جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 3 May 2024
 
۰

دقیق‌ترین ساعت مچی دنیا +عکس

چهارشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۲ ساعت ۱۴:۵۸
کد مطلب: 317090
شرکت بتیز هاوایی از ساعتی رونمایی کرده که در قلب آن یک ساعت اتمی قرار گرفته که می توان آن را دقیقترین ساعت مچی دنیا توصیف کرد که در هر یک هزار سال تنها یک ثانیه را از دست می دهد.
به گزارش جهان به نقل از مهر، بتیز هاوایی شرکت سازنده ساعت، یک نوع متفاوت از ساعت هوشمند تولید کرده که دارای قلب اتمی سزیم ۱۳۳ است که یک ساعت اتمی را به یک گجت پوشیدنی تبدیل کرده است.

ساعت های اتمی که از سزیم ۱۳۳ ساخته شده اند بسیار دقیق هستند. بهترین ساعت سزیمی تقریبا در هر ۶۰۰۰ سال به اندازه یک ثانیه خطا دارد.


ساعتهایی که با ساعتهای اتمی برای تنظیم زمان خود ارتباط برقرار می کنند سالها پیش تولید شده اند اما تولید یک ساعت اتمی مچی یک مسئله جداگانه است.

براساس اعلام بتیز هاوایی این ساعت در هر دوره یک هزار ساله تنها یک ثانیه را از دست می دهد.

این شرکت همچنین اعلام کرده است که داخل این ساعت مچی یک ساعت اتمی در مقیاس یک تراشه است که توسط Symmetricon برای کاربردهای بزرگتر ساخته شده به همین دلیل است که هیچ کس تاکنون به تلفیق آن با یک ساعت مچی فکر نکرده بود.

این ساعت برای بستن روی مچ به اندازه کافی کوچک و سبک است.

بتیز هاوایی تصمیم گرفته صفحه این ساخت آنالوگ باشد تا این ساعت که دارای پیشرفته ترین فناوری ممکن است ظاهری بامزه پیدا کند.

ساعت اتم سزیم ۱۳۳ که می توان از آن با عنوان دقیقترین ساعت دنیا نام برد با قیمت ۱۲ هزار دلار به فروش خواهد رسید.

ساعت اتمی نوعی ساعت است که فرکانس تشدید استاندارد اتمی را به عنوان عنصر نگهداری زمان به کار می‌ گیرد. این ساعتها دقیق ‌ترین ساعت و استاندارد فرکانسی بسامد شناخته شده ‌اند و به عنوان استانداردهای اولیه برای سرویس جهانی پخش زمان، برای کنترل فرکانس پخش برنامه ‌های تلویزیونی و سیستمهای موقعیت موقعیت یاب جهانی همانند جی پی اس به کار می ‌روند. ساعتهای اتمی از پرتو افشانی استفاده نمی ‌کنند، بلکه از سیگنالهای دقیق مایکروویو استفاده می ‌کنند. سیگنالهای مذکور هنگامی تولید می‌ شوند که الکترونها در اتمها سطح انرژی خود را دگرگون کرده و نور منتشر می ‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *