جمعه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 3 May 2024
 
۰
۳

دستور رئیس جمهوربرای کاهش قیمت ها

سه شنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۳۲
کد مطلب: 220503
چندي است كه قيمت گوشت (مرغ و قرمز) در ايران روند صعودي را در پيش گرفته است؛ به طوري كه كف قيمت هر كيلو گوشت گوسفند در بازار در حال حاضر ۲۲ هزار تومان و همين طور گوشت مرغ كيلويي ۴۵۰۰ تومان است.
ایسنا نوشت:

در پي رشد قيمت برخي اقلام خوراكي، دولت براي تنظيم بازار مواد غذايي وارد عمل شد و دستوراتي براي واردات ضربتي و مقطعي برخي اقلام صادر شده است.

چندي است كه قيمت گوشت (مرغ و قرمز) در ايران روند صعودي را در پيش گرفته است؛ به طوري كه كف قيمت هر كيلو گوشت گوسفند در بازار در حال حاضر ۲۲ هزار تومان و همين طور گوشت مرغ كيلويي ۴۵۰۰ تومان است.

فروشندگان عقيده دارند كه افزايش قيمت علوفه و دان مهم‌ترين عوامل اين افزايش قيمت بوده‌اند. به گفته آنان سرمازدگي و خشكسالي عامل افزايش قيمت علوفه و مديريت نادرست و سياستگذاري‌هاي نامناسب موجب افزايش قيمت دان شده‌اند.

از سوي ديگر قيمت مواد غذايي نيز طي چند وقت اخير روندي صعودي به خود گرفته است؛ به طوريكه قيمت‌ها هر چند وقت يك‌بار دستخوش تغيير و كالاها و اجناس در بازار كمياب مي‌شوند. فروشندگان و مغازه‌داران معتقدند كه اين وضعيت به دليل كاهش توليد از سوي كارخانه‌ها و توليدكنندگان است. اين در حالي است كه توليدكنندگان توپ را به زمين واردكنندگان انداخته و تاكيد دارند كه همه چيز زير سر واردكنندگان مواد اوليه غذايي است.

و البته احتكار اين روزها به موضوعي غيرقابل انكار تبديل شده و بسياري عقيده دارند كه فروشندگان و واردكنندگان با هدف كسب سود بيشتر اقدام به احتكار كالا كرده‌اند. سازمان‌هاي نظارتي و حمايتي هم به مردم وعده مي‌دهند و سعي دارند عوامل گراني را با تنبيه و جريمه از اين كار برحذر دارند كه تاكنون نتيجه خاصي در پي نداشته است.

ازسوي ديگر اختلاف ديدگاه‌هايي كه در سطح دو وزارتخانه "جهاد كشاورزي" و "صنعت، معدن، تجارت" بروز كرده و روز به روز بر شدت آن‌ها افزوده شده است، در اين فضا كم‌تاثير نبوده است. براي نمونه، مسؤولان وزارت "صنعت، معدن، تجارت" معتقدند چون ميزان واردات برخي اقلام را بر مبناي وعده‌هاي مسؤولان وزارت "جهاد كشاورزي" تنظيم كرده بودند، با محقق نشدن اين وعده‌ها، ميزان عرضه و تقاضا در بازار و ناهماهنگي آن، به تنش‌هايي منجي شده است.

اين اختلاف ديدگاه‌ها به حدي رسيده است كه هر روز مطالبي در محافل رسانه‌يي شنيده مي‌شود مبني بر اين‌كه يكي از دو وزير يادشده ممكن است از كابينه خارج شوند. در همين راستا آخرين اطلاعات رسيده حاكي از آن است كه مسؤولان ارشد دولت در اين زمينه خود وارد عمل شده و براي تنظيم بازار، دستوراتي صادر كرده‌اند. بر اين اساس و بنا بر دستور رئيس جمهور قرار شده كه دولت به‌شكل فوري مبلغ چهار ميليارد دلار براي تنظيم بازار گوشت و مواد غذايي و واردات آن هزينه كند.
نام شما

آدرس ايميل شما
برای ارتقای فرهنگ نقد و انتقاد و کمک به پیشرفت فرهنگ و اخلاق جامعه، تلاش کنیم به جای توهین و تمسخر دیگران، نظرات و استدلال هایمان را در رد یا قبول مطالب عنوان کنیم.
نظر شما *


Iran, Islamic Republic of
حتما دستور بالا رفتن قیمتها را هم ایشان صادر فرموده اند وگر نه قیمتها گوش به فرمان ودستور کسی نیستند بلکه تابع تدابیر مدیران آن هم از نوع اقتصادی اش میباشند تا دستور مدیران سیاسی، دوستان مراقب باشند لا به لای این دستورات، تدبیر و تعقل اقتصادی فراموش نشود که تبعات آن مانند پایین آوردن دستوری نرخ سود بانکی دامن گیر جامعه نشود و نتیجه هم میوه تلخی مانند پرونده فساد سه هزار میلیاردی!!! گردد.
از این خنده دار تر نمی شود!
قیمت ها را دستوری کم می کنند آقایان ...!

ما دستور می دهیم قیمت گوشت را کم کنید.، مرغ را هم ایضا !
برو حساب و کتابت رو درست کن دکتر جون.
خیلی با مزه است قیمتهارو چندین برابربالامی برن بعد 500 تومان پایین می آورند میگن نرخها پایین اومد