جمعه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 17 May 2024
 
۰

جنگ غزه نشانه شكست طرح سازش

منیر شفیق
جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۵۴
کد مطلب: 260182
معادله‌ی میان ما و دشمن تغییر كرده و حتی آمریكا هم نتوانست رژیم صهیونیستی را نجات بدهد. این سومین شكست رژیم صهیونیستی در شش سال گذشته بوده است. این‌ها نشان‌دهنده‌ی ضعف رژیم صهیونیستی است كه متفاوت با ظاهری است كه از خود به نمایش می‌گذارد.
جهان نيوز: منیر شفیق، اندیشمند و مبارز سرشناس فلسطینی یكی از مدعوین اجلاس جهانی «اساتید دانشگاه‌ها و بیداری اسلامی» بود كه در محضر رهبر انقلاب اسلامی نیز به ایراد سخن پرداخت. نظر او را درباره‌ی اثرات جنگ هشت‌روزه‌ی غزه و وضعیت رژیم صهیونیستی می خوانیم.

 پوسیده از درون!

رژیم صهیونیستی وارد مرحله‌ی عقب‌نشینی و سقوط شده است و این پدیده روزبه‌روز بیشتر خود را نشان می‌دهد. این رژیم دیگر نمی‌تواند جلوی سقوطش را بگیرد و خود را حفظ كند. فساد داخلی رژیم صهیونیستی آن را از درون پوسانیده و به همین خاطر این رژیم دیگر نمی‌تواند همانند گذشته بجنگد و به اشغالگری خود ادامه دهد.

این سومین شكست رژیم صهیونیستی در شش سال گذشته بوده است. اولین شكست آن در سال ۲۰۰۶ میلادی به دست مقاومت به رهبری حزب‌الله لبنان و سپس شكست در ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ میلادی به دست مقاومت به رهبری حماس بود كه البته جنبش جهاد هم در این جنگ به صورت فعال شركت داشت. پس از آن نیز در همین جنگ هشت‌روزه بود. در این جنگ گمان صهیونیست‌ها این بود كه می‌توانند به‌راحتی ضربه‌ی خود را با ترور احمد الجعبری وارد كنند و نهایتاً این كار با واكنش مقاومت و شلیك یك یا دو موشك تمام خواهد شد. لذا جنگ را شروع كردند، اما ناگهان با تصمیم حماس و جنبش جهاد مواجه شدند و این عملیات به یك جنگ هشت‌روزه انجامید.

در این جنگ اخیر، دشمن اسرائیلی شكست خورد و خوار شد، زیرا هنگامی كه پیشنهاد آتش‌بس شش‌روزه را مطرح كرد، مقاومت نپذیرفت و شروط خود را مطرح كرد. رژیم اسرائیل نهایتاً مجبور به پذیرش شروط مقاومت شد. این شرایط موجب خواری رژیم غاصب اسرائیل شد و این‌ها نشان‌دهنده‌ی ضعف رژیم صهیونیستی است كه متفاوت با ظاهری است كه از خود به نمایش می‌گذارد. به همین دلیل اوضاع این رژیم روز‌به‌روز بدتر شده و نمی‌تواند جلوی این وخامت را بگیرد.

 نشانه‌ی شكست طرح سازش
در این جنگ هشت‌روزه حتی آمریكا هم نتوانست رژیم صهیونیستی را نجات بدهد. مثلاً در جنگ ۱۹۷۳ میلادی، ارتش مصر به یك پیروزی بزرگ در كانال سوئز دست یافت و توانست از كانال سوئز عبور كند. ارتش مصر می‌خواست تمام سرزمین‌های مصر را آزاد كند كه آمریكا با ایجاد سپر هوایی به كمك رژیم اسرائیل آمد. این‌بار اما آمریكایی‌ها نتوانستند پل هوایی ایجاد كنند. فقط هیلاری كلینتون بود كه برای كمك به آن‌ها آمد كه او هم شكست خورد و در برابر شرایط مقاومت تسلیم شد و این یك تحول بزرگ علیه رژیم صهیونیستی و آمریكا به شمار می‌آید.

اوضاع فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی خوب است، زیرا معادله‌ی میان ما و دشمن تغییر كرده و اوضاع غزه اوضاع پیروزی است. در كرانه‌ی باختری نیز سیاست سازش با آمریكا به‌شدت شكست خورده است. به نظر من اوضاع كرانه‌ی باختری بدتر هم خواهد ‌شد تا این‌كه پیمان امنیتی لغو شود و فتح و حماس برای آغاز انتفاضه علیه اشغالگری و شهرسازی هم‌پیمان شوند.

مسأله‌ی فلسطین گام‌به‌گام با مسأله‌ی بیداری اسلامی پیش می‌رود. همچنین پیشرفت‌های فلسطین در جنگ و مبارزه موجب پیشرفت بیداری اسلامی است. بنابراین ارتباط محكمی میان بیداری اسلامی و فلسطین وجود دارد، زیرا مسأله‌ی فلسطین فقط مسأله‌ی اختلاف میان فلسطین و رژیم صهیونیستی نیست، بلكه یك مسأله‌ی جهانی است و به همین دلیل تمام استكبار جهانی از رژیم صهیونیستی حمایت می‌كند.
منبع: پايگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيت‌الله‌العظمی خامنه‌ای
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *