چهارشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۳ - 22 May 2024
 
۰

آخرين آمار ايدز در دنيا

جمعه ۳۰ تير ۱۳۹۱ ساعت ۰۱:۲۱
کد مطلب: 234699
دختران ۱۵ تا ۲۴ ساله بيش از ساير افراد در معرض خطر ابتلا به ايدز قرار دارند و حدود ۱.۲ ميليون زن و دختر در سال ۲۰۱۱ به ايدز مبتلا شده‌اند.
به گزارش جهان به نقل از ايسنا،در آستانه نوزدهمين كنفرانس بين‌المللي ايدز كه قرار است هفته آينده برگزار شود، سازمان ملل با انتشار گزارشي جديد اعلام كرد: حدود ۳۴.۲ ميليون تن در حال حاضر مبتلا به ايدز هستند، اين در حاليست كه بر اساس گزارش سازمان ملل در سال ۲۰۱۰ در دست‌كم ۵۶ كشور، تعداد افراد مبتلا به ايدز به ميزان ثابتي رسيده و يا در حال كاهش است.

 در اين گزارش كه با عنوان «در كنار يكديگر به ايدز پايان خواهيم داد»،‌ آمده است: حدود پنج ميليون نفراز مبتلايان به ايدزرا جوانان تشكيل مي‌دهند .

دختران ۱۵ تا ۲۴ ساله بيش از ساير افراد در معرض خطر ابتلا به ايدز قرار دارند و حدود ۱.۲ ميليون زن و دختر در سال ۲۰۱۱ به ايدز مبتلا شده‌اند.

در حال حاضر هشت ميليون نفر به دليل ابتلا به ايدز تحت درمان هستند و سرمايه‌گذاري داخلي در كشورهاي مختلف براي مقابله با اين بيماري افزايش يافته است. كشورهاي با درآمد پايين و متوسط در مجموع ۸.۶ ميليارد دلار در سال ۲۰۱۱، در زمينه مبارزه با ايدز سرمايه‌گذاري كرده‌اند.

بر اساس اين گزارش اين رقم در مقايسه با سال ۲۰۱۰، ۱۱ درصد افزايش يافته است. در عين حال اين رقم در سال ۲۰۰۸، ۸.۲ ميليارد دلار بود.

ميشل سيديبه - رييس اجرايي بخش مقابله با ايدز سازمان ملل متحد- كه از تهيه‌كنندگان اصلي اين گزارش است،‌ اظهاركرد: : هم‌اكنون دوران مسئوليت مشترك جهاني و پاسخگويي متقابل فرا رسيده است.

وي در ادامه خاطر نشان كرد: كشورهايي كه بيش از سايرين شاهد شيوع ايدز هستند، نقش خود را در مقابله با ايدز به خوبي ايفا مي‌كنند با اين حال اين مساله براي افزايش نيافتن كمك‌هاي بين‌المللي كافي نيست و اگر بخواهيم به اهدافمان تا سال ۲۰۱۵ دست يابيم، كمك‌هاي بين‌المللي بايد در اين زمينه افزايش يابد.

توقف و معكوس كردن روند رو به افزايش ايدز از جمله برنامه‌هايي است كه سازمان ملل متحد براي رويارويي با اين بيماري در حال افزايش در نظر گرفته است.

بر اساس گزارش منتشر شده از سوي سازمان ملل متحد، ۸۱ كشور ميزان سرمايه‌گذاري خود را در زمينه ايدز درطول سال‌هاي ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۱ به ميزان ۵۰ درصد افزايش داده‌اند. با توجه به اينكه اقتصاد در كشورهاي با درآمد متوسط و پايين در حال توسعه است، سرمايه‌گذاري داخلي در اين كشورها نيز براي مقابله با ايدز افزايش يافته است.

در همين حال كشورهاي عضو گروه «بريكس» شامل برزيل، چين، هند، روسيه و آفريقاي جنوبي نيز طي سال‌هاي ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۱ ميزان سرمايه‌گذاري خود براي مقابله با ايدز را بيش از ۱۲۰ درصد افزايش داده‌اند.

بر اساس گزارش منتشر شده از سوي سازمان ملل متحد، ابتلا به ايدز در كودكان كاهش چشمگيري داشته است. از سال ۲۰۰۹ تا كنون ميزان ابتلا به ايدز در كودكان حدود ۲۴ درصد كاهش يافته است و در سال ۲۰۱۱، ۳۳۰ هزار كودك به ايدز مبتلا شدند كه اين رقم در مقايسه با سال ۲۰۰۳ كه ميزان ابتلا به ايدز در آن در اوج خود قرار داشت به كمتر از نصف رسيده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *