سه شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 30 Apr 2024
 
۰
۴

آمار ضرغامی از علت داشتن ماهواره

جمعه ۹ خرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۵۰
کد مطلب: 362632
رئیس سازمان صدا و سیما با بیان اینکه مراکز استانی صدا و سیما، رسانه‌هایی پرقدرت هستند، گفت: در جشنواره‌ی هجدهم شاهد رشد و بلوغ کامل مراکز استان‌ها هستیم، به طوری که می‌توان این تجمع را مانور بزرگ افسران جنگ نرم در جنگ رسانه‌ای نامید.
 به گزارش جهان به نقل از ایسنا، عزت‌الله ضرغامی در آیین اختتامیه هجدهمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استان‌ها شامگاه 8 اردیبهشت ماه با اشاره به فرهنگ کهن شهر تبریز و آذربایجان اظهار کرد: استان آذربایجان شرقی الگو و سرمشق همه‌ی خوبی‌ها در همه‌ی ابعادش در طول تاریخ بوده است.
 
وی ادامه داد: میزبانی هجدهمین دوره‌ی این جشنواره که بر عهده تبریز پر افتخار است و بدون شک یکی از جشنواره‌های موفق بوده و جایگاه تبریز را در فرهنگ و هنر تثبیت‌تر می‌نماید ؛ البته جایگاه و موقعیت تبریز در همه‌ی عرصه‌ها مشخص و تثبیت شده است که به واسطه‌ی عقبه‌ی پر افتخار تبریز است.
 
وی افزود: مهربانی مردم این دیار در یادها و خاطره‌ها خواهد ماند و مهمان نوازی آنها که به استقبال همه‌ی همکاران مهمان از سراسر کشور آمدند ثبت و ضبط خواهد شد.
 
ضرغامی گفت: در جشنواره‌ی هجدهم شاهد رشد و بلوغ کامل مراکز استان‌ها هستیم؛ هر کدام از این 33 مرکز خود به تنهایی یک رسانه‌ی پرقدرت و توانا نه فقط در سطح استانی بلکه در سطح ملی و جهانی هستند.
 
وی ادامه داد: شبکه‌های استانی علاوه بر بودن در یک قاب محلی، مستقل و اختصاصی؛ در خصوص تولید در زمینه‌ی فرهنگ محلی و بومی هر منطقه، یک کارکرد بزرگ و جهانی دارد.
 
وی افزود: در دنیای امروز که غرب سعی دارد تا یک فرهنگ واحد را که در خدمت یک نظام استکباری است به ما تحمیل کند؛ با ابزار نوینی همچون رسانه سعی داریم در مقابل این تهاجم‌های فرهنگی مقاومت و استقامت کنیم.
 
وی ادامه داد: افرادی در چند سال گذشته سعی داشتند تا رسانه‌ی ملی را به انحراف بکشانند و از جایگاه ملی خود دور سازند؛ اما این رسانه یک رسانه‌ی ملی مانده است و در مقابل امواج سهمگین شبکه‌های استعماری مقاومت می‌کند.
 
وی گفت: امروزه مردم در صدا وسیما تصویری از زندگی خودشان را می‌بینند و آنچه که عرضه می‌شود، همان رفتار و فضائل خود مخاطب است که نشان داده می‌شود؛ البته ما در را به روی تولیدات خارجی نبسته‌ایم و در صورت داشتن محتوای پاک و یا اصلاح آنها؛ استفاده می‌شوند.
 
وی افزود: آمارها نشان می‌دهند، 15 درصد کسانی که ماهواره دارند برای دیدن شبکه‌های استانی و شبکه‌های جمهوری اسلامی از آن استفاده می‌کنند.
 
ضرغامی گفت: در برخی مناطق مرزی که سیستم دیجیتال وجود ندارد ، مردم به همان چند شبکه‌ی آنالوگ بسنده می‌کنند و این امر هم مایه‌ی شرمساری است که باید این مشکل برطرف شود و هم مایه‌ی افتخار است که چنین انسان‌هایی وجود دارند که در مقابل جنگ نرم غرب علیه ایران مقاومت می‌کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


نیماراسخ
جناب حاج عزت خوب است بدانند که دلیل عمده ی رویکرد مردم به ماهواره عدم تولیدات صداوسیما در قالب فیلم و سریال است.شبکه های مختلف یک فیلم سینمایی یا تلویزیونی را بیش ازپنج - شش بار تکرار می کنند.بتازگی ترفندی دیگر به کار بسته اند و آن این است که یک سریال پخش شده را به صورت خلاصه شده در قالب فیلم ارائه می دهند و سر مخاطب را حسابی شیره می مالند....
ایشان در فضا سیر میکنند در کل....
حمید از تهران
موافقم، چون خونه هرکی میری یا داره شبکه من و تو نگاه میکنه یا فیلمهای جم (هر چند بنده موافق این شبکه ها نیستم ولی واقعیت تلخیه دیگه)
علی
Iran, Islamic Republic of
البته اینکه خیلیها از گیرنده ماهواره برای دیدن شبکه های داخلی و رسمی ایران استفاده می کنند درست است و بنده خودم یکی ازآنها هستم و اول که شش سال پیش نقل مکان کردیم در منزل جدید به هیچ وجه کانالهای 1تا 4 را نمیشد با آنتن معموی درست گرفت. البته درصد اینگون افراد را بنده نمیدانم و 15% ایشان را هم نمیدانم از کجا بیان کرده اند.