سه شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 30 Apr 2024
 
۱۵
۲۷

ادای‌احترام‌برنده‌‌سیمرغ‌ به‌مادران شهدا/ تقدیر دختر شهیدزین‌الدین

چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۲۶
کد مطلب: 343482
برنده سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن در جشنواره فیلم فجر، با دعوت حاضرا در سالن به ایستادن، به مقام مادران شهید ادای احترام کرد
ادای‌احترام‌برنده‌‌سیمرغ‌ به‌مادران شهدا/ تقدیر دختر شهیدزین‌الدین
به گزارش جهان، مریلا زارعی برنده سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن، پس از دریافت جایزه اش گفت: برای بدرقه این جایزه از شما می خواهم به احترام همه مادران سرزمینم که در این سال ها صبورانه ایستادند و عزیزانشان را برای حفظ جان و ناموس این مملکت دادند، بایستید و این زنان را تشویق کنید. به افتخار ایران.

مریلا زارعی برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم «شیار ۱۴۳» روی سن آمد و خطاب به تماشاگران گفت: می دانم خسته هستید اما اجازه بدهید من از فرصت استفاده کنم و از هیات داوران که تلاشم به دلشان نشست و مرا لایق این جایزه دانستند تشکر کنم.

وی ادامه داد: خدا را شاکرم که توفیق داد در نقشی سنگین و حساس و مسئولانه بازی کنم و همچنین خدا را شاکرم که توفیق داد با بازی خود در قلب شما بنشینم. این سیمرغ حاصل سال ها مهری است که من از شما گرفته ام و همچنین حاصل تجربه ای است که من با کارگردانان بزرگ سینما داشتم. من از همه آنها تشکر می کنم به خصوص از ابراهیم حاتمی کیا اول به این خاطر که اجازه داد در برابر دوربین فیلم «چ» قرار بگیرم و دوم به خاطر کار ارزشمند وی که باعث شد توجهات متوجه این فیلم شود.

وی ادامه داد: در این کار از نرگس آبیار ممنونم و خوشحالم که یک فیلمساز زن متعهد دیگر به جمع فیلمسازان کشور اضافه شد و از کلیه عوامل و بازیگران فیلم سپاسگزارم.

وی در پایان خطاب به تماشاگران گفت: برای بدرقه این جایزه از شما می خواهم به احترام همه مادران سرزمینم که در این سال ها صبورانه ایستادند و عزیزانشان را برای حفظ جان و ناموس این مملکت دادند، بایستید و این زنان را تشویق کنید. به افتخار ایران.

پس از صحبت‌های وی همه حاضران در سالن ایستاده و مادران رزمندگان سرافراز کشورمان را تشویق کردند. امشب و در این مراسم تعدادی از جانبازان کشور و خانواده های شهدا و جانبازان هم حضور دشاتند.

داستان فیلم شیار ۱۴۳ مربوط به مادری است که عاشقانه فرزند خود را دوست دارد ولی او را به میدان نبرد هشت سال دفاع مقدس می فرستد و بعد از سال ها پیکر او را تحویل می گیرد.

تشکر دختر شهید زین‌الدین از مریلا زارعی


به گزارش جهان به نقل از مهر لیلا زین‌الدین درباره فیلم «شیار ۱۴۳» ساخته نرگس آبیار پیش از اختتامیه سی و دومین جشنواره فیلم فجر شده است گفت: این فیلم بسیار زیبا و تاثیرگذار بود و به خوبی توانسته بود نشان دهد که چگونه یک مادر انتظار فرزندش را می‌کشد؛ فرزندی که به جبهه رفته و حال از او هیچ خبری نیست.

وی ادامه داد: من به عنوان یک دختر شهید که این فضاها را درک کرده ام فکر می کنم ساختن چنین فیلم هایی بسیار سخت است زیرا کارگردان و سایر عوامل باید خود را به جای شخص مورد نظر بگذارند و از زاویه دید او فیلمنامه را بنویسند و فضا را متناسب با آن ایجاد کنند.

دختر شهید زین الدین درباره ضرورت ساختن چنین فیلم هایی عنوان کرد: ما باید از ساخت این فیلم ها حمایت کنیم. نسل های جدیدتر جامعه هیچ آگاهی با آن فضاها ندارند و این فیلم ها به نوعی می توانند با نمایش زندگی پس از جنگ آن فضا را هم یادآوری کنند. باید این نسل را که آشنایی کمتری با این فضاها دارد، آگاه کرد که از این فضا دور نباشد و در جریان این مسایل قرار بگیرند. بسیاری از همسن و سالان من هیچ تصویری از این فضاها ندارند ولی لازم است که ما فراموش نکنیم آدم های مختلف با افکار و عقاید مختلف در کنار یکدیگر قرار گرفتند و از وطن شان دفاع کردند.

زین الدین در ادامه با اشاره به فیلم «شیار ۱۴۳» و واقعیت هایی که از زندگی آدم های پس از جنگ نشان می دهد، بیان کرد: واقعیت هایی که این فیلم نشان می دهد بسیار ملموس بود، من و بعضی از دوستانم حتی فکر کردیم که شاید بعضی از دوستانی که خودشان درگیر این مسایل بوده اند بهتر باشد فیلم را نبینند چون تمام آن مشکلات و مسایل دوباره برایشان زنده می شود. حتی یکی از آشنایان ما درگیر همین مساله بود و پیکر پدرش هیچ گاه نیامد. بنابراین ما فکر کردیم شاید بهتر باشد که اینها فیلم را نبینند اما این فیلم درد و ناراحتی ای را بیان می کند که دیدنش برای ما حس زیبا و توصیف ناپذیری دارد.

زاویه دید زنان از جنگ با مردان تفاوت دارد

وی به بازی مریلا زارعی در فیلم اشاره و بیان کرد: من باید همینجا از بازی خوب مریلا زارعی و همچنین از کارگردانی نرگس آبیار تشکر کنم. درباره خودم نمی توانم بگویم که از دیدن این فیلم ناراحت شدم یا خوشحال چون فضای آن حس جدیدی را به من منتقل کرد که تابحال از این زاویه به آن نگاه نکرده بودم. ما انتظار زیادی برای پیکر پدرم نکشیدیم و خودم این آدم ها را چندان درک نکرده بودم ولی احساس کردم «شیار ۱۴۳» این فضا را به درستی تصویر کرده بود.

دختر زین الدین از کارگردانی نرگس آبیار به عنوان ویژگی این فیلم یاد کرد و گفت: برای من این بسیار جالب بود که این فیلم را یک زن ساخته است. من فکر می کنم حضور زنان در عرصه ساخت فیلم هایی در حوزه دفاع مقدس مخصوصا فیلم هایی که به این شکل به مسایل پس از جنگ می پردازند و از زاویه دید همین زنان جنگ را نگاه می کنند بسیار ارزشمند است و باید این حضور پررنگ تر باشد چون زاویه دید یک زن با مردان تفاوت دارد.

زین الدین در پایان درباره فیلمسازانی که در حوزه جنگ کار می کنند، گفت: هرکسی نباید در فضای جنگ کار کند کسی باید فیلم های دفاع مقدس را بسازد که با این آدم ها ارتباط نزدیک داشته است و آگاهی بیشتری نسبت به این آدم ها دارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


محسن
ارادتم به این خانم وریلا زارعی صد چندان شد
در این فضای مسموم فرهنگی جهادی بزرگ انجام داد
وحید
Iran, Islamic Republic of
سلام.
اولا به خانم زارعی به خاطر سیمرغ تبریک می گویم.
دوم سینمای ما به شدت نیازمند این قبیل فیلم ها می باشد.
سوم من خودم با چشمان خودن دیدم حتی جوان هایی که افرادی غیر انقلابی و حتی لائیک بودند تحت تاثیر این فیلم قرار گرفتند.
در نهایت حجاب خانم زارعی نیز جای تحسین داشت.
درود بر هنر و هنرمند ارزشی
حسین
از کجا فهمیدی لائیک هستن؟!
واقعا خانوم زارعی خیلی کارتون عالی بود، کاش بقیه هنرمندان هم بدونن که رمز ماندگاریشون خدمت واقعی به اسلام و انقلاب و کشورشونه
درود بر شرفت خانم زارعی
....
Iran, Islamic Republic of
احسنت به خانم مریلا زارعی با بازی زیبایش در این نقش و احسنت به کارگردان فیلم با این ساخت زیبایش
علي
خدا خير دنيا و آخرت بهش بده
با همین چاپلوسی ها ....جایزه گرفت
Iran, Islamic Republic of
از خدا شرم کن
امیدوارم اه وداغ مادران شهدا تورا به خود بیاورد ویا جواب تهمت ناروایت را بدهد!!!مغرض بی وطن!
تا ... شود هر آنکه نتواند دید
عبدالله
پس از انکه حاتمی کیا از فیلم شیار 143 تعریف و تمجید کرد و از عدم انتخاب آن برای بخش مسابقه به شدت از دست اندرکاران جشنواره و هیات دوران انتقاد کرد و از اینکه این فیلم خوب مجبور شد با لابی گری به بخش مسابقه راه یابد انتقاد کرد وحتی گفت مگر اینها خواب بودند که این فیلم را ندیدند.
مدیران سینمایی و داوران جشنواره دولت تدبیر هم انتقام خود را از حاتمی کیا گرفتندو دربخشهایی که مستقیم مربوط به توانمندی کارگردانی فیلم چ می شود مثل انتخاب بهترین بازیگر ، انتخاب بهترین فیلم ، انتخاب بهترین کارگردانی، انتخاب بهترین سناریو و... هیچ جایزه ای به فیلم چ ندادند. البته 5 سیمرغی که به فیلم چ دادند مستقیما به حاتمی کیا ارتباط پیدا نمی کند مثل بهترین تهیه کنندگی یا جلوه های ویژه یا صدا برداری
اینهم از تحمل انتقاد توسط دولت تدبیر. دولتی که رئیسش می گوید «منقدین توافقنامه ژنو عده ای معدود و کم سواد هستند» تحمل انتقادات صریح حاتمی کیا را دارد .
Iran, Islamic Republic of
احسنت
مجتبي
Iran, Islamic Republic of
دمت گرم..
خير ببيني زن..
Iran, Islamic Republic of
آفرين
Iran, Islamic Republic of
بازم به مردانگی این زن...
درود بر توشیرزن
مسعود
ما که دیروز انتظار داشتیم خیلی از این افرادی که به قول خودشون الگوی جوانان هستند یکیشون در راه پیمایی مردمی و انقلابی 22 بهمن شرکت کنند نه فوتبالیستها شرکت کردند نه بازیگران شرکت کردند سر حرف که میشه همشون عاشق این ایران و مردم و کشورند بیان ببینند مردم این ها هستند نظام اینه انقلاب اینه کشور اینه.
مرحبا و هزاران آفرین به مریلا زارعی که از شرافت و عزت صاحبان نقشی که ایفاگر آن بود با حجاب بسیار زیبا و تواضع و معرفت پاسداری کرد.
...
واقعا بعد از اون همه حرفایی که بقیه بازیگران و...زدند حرفهای خانم زارعی خیلی بهمون چسبید و واقعا کلی صفا کردیم باهاش.
بیخیال
از صحبتهای آقای بابک حمیدیان و خانم مریلا زارعی لذت بردم و آقایان حاتمی کیا درویش و دهنمکی و همچنین سر کار خانم نرگس آبیار بخاطر کارهای زیبایشان کمال تشکر را دارم.
یاعلی مددی
به عنوان یک خانم از شیک پوشی ووقار ایشان در ضمن حفظ حجاب لذت بردم!کاش همکارانشان نیز الگو بگیرند ما انتظار نداریم این عزیزان چادر سر کنند به هر حال حرفه شان ایجاب میکند به روز باشند اما متانت یک زن ایرانی راهم داشته باشند تا دختران جوان که دوستدار این عزیزان هستند هم از اینها الگو بگیرند
هاشمی
خدا دلت شاد کند که دل مادران شهید را شاد کردی واقعا دست درد نکند خانم هی دیگه هم بودن که از بس لباس وارایش زننده داشتن دوربین از دور نشونشون می داد درس بزرگی دادی به بعضی هنرپیش های زن ایرانی که بدانند زندگی و عمر ما مدیون شهداست
Iran, Islamic Republic of
بسياري از جوايز بخاطر فشار بخش هاي امنيتي كشور بود كه به اين فيلم ها تعلق گرفت و نه بخاطر خود فيلم.
همین نگاه های مسموم امثال شماست که جامعه ی سینمایی رو از ارزشی بودن خارج می کنه
حاج کاظم
چهار تا آشغال دوست نداشتنی اومدن تو جشنواره ای که به نام انقلاب راه اندازی شده از فیلم های فتنه ای که ضد انقلاب بود دفاع می کنند.....
نيما
احسنت