شنبه ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 4 May 2024
 
۰
۳

توضیح یک مقام ناجا درباره برخورد با کراوات

چهارشنبه ۲۱ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۲:۰۲
کد مطلب: 233213
معاون اجتماعی نیروی انتظامی گفت: ناجا به مسائل و حریم شخصی افراد کاری ندارد.
سردار بهمن کارگر با حضور در برنامه تلویزیونی صبح به خیر ایران به مناسبت روز قانون حجاب و عفاف به موضوع استفاده از کروات اشاره کرد و با رد برخی مطالب رسانه ها در این خصوص افزود: ناجا درباره استفاده افراد از کروات منعی ندارد اما با این که مؤسسه و یا سازمانی کارکنانش را مجبور به استفاده از کروات کند و یا از کارکنان زن بخواهد آرایش کنند، برخورد می کنیم.
 
به گزارش جهان به نقل از واحد مرکزی خبر، سردار بهمن کارگر با حضور در برنامه تلویزیونی صبح به خیر ایران به مناسبت روز قانون حجاب و عفاف به موضوع استفاده از کروات اشاره کرد و با رد برخی مطالب رسانه ها در این خصوص افزود: ناجا درباره استفاده افراد از کروات منعی ندارد اما با این که مؤسسه و یا سازمانی کارکنانش را مجبور به استفاده از کروات کند و یا از کارکنان زن بخواهد آرایش کنند، برخورد می کنیم.
 
وی گفت: ما به نوع لباس پوشیدن افراد کاری نداریم ولی باید لباسی بپوشند که در آن حداقل عفاف و حجاب رعایت شود.
 
معاون اجتماعی نیروی انتظامی به قانون حجاب و عفاف اشاره کرد و افزود: راهکارهای این قانون از سال 84 در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید که در آن 26 دستگاه مسئولیت دارند.
 
سردار کارگر گفت: از 26 دستگاه مسئول در این خصوص، 24 دستگاه مسئولیت ایجابی و دو دستگاه یعنی نیروی انتظامی و قوه قضاییه وظایف سلبی دارند.
 
وی افزود: ناجا سالانه میلیاردها تومان در زمینه قانون عفاف و حجاب از جمله ساخت مستندات و فیلم و سریال هزینه می کند.
 
سردار کارگر گفت: قانون عفاف و حجاب فقط به بانوان مربوط نمی شود و مردان را هم در بر می گیرد.
 
وی تاکید کرد: وضع حجاب و عفاف روز به روز در کشور بهتر شده است.
 
معاون اجتماعی نیروی انتظامی افزود: 90 درصد افرادی که در خیابان ها تذکر داده می شود به مراکز پلیس امنیت اخلاقی هدایت نمی شوند و تنها 10 درصد آنان به این مراکز ارجاع داده می شوند و از این 10 درصد نیز تعداد بسیار کمی به مراجع قضایی معرفی می شوند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
چطور شما مي فهميد كه موسسه اي كاركنانش را مجبور به زدن كروات كرده است يا نه. در اين مورد بايد شاكي وجود داشته باشد. روال خاصي بايد وجود داشته باشد.
Iran, Islamic Republic of
به نظر من پلیس نباید حرفی بزنه که تو انجامش بمونه. متاسفانه کراوات زدن و نحوه لباس پوشیدن مردم امروز دغدغه کشور نیست و مسائل بسیار بزرگتر و نگران کننده تری وجود داره که پلیس می تونه از امکاناتش برای مبارزه با آنها بهره ببره که می شه به مبارزه شدید با مواد مخدر، سرقت، مردم آزاری، افزایش حس امنیت در بین مردم و از این دست اقدامات بپردازه. حالا اینکه درصدی از مردم بخوان کراوات بزنن یا نزنن به هیچ کسی بر نمی خوره
کراوات اقایان مربوط به حریم شخصیست و مثلا" چکمه خانمها مربوط به حریم جمعی؟!