يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 5 May 2024
 
۰

ادبيات مستأصل صهيونيست ها در مقابل ايران

چهارشنبه ۴ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۰۵:۴۶
کد مطلب: 235761
استيصال رژيم صهيونيستي در مقابل جمهوري اسلامي باعث تشديد اختلافات در ميان مقامات تل آويو شده است.
به گزارش جهان به نقل از کیهان، روز گذشته بنيامين نتانياهو نخست وزير اسرائيل گفت تحريم ها تا امروز آن نتيجه اي را كه اميدوار بوديم بر ايران بگذارد، به همراه نداشته است.

نتانياهو گفت: اسرائيل با پنج چالش دفاعي اصلي مواجه است كه مهم ترين آن، برنامه اتمي ايران است. او همچنين ابراز تاسف كرد كه تحريم ايران تاكنون نتيجه قابل توجهي به همراه نداشته است.

به گفته وي تهديدهاي سايبري، خطر موشكي، خطر مرزها و بالاخره خطر انباشته شدن سلاح هاي متعارف در منطقه، چهار چالش ديگر هستند.

نتانياهو گفت كه ساخت ديوار امنيتي به طول 250كيلومتر در مرز مصر، با اين كه هنوز تمام نشده اما نتايج مثبتي را همراه داشته است.

وي تصريح كرد: تحريم ها شكست خورده و نتوانسته برنامه هسته اي ايران را متوقف كند.
همزمان شائول موفاز معاون مستعفي نتانياهو ضمن مخالفت با هرگونه درگيري نظامي با ايران گفت ما در حزب كاديما ماجراجويي عليه ايران را تاييد نمي كنيم.

موفاز رهبر حزب مخالف كاديما، پيش از اين به عنوان وزير دفاع و رئيس ستاد كل فرماندهي ارتش اسرائيل فعاليت كرده است. او دو ماه پيش با نتانياهو ائتلاف كرد و به عنوان معاون نخست وزير به كابينه پيوست اما هفته گذشته عمر اين ائتلاف به سر آمد و موفاز از دولت جدا شد.

به گزارش رويتر، موفاز در بيان علت مخالفت خود با اقدام نظامي در مقابل ايران گفت: ما هيچ ماجراجويي را در زمينه عمليات نظامي كه آينده پسران و دخترانمان و آينده شهروندان اسرائيل را به خطر بياندازد تاييد نمي كنيم.

نظرسنجي ها در اسرائيل هم نشان مي دهند كه اكثريت صهيونيست ها مخالف هرگونه اقدام نظامي انفرادي تل آويو عليه ايران هستند.

شايان ذكر است دو ماه پيش نشريه فايننشال تايمز در تحليلي نوشت: تهديد اسرائيل به حمله عليه ايران بزرگترين بلوف قرن است.

پاتريك كاكبرن در اين تحليل خاطرنشان كرده بود: «نتانياهو تنها يك هنر دارد و آن خالي بندي است. 40 سال است كه اسرائيل در هيچ جنگي پيروز نشده است. ماجراجويي طولاني مدت اسرائيل در لبنان كه در سال 1982 آغاز شد، 20 سال بعد با عقب نشيني و تحقير به پايان رسيد. در سال 2006، بمباران هاي يك ماهه ارتش اسرائيل نتوانست حزب الله لبنان را از مواضع خود در نزديكي مرزها بيرون براند. با اين تفاسير، آيا بمباران هاي اسرائيل بر ضد تاسيسات هسته اي ايران كه زير زمين قرار گرفته اند، موفق خواهد بود يا نه؟» اسرائيل نمي خواهد با ايران درگير شود. قدرت نظامي اين رژيم كمتر از آن چيزي است كه كشورهاي ديگر جهان تصورش را مي كنند. جنگ 2006 لبنان نشان داد كه قواي نظامي اسرائيل در تمام سطوح ناشايسته و بي ظرفيت هستند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *