بر اعزام نیرو از ایران به عراق ضمن رد این شایعات خاطرنشان کرد: هر حرکتی که اوضاع در عراق را تیره‌تر کند به نفع عراق و منطقه نبوده و مردم و دولت عراق از تمامی گروه‌های سیاسی و طیف‌های مذهبی و دینی در جبهه‌ای مشترک به تقابل با عناصر خشونت‌گرا، افراطی و تروریستی خواهند پرداخت.

وی ادامه داد: معتقدیم یقینا حرکت در مسیر تقویت وحدت ملی، همراهی و انسجام داخلی عراق بحران تروریستی جاری را به طور کامل مهار و توطئه‌‌ها را خنثی می‌کند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


ایرانی همچو ارش
Iran, Islamic Republic of
متاسفانه از این خودباخته ها و ذلیلها و بیگانه برستا همیشه بودن که نمیدونم چرا همشونم تو افسادات(اصلاحات) هستند،چه سودی بهشون رسیده،نمیدونم؟
خوابید یا بیدار
گویا خواب هستند و یا پول های غربیها مزه داده که نمی دانند داعش با هدایت امریکا و ترکیه دست به این حمله زده است.
Iran, Islamic Republic of
همکاری ایران و امریکا در سرکوب داعش و نجات عراق بنفع منافع ملی ایران است اگر امریکایی ها جدی باشند البته باید مراقب بود که پای ایران به جنگی ناخواسته کشیده نشود و موضوع جنگ شیعه و سنی فعال نشود شاید این توطئه مشترک امریکا عربستان و ترکیه باشد که ایران را در آشوبی داخل کنند اگر امریکایی ها وارد مبارزه عملی با داعش شوند ایران میتواند به دولت عراق کمک کند
منصور
Iran, Islamic Republic of
نزدیکی یا دور شدن از آمریکا = نزدیکی یا دور شدن از غرب می باشد، با فرض براینکه به کشورهای غربی دست دوستی بدهیم، آیا این رویکرد غلط می باشد؟، بایستی هوشمندانه رفتار کرد و با بزرگترین کشورهای صنعتی جهان نزدیکی از ابعاد اقتصادی، روابط بین الملل و فرهنگی نمود و در زمان مشخص از سیاست گزاری هائی که منافع ملی در آن لحاظ نشده فاصله گرفت. خیلی ضعیف است که این تفکر را داشته باشیم که همیشه فاصله بگیریم و خود را دور کنیم. این شاخصی بر ضعف ماست و ناتوانی راهبردی ماست. ما بایستی نزدیک شویم و در صورت بالا بودن غنی فکر و داشتن سیاست راه، بر طرف مقابل برتری یا روبط مسالمت آمیز داشته باشیم. فاصله گرفتن، یعنی ضعف و کمبود و تهی بودن و به دیدگاه بنده، تفکر اشتباهی می باشد. ملل امروز چگونه با هم ارتباط دارند؟ هر کشوری دنبال منافع خود هست و خلاف این نیز نبوده و نیست، درایت مدیران ارشد معیار می باشد. متاسفانه درست عمل نکردیم. حتی در مدیریت داخلی کشور، بسیاری از منابع را از دست دادیم. دلیل همه آن را بایستی در ضعف مدیریت در مملکت داری جستجو نمود.